Şimdi Ara

AVEA, TURKCELL e mi benzemeye başladı (sorun çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 25 ocakta 20 lira yükleyip bal paket alacaktım fakat yükler yüklemez 1,21 lira telsiz bilmem ne kullanım ücreti olarak kesildi o yüzden yükleyemedim 5 tl daha yüklim bari deyince görevli arkadaş en az 10 lira yükleniyor deyince söylene söylene çıktım bayiden... sonra cebime gelen bi mesajla 9 liraya 500 mb internet alacağım yazıyrdu aldım bende ve bakiyem 9 küsür liraya düştü ve aynı gün 7 liralık kesinti oldu... müşteri hizmetlerini aradığımda ayın 23 ündeki internet kullanım ücreti olduğunu söylediler... normalde 1 aylık paket kullanırım ve sürem bittiği halde internet kullanmaya devam etmiştim. madem kullanıyorum neden herhandi bir uyarı yada bilgilendirme mesajı almadığımı anlamadım.. gizli gizli düşürmüşler bakiye mi.. 20 liralık kullansam bakiyem -20 lira olacak ve benim bundan haberim olmayacak... işin aslı hepsi aynı bunların al birini vur ötekine hepsi müşteriyi nasıl yolsam diye bakıyr ve bunun için yapmadıklarını katakulle yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkbykfnr -- 1 Şubat 2012; 20:04:33 >

• hocam bence sen vodafonea geç en az 5 tl yükleniyor istersen kafana göre 6,7,8 vs gidiyor. Hatta ben bi keresinde 5,6tl yüklemiştim. Numaranı taşıdğın içinde yıl sonuna kadar telsiz vergisi almazlar. Eğer uygun paket varsa araştır geç derim
  • öle yapcam internet paketim bitsin... numara baya bi gezdi zaten numara taşımadan faydalanamam ama yinede vodafone düşünüyorum
  • vodafone da faturalı 15 liraya 150 yada 200 dakka tam hatırlamıyorum +50 sms + 50 mb internet paketi vr.. internet az fazla olsaymış güzel olacakmış ama bu fiyata buda güzel
  • en az 7 lira yükleniyor benim bildiğim.
    Bu arada baz istasyonları artırmaya başlayınca fiyatları da artırmaya başladılar tabi
  • ne yalan sölim internet hızı turkcell den ve vodafone dan daha iyi ama internet paketi bitince bakiye eksi ye düşünce uyarmıyorlar neyseki 7 lira ile kurtardık acaba hepsimi böyle bunların
  • bakiye eksiye düşmez normal koşullarda, şaşırtıcı..

Bu arada Bal Paket direk Paket olarak yüklenebiliyor. Yani bakiye değil de paket yüklemek istiyorum deyin bayide yükleme yaparken, ekrandan seçebiliyorlar. Böylelikle bakiye kesintisi vs. yapılamaz ;)
  • Aveanın internet hızı daha düşük olabilir Turkcelldeki 3g hızı fiberle entegre edilmiş diye duydum çünkü.neyse denemeden anlamak zor olur en iyisi avea ile turkcellin kalitesini karşılaştırmak olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Ugur -- 29 Ocak 2012; 1:10:29 >
  • gittiğim bayide bilgisayardan yükleme yapamıyolardı... benimkide eksi ye düşmedi ama kontör yükleyince 7 lira gitti... eksi ye düşmeden eksiye düştü yani
  • Avea da kim vurduya getiriyo sömürüyo tl yi sonra uyduruyo
  • lütfen eleştirmedim önce biraz araştırın. hangi operatörü kullanirsaniz kullanın yükleme yaptıginizda hattınızdan o bahsedilen dergi düşecektir. Olayi direkt aveaya yıkmanın bi anlamı yok !!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vergiden değil internet kullanırken uyarı ve bilgi mesajı gelmeden bakiye nin -7 ye düşmesinden bahsediyorum... numarayı ilk taşıdığım zamanda aynısı oldu alışkanlık denedim girdi internete bakiye -3 e düşmüştü müşteri hizmetlerini aradım neden bilgim olmuyor diye tavsiye olarak not alacam dedi bende dedim ne tavsiyesi bilgi vermek zorundasınız bu tip kullanımları 1 ay geçti değişen bişi olmadı yine
  • faturalı hat tavsiye etmem en iyisi aveanın 19 tl ye 1000sms+500dk her yöne konuşma+1gb internetidir. duyan herkes nasıl bir paketmiş öyle diye şaşırıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: trtunski

lütfen eleştirmedim önce biraz araştırın. hangi operatörü kullanirsaniz kullanın yükleme yaptıginizda hattınızdan o bahsedilen dergi düşecektir. Olayi direkt aveaya yıkmanın bi anlamı yok !!!

+1 vergi düşmesin diyorsanız da standart tarifeye gecin vergi kesilmiyor bu tarifede.
  • o vergiden bahsetmiyorum arkadaşlar konuyu iyi okuyun!!!

sorun çözüldü gibi bu arada... bugün aveadan arayıp uygulamanın tüm operatörlerde olduğunu felan filan söylediler bende beni ilgilendirmez nasılki dakikam bitince konuşamıyorum o zaman internet bitince internete de girmim felan söylendim biraz onlarda 3 ay boyunca 10 lira yüklemeye 30 lira vereceklerini söylediler bende kabul ettim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.