Şimdi Ara

avea tarife rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba geçen ay aveadan cihaz kampanyasından nokia 500 telefon aldım.Cihazın ücreti 17tlx24ay idi.Cihazı aldığımda müşteri hizmetlerini arayıp her ay toplam ne kadar fatura ödeyecem diye sorduğumda bana kendi tarifenizden faydalanıp 27+17 ödeyeceksiniz dediler.Bu ay faturam 62 tl geldi.Arayıp müşteri hizmetlerine sebebini sorduğumda tarifemdeki indirimin sona erdiğini ve yeniletemeyeceğimi ve başka tarifeyede geçemeyeceğimi söylediler.Hattımı iptal ettirip telefonun parasını peşin vermek istedim.Tehdit eder gibi telefonun parasının iki katını ve bugüne kadar aldığım bütün indirimleri vermemi istediler.Bu yazıyı buraya yazarak belki elime hiçbir şey geçmeyecek ama aveanın yaptığı bu rezilliği herkesin bilmesini istiyorum...

• burada paylasmaniz iyi birsey. En azindan bunlarin gercek yuzleri ortayi cikiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldıgın indiriminmi bitmesi rezillik? Yoksa tüm şartları kabul ederek cihaz almanmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ibokaradas

merhaba geçen ay aveadan cihaz kampanyasından nokia 500 telefon aldım.Cihazın ücreti 17tlx24ay idi.Cihazı aldığımda müşteri hizmetlerini arayıp her ay toplam ne kadar fatura ödeyecem diye sorduğumda bana kendi tarifenizden faydalanıp 27+17 ödeyeceksiniz dediler.Bu ay faturam 62 tl geldi.Arayıp müşteri hizmetlerine sebebini sorduğumda tarifemdeki indirimin sona erdiğini ve yeniletemeyeceğimi ve başka tarifeyede geçemeyeceğimi söylediler.Hattımı iptal ettirip telefonun parasını peşin vermek istedim.Tehdit eder gibi telefonun parasının iki katını ve bugüne kadar aldığım bütün indirimleri vermemi istediler.Bu yazıyı buraya yazarak belki elime hiçbir şey geçmeyecek ama aveanın yaptığı bu rezilliği herkesin bilmesini istiyorum...

neresi rezillik ben anlamadım valla

• tarifemin biteceğini bildirmemeleri rezalet başka bir tarifeye almamaları başka bir rezalet hattımı kapatmak istediğimde benden telefonun parasının 3 katını istemeleri daha bi rezalet...
  • Tarifenin indirimini bi zahmet takip et adamlar vermiş ve şu tarihte bitecek demiş sorumlulukları yok , kimse sana bildirmek zorunda değil ve cihazın tarife gurupları var seni uyardıklarına dua et yoksa bi faturada geçerdi cihaz fiyatı ve sen anlaşma imzalamışın yani kabul etmişsin anlaşma anlaşmadır . Cihaz ucretine gelince ornek cihaz 100lira adam sana 70lira ver 10 ay ode diyo fatrayada 10tl yansıyo 3tl indirm yansıyo sen iptal edersen 10xkalan tutar ve 3xalmıs oldugun tutar yansır :) pazarlama bolumu harika seytanın aklına gelmez walla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nino4u -- 18 Mayıs 2012; 23:35:10 >
  • arkadaşım sen aveada mı çalışıyon yoksa avukatımısın tarife bitmeye yakın arayıp 40 takla atıyorlar seni yeni tarifeye bağlayıp operatörü terketmemen için.ayrıca cihazı alırken beni uyarmadılar şu kadarlık tarife sınırlaması var diye.telefonun parasını peşin verecem diyorum daha 3 katını istiyorlar olamaz böyle birşey..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell kampanya rezaleti
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

arkadaşım sen aveada mı çalışıyon yoksa avukatımısın tarife bitmeye yakın arayıp 40 takla atıyorlar seni yeni tarifeye bağlayıp operatörü terketmemen için.ayrıca cihazı alırken beni uyarmadılar şu kadarlık tarife sınırlaması var diye.telefonun parasını peşin verecem diyorum daha 3 katını istiyorlar olamaz böyle birşey..

size makul cevaplar veriyo, olması gerekenleri söylüyo diye lütfen yaftalamayın insanları. Velev ki aveada çalışıyo nolacak yani? Aveada çalışması objektifliğini bozmasını gerektirmez. Kusura bakmayın ama hatalı büyük oranda sizsiniz bu "rezalette". Siz taahhüt veriyosunuz sonra diyosunuzki ben peşin vericem parayı, dükkandan alışveriş mi yapıyosunuz, bunlar şirket, öyle sallapati her dediğiniz olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyzof -- 19 Mayıs 2012; 0:02:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boyzof

quote:

arkadaşım sen aveada mı çalışıyon yoksa avukatımısın tarife bitmeye yakın arayıp 40 takla atıyorlar seni yeni tarifeye bağlayıp operatörü terketmemen için.ayrıca cihazı alırken beni uyarmadılar şu kadarlık tarife sınırlaması var diye.telefonun parasını peşin verecem diyorum daha 3 katını istiyorlar olamaz böyle birşey..

size makul cevaplar veriyo, olması gerekenleri söylüyo diye lütfen yaftalamayın insanları. Velev ki aveada çalışıyo nolacak yani? Aveada çalışması objektifliğini bozmasını gerektirmez. Kusura bakmayın ama hatalı büyük oranda sizsiniz bu "rezalette". Siz taahhüt veriyosunuz sonra diyosunuzki ben peşin vericem parayı, dükkandan alışveriş mi yapıyosunuz, bunlar şirket, öyle sallapati her dediğiniz olmaz.

ya güzel kardeşim anlamıyorsunuz beni. o insanları oraya nie koyuyorlar beyefendi 27+17 ödemeniz gerekiyor ancak tarifeniz bitiyor demesi gerekmiyor mu?ayrıca ben onlara telefonun peşin parasını teklif etmiyorum onlar 24 ayın farkını almıyorlar mı ben onunla birlikte peşin ödemeyi teklif ediyorum..

• Hocam geçmiş olsun gerçekten rezillik. Milleti soymaya bahane arıyorlar.
  • Sözleşmeye imza atmadan önce detaylı okudun mu? Evet avea nın avukatıyım ben ve ortagıyım burda yazdım diye para kaZanıyorum ayrıca :) diyecegim şu ki az bilinçli hareket edelim bi gun anlarsın neden boyle laflarda bulundugumu

• quote:

Orijinalden alıntı: nino4u

Sözleşmeye imza atmadan önce detaylı okudun mu? Evet avea nın avukatıyım ben ve ortagıyım burda yazdım diye para kaZanıyorum ayrıca :) diyecegim şu ki az bilinçli hareket edelim bi gun anlarsın neden boyle laflarda bulundugumu

haklısın keşke müşteri temsilcisine güvenmek yerine sözleşmeyi okusaydım.En azından kandırılamazdım...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nino4u

Sözleşmeye imza atmadan önce detaylı okudun mu? Evet avea nın avukatıyım ben ve ortagıyım burda yazdım diye para kaZanıyorum ayrıca :) diyecegim şu ki az bilinçli hareket edelim bi gun anlarsın neden boyle laflarda bulundugumu

haklısın keşke müşteri temsilcisine güvenmek yerine sözleşmeyi okusaydım.En azından kandırılamazdım...

+1 Adam mağdur olmuş hala savunuyorsunuz. Tamam iyice okumamış falan olabilir sözleşmeyi orada hatalıdır ama operatörlerin milleti yolma yöntemlerini de görüyoruz zaman zaman.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.