Şimdi Ara

Avea Fatura Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben geçen ay avea seç full artı full 500 paketine geçtim. Fatuam indirimlerle beraber26 ya da 27 liara gelmesi gerekirken 31.25 krş olarak geldi. fatura detaylarını aynen kopaylyorum. buna itiraz edebilir miyim?

İndirimler Tutar (TL)
    Faturalıda Hepsi Var Kamp İnd -12,38
    FullArtıFull500 Ind -7,28
    Diğer Ücretler Tutar (TL)
    Aylık Ücret 21,73
    Aylık Tarife Ücreti Kalan Tutar(Data) 3,17
    Aylık Tarife Ücreti Kalan Tutar 7,9
    Data Aylık 8,73
    Devlete Ödenen Vergiler ve Benzeri Yükümlülükler Tutar (TL)
    Telsiz Kullanma Ücreti 1,31
    Katma Değer Vergisi (%18) 3,93
    Özel İletişim Vergisi (5%) ,31
    Özel İletişim Vergisi (%25) 3,9
    Toplam Tutar 31,25

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcan_brs -- 13 Temmuz 2013; 20:07:57 >

• cevaplayacak birileri yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcan_brs

cevaplayacak birileri yok mu?

3-4 tl canını sıkacak bir rakam değil hocam,
    Kaldı ki itiraz etseniz de Avea indireyim demez,çünkü hiç dememiştir,
    İsterseniz deneyin,arayın 500 müşteri hizmetlerini,
    Şu şu olmuş ödeyeceksiniz der,başka da bişey demez.
    Hani Turkcell olsa,arar hesap sorarsın,
    varsa bir yanlışlık "şöyle bir hata olmuş,faturayı düşürelim" derler,çok başıma gelmiştir,ondan biliyorum
    ama Avea da yok böyle bir şey.Faturayı öde,sonra nerey şikayet edersen et derler.Malesef durum bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caferhan -- 13 Temmuz 2013; 22:30:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım ben 3 4 liranın peşinde değilim ama böyle denili yüksek fatura gelmesine karşıyım üstad. her ay bu miktarda gelirse amenna kabul ama her ay değişik miktarlarda gelecekse işimiz var.
  • quote:

anladım ben 3 4 liranın peşinde değilim ama böyle denili yüksek fatura gelmesine karşıyım üstad. her ay bu miktarda gelirse amenna kabul ama her ay değişik miktarlarda gelecekse işimiz var.

Her ay bu şekilde oynama oluyor malesef
    Ben 1 yıldır kullanıyorum,tarifemin fiyatı aylık 20 tl ama en fazla 21,22 oluyor
    Müşteri hizmetlerini,daha önce aradım,1-2 tl için mantıklı bir cevap alamadim,
    Başka bir hattım var,1000 dk tarifesinde,normalde 30 tl ama 36-37 tl fatura geliyor,kaç kere aradıysam ödeyeceksiniz diyorlar başka bisey bilmiyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hmm.. yapaak hiçbir şey yok desene!.
  • quote:

hmm.. yapaak hiçbir şey yok desene!.

itiraz edebilirsiniz. benim de basima geldi. itiraz ettim. sonuc olumlu oldu ve iade ettiler. MH arayin ve mutlaka kayit actirin. onlar kayit acmak istemeyebilir ama israrci olun. inceleyip geri donus yaparlar. ugrastiriyor ama karsiligini alirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ICLOUD - FATURA SORUNU
    8 yıl önce açıldı
    Türknet fatura problemi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sonuç alabilrim belki deneyecegm.
  • ozcan_brs O kullanıcısına yanıt
    taahhüt verdiniz mi

verdiyseniz 25+1.31 = 26.30 civarı

taahhüt vermedi iseniz

30+1.31 = 31.30 TL. ödersiniz

taahhüt vermedi iseniz faturanız normal......................
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

taahhüt verdiniz mi

taahhüt vermedi iseniz

şöyle bi mesaj geldi ama onay vermedim. Tarifenizden taahhüsüz yararlanıyorsunuz 12 ay fatturalı hatta kalma sözü verip mevcu tarifenizden 12 fatura dönem boyunca 47 tl yerine 42 tlye yararlanmak içni söz yazıp 5555e göndeirn diye bir mesaj taahtü derken bundan mı kasteiyor
  • quote:

quote:

taahhüt verdiniz mi

taahhüt vermedi iseniz

şöyle bi mesaj geldi ama onay vermedim. Tarifenizden taahhüsüz yararlanıyorsunuz 12 ay fatturalı hatta kalma sözü verip mevcu tarifenizden 12 fatura dönem boyunca 47 tl yerine 42 tlye yararlanmak içni söz yazıp 5555e göndeirn diye bir mesaj taahtü derken bundan mı kasteiyor

Anladığım kadarıyla taahhüt vermemişsiniz o yüzden size gelen fatura normal, itiraz edemezsiniz, itiraz etseniz bile haksız olduğunuz için bir sonuç alamazsınız.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaggag -- 15 Temmuz 2013; 12:49:47 >

• Eğer faturanızın 5 TL daha düşük gelmesini istiyorsanız;

"Faturalı S.E.Ç. Full Artı Full 500 tarifesinde 12 fatura dönemi boyunca Avea’nın faturalı tarifelerinde kalma sözü vermek için tarifeye kayıt tarihini takiben ilk 60 gün içerisinde SOZ yazıp 5555’e ücretsiz SMS gönderilmesi gereklidir."

• quote:

Eğer faturanızın 5 TL daha düşük gelmesini istiyorsanız;

"Faturalı S.E.Ç. Full Artı Full 500 tarifesinde 12 fatura dönemi boyunca Avea’nın faturalı tarifelerinde kalma sözü vermek için tarifeye kayıt tarihini takiben ilk 60 gün içerisinde SOZ yazıp 5555’e ücretsiz SMS gönderilmesi gereklidir."

anladım mesajı yoladım onay verdim indirim hattıma tanımlandı şimdi bu indirim diğger faturaya mı yansıtalacak ve ne kadar gelecek diğer ayda?
  • gaggag kullanıcısına yanıt
    anladım mesajı yoladım onay verdim indirim hattıma tanımlandı şimdi bu indirim diğger faturaya mı yansıtalacak ve ne kadar gelecek diğer ayda?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.