Şimdi Ara

AutoCAD WS, AppStore'dan satışa sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Autocad for Mac ile birlikte 20 sene önce destek vermeyi sonlandırdığı Mac platformuna dönme hazırlıkları yapan Autodesk, iOS platformu için çıkartacağını açıkladığı AutoCAD WS'i AppStore aracılığıyla ücretsiz olarak kullanıcılara sundu.

iPhone, iPod Touch ve iPad uyumlu olan AutoCAD WS, *.dwg formatındaki teknik resim dosyalarının görüntülenmesine, üzerinde değişiklik yapılmasına ve paylaşılmasına imkan veriyor. Kullanıcıların autocadws.com adresinden giriş yaparak sahip olabilecekleri AutoCAD WS çevrimiçi çalışma alanına yükledikleri *.dwg dosyalarını açabildiğinden internet bağlantısına ihtiyaç duyan uygulama, çoklu dokunmatik desteğiyle kullanıcılarının çizimleri daha rahat şekilde incelemesini de sağlıyor.

AppStore Türkiye'de de yerini alan 7.5MB'lık AutoCAD WS'in mağazadaki sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

iPhone- iPod Touch versiyonu

iPad versiyonu

• *.dwg dosyalarını AutoDesk'in sunucuları üzerinden aldığı için internet bağlantısına gereksinim duyan....

bu kısmı anlamadım . kendi dosyalarımız açamayacak mıyız ??
  • Mimarların çok işine yarayacak.
  • Indirdim simdi, cozunurlugu dusuk kalmis i4 icin.
  • Mac Os icin ne zaman cikacak bilgi varmi?
  • bence iOS için güzel bir haber, diger işletim sistemlerinde (şimdilik) yok sanırım. ama diğer mobil OS lar için de mutlaka çıkar cunku sistem cok musait onlarında kullanması için tasarlanmış bir proje gibi gorunuyor. ama iOS için boyle birseyin çıkması cok sevindirici
  • iphone da autocad in ne işi var anlamadım.çizim nasıl yapılıyor iphone dan.bilgisayarları bile baya kasıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Iyi oldu bu haber tamda bana lazimdi saolasin indirip deneyecem simdi her iki makinada da .
  • android için olan versiyonu varmı acaba???
  • iyiymiş
  • Ipad'ime yükledim ama henüz denemedim. Iphone ekranı çok küçük kalır bence, ipad için çok uygun
    Kullanıp yorumlarımı sizlerle paylaşırım. Ama biz mimarların işine yarayacağı kesin
  • çevre mühendisiyim,2 senedir şantiyelerde proje mühendisliği yapıyorum devamlı olarak 2d,3d çizimler yapmaktayım.İşime çok yarayacağını düşünerek az önce indirdim(iphone 3g).Program free,fakat servisi kullanmak için hesap oluşturmak gerekli.Çalışma prensibi google map gibi.Dosyanızı kendi serverlarına upload ediyoruz ve karşıdan dosyayı okuyoruz.Bu yüzden sürekli bağlantı gerekli.Zoom in,zoom out yaptıktan sonra çizim geriden geliyor.Ama dwg viewer özelliği olması bile çok faydalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomboy_85

çevre mühendisiyim,2 senedir şantiyelerde proje mühendisliği yapıyorum devamlı olarak 2d,3d çizimler yapmaktayım.İşime çok yarayacağını düşünerek az önce indirdim(iphone 3g).Program free,fakat servisi kullanmak için hesap oluşturmak gerekli.Çalışma prensibi google map gibi.Dosyanızı kendi serverlarına upload ediyoruz ve karşıdan dosyayı okuyoruz.Bu yüzden sürekli bağlantı gerekli.Zoom in,zoom out yaptıktan sonra çizim geriden geliyor.Ama dwg viewer özelliği olması bile çok faydalı.

anlamsız olmuş .. ne alaka kendi serveri üzerinden olması .. benim dosyalar 3-4 mb dan aşağı değil .. server dan nasıl çalışacak ??
  • quote:

çevre mühendisiyim,2 senedir şantiyelerde proje mühendisliği yapıyorum devamlı olarak 2d,3d çizimler yapmaktayım.İşime çok yarayacağını düşünerek az önce indirdim(iphone 3g).Program free,fakat servisi kullanmak için hesap oluşturmak gerekli.Çalışma prensibi google map gibi.Dosyanızı kendi serverlarına upload ediyoruz ve karşıdan dosyayı okuyoruz.Bu yüzden sürekli bağlantı gerekli.Zoom in,zoom out yaptıktan sonra çizim geriden geliyor.Ama dwg viewer özelliği olması bile çok faydalı.

İlla yarım bişey bırakıcak apple :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

quote:

anlamsız olmuş .. ne alaka kendi serveri üzerinden olması .. benim dosyalar 3-4 mb dan aşağı değil .. server dan nasıl çalışacak ??

yani upload ediyorsun ve autocad ws servisi üzerinden dosyan okunuyor...

• Arkadaslar pilanlarinizi once siteye upload ediyorsunuz sonra siteden bir defa cebinize indiriyosunuz sonra planlariniza ofline olarak bakabiliyorsunuz ! hakkini yemeyelim apple da tam olmayan tek sey logo :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.