|
Bildirim
|
Ncap haricinde iihs tesleri de olan, tüm dünyada kabul gören ve bilinen auris'in yanında diğerlerinin esamesi okunmaz.
|
kesinikle auris
|
Egea nın içine binince kendimi süslü Palio da gibi hissediyorum. Neresi hoşunuza gidiyor şu ucubenin Allah aşkına ya
|
Dünya geneline bakın Toyota nerde Fiat nerde. Auris egeadan fersah fersah kaliteli bir araçtır. Çok genişlik arıyorsanız neden corolla bakmıyorsunuz? Toyotanın 1,6 motoru diğer firmalardan çok ayrı. Düz 1,6 dayayıp geçmiyor. Sübap zamanlaması ve verim buna binaen diğer 1,6 motorlardan az yakması bunu ispatlamaya yeter. Yol yakınken egeadan dönmenizi tavsiye ediyorum. Egea yerine corolla bakın.
|
Megane'ın eleyin, kullandıkları cvt rüştünü ispatlamamış bi şanzıman. Nissan'daki cvt gibiyse sorun potansiyeli var.
Egea ve auris sorunsuz o konuda. Hacim olarak en genişi egea, model yılı ve km olarak da en avantajlısı olacaktır. Belirttiğiniz bütçede 2017 model lounge plus en dolusu alınır. Yalıtım, konfor gibi konularda auris'in önünde donanım olarak da oldukça memnun eder. Yakıt/performans olarak auris önde egea'ya göre. Başka da bi avantajı yok gibi. |
Otomatik vites araçta km ve tam otomatik olması önemli o yüzden egea hb full donanım mantıklı bir tercih olacaktır
|
Meganenim devri geçti. Auris ise bildiğimi Japon ucubesi.
Egea alınır ve bize hayırlı olsun demek düşer |
Auris tam bir fiyat performans aracı. Donanimi diger seceneklerinize oranla cok cok daha iyi, sanziman sorunsuz... Kesinlikle Auris.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PSN_vs_XBOXLive -- 2 Şubat 2020; 9:51:30 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 5 Temmuz 2019; 9:26:3 > |