Şimdi Ara

AUTO BILD'İN REZİLLİĞİ (VW İÇERİR)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VW'nin emisyon skandalının ardından imajının sarsılması, bazı rezillikleri de gün yüzüne çıkardı.

Daha önceleri VW'den milyonlarca dolar reklam ücreti aldığı ve bundan dolayı de testlerinde VW araçlarını diğer markalardan üstün olduğunu, hatta ve hatta diğer premium araçlarla yarışabilecek seviyede gösteren sonuçlardan dolayı ciddi eleştiri alan Auto Bild, BMW'nin X3 2.0d modelinde standartların 11 kat üzerinde emisyon salgıladığı iddia etmişti.

BMW Group tarafından paylaşılan sert açıklama sonrası Auto Bild tekzip yayınlamak zorunda kalmış, BMW'nin emisyon hilesi yaptığına dair herhangi bir kanıt olmadığını itiraf etmişti.

Sizce VW'nin kendisinin itiraf ettiği bir skandalın üzerini kapatmak ve diğer markalarında böyle bir yöntem kullandığını iddia etmek haberciliğin neresine yakışıyor?

Bu mudur dürüst, tarafsız habercilik? Bu mudur dürüst test ve karşılaştırmalar yapmak?

BMW böyle bir halt yediyse sevdiğim bir marka olmasına rağmen sonuna kadar cezasını çekmeli diye düşünüyorum ama kanıt gösterilmeksizin gerçek dışı bir habercilik yapmak Almanya gibi Avrupa'nın en büyük ülkesinin en büyük otomobil dergisinin ne kadar iki yüzlü ve menfaatçi olduğunu da gün yüzüne çıkarmadı mı?

• Vw fanboylari yasta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demek ki Almanlarla ortak bir yönümüz var. Suçüstü yakalanınca hemen "ama bu da yapıyor" diyor her iki millette.
  • Parayı veren düdüğü çalamadı bu sefer.

• quote:

Orijinalden alıntı: entelim

Demek ki Almanlarla ortak bir yönümüz var. Suçüstü yakalanınca hemen "ama bu da yapıyor" diyor her iki millette.

Onlardan bize geçmiş de olabilir. Nasıl olsa bir alman hayranlığı almış başını gidiyor.

• VW eski CEO'su Martin Winterkorn: ''Arabayı çalmaya gittiniz ve anahtarı soktunuz. Ardından çalmaktan vazgeçtiniz. Suç mu değil mi ?''
  • Ya arkadaş şu salak müzik nerden geliyor konularda ? DAT DADA DAT DADA DAT
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok haklısınız hocam.

Touareg için X5ten daha kaliteli diyen, Golf sportsvan için, Mercedes B Class ve 218i Active Tourerdan daha kaliteli diyen, golfü premiumlarla kıyaslayıp kazandıran dergi...

Paralı eleman oldukları çok belli.

Bilmediğimiz araçlar (golf sportsvan hariç) olsa neyse diyecem de...

• Forumda her fırsatta autobild videosu ile passat prenminyum lardan daha iyi diyenler konuya bekleniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

Ya arkadaş şu salak müzik nerden geliyor konularda ? DAT DADA DAT DADA DAT

aynen ya hangi reklam bulamadımda bir anda saçma sapan başlıyor dh reklamın suyunu çıkardı iyice

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmxksk -- 26 Eylül 2015; 16:37:32 >
  • Aynen o saçma sapan müzik nereden geliyor bir türlü bulamadım. Gece bakarken bir anda ev diskoya döndü.
  • Auto Bild'in yaptığı hiç de rezillik falan değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: McLaren64

Aynen o saçma sapan müzik nereden geliyor bir türlü bulamadım. Gece bakarken bir anda ev diskoya döndü.

Opera Tarayıcısını deneyin .
  • Senelerdir auto show okurum lisansoru auto bilddir ve daha vw nin testlerde 2. Oldugunu gormedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Auto Bild'in yaptığı hiç de rezillik falan değil.

Nedir peki? Önce 11 kat fazla çıktı diye haber yapıyorsun. Sonra tekziple haberini kendin yalanlıyorsun ve kanıt olmadığını itiraf ediyorsun. Bu rezillik ve manipülasyon değil de nedir sence?

Ben senin hakkında bir iftira atsam, sonra özür dileyip kendim uydurdum desem bu ne olacak?

Her zaman ki gibi saçmalıyorsun.
  • Bilinen birşey bu, şaşırmamak gerek...

Daha önce bi konu paylaşılmıştı, c segmentinde araçlar karşılaştırılıyordu, hiç unutmam b serisi mercedes bütün hzılanmalarda golf e 2 sn fark koymuştu, ama esneklik puanında golf daha yüksek puan almıştı...

Almanlardaki golf hastalığı apayrı birşey...utanmasalar e serisiyle-5 serisiyle kıyaslayacaklar, kıyaslamayı da geç, golf daha kaliteli diyecekler

Edit:Buyrun ilgili konu, dökümanlar yükleme sitesinden silinmiş, ama mesajımı okursanız durumu anlarsınız

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=63423607&p=7#63447645

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikum -- 26 Eylül 2015; 17:11:06 >
  • quote:

**** deneyin hocam
    yazı sansürlenmiş, malum eklenti işte hocam anlarsınız

auto bild'e gelirsek en son golf r, s3 ve 1m kıyaslamasında, golf birinci gelmişti sanırım, bu sene sadece bir tane auto show dergisi aldım, soğumuşum artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 26 Eylül 2015; 17:14:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

**** deneyin hocam

auto bild'e gelirsek en son golf r, s3 ve 1m kıyaslamasında, golf birinci gelmişti sanırım, bu sene sadece bir tane auto show dergisi aldım, soğumuşum artık

Adamlar şaka gibi ya...golf nerede nasıl kimlerle kıyaslanırsa kıyaslandın hep birinci

Aklıma şu şarkı geliyor

• Das BILD
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikum

quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

**** deneyin hocam

Adamlar şaka gibi ya...golf nerede nasıl kimlerle kıyaslanırsa kıyaslandın hep birinci

Aklıma şu şarkı geliyor

http://youtu.be/Ac0Mw_ie0bc

sözden çok nefes sözü duydum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.