Şimdi Ara

Avensis

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 97 model corolla aracımı satıp yerine 2003-2005 arası bir corolla almayı düşünüyordum; ancak fiyatlar değerinden fazla geldi bana şöyle ki: 2003-2004 1.6 avensisler 23.5-27 arasında oynuyor genelde. Corollalarda 1-1.5 farkla bu seviyelerde. Şimdi acaba avensis alsam mı diyorum. servis ve yedek parça vb. fiyatları avensisin nasıldır? daha rahat bir araç olduğu kesin herhalde. performans benim için önemli değil. Yorumlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyorum.

• kesinlikle avensis'i tercih ederim, servisi corolla ile hemen hemen aynı en fazla 20-30 ytl oynuyor. Yedek parça biraz daha pahalı olabilir ama yine çok fark yoktur ancak alırsanız kasko yaptırmanızı tavsiye ederim.
    O fiyata alınacak en iyi araçlardan biridir avensis, alın derim.
  • kardeş gerek avensis 1.6 gerekse avensis 2,0 kullanan biri olarak performans düşünmediğine göre avensis 1,6 bulabilirsen elegant ( comforttan farkLI OLARAK bej dokuma, TRC, VSC, XENON, ARKA CAM PERDESİ,ÖN FAR YIKAMA SİSTEMİ gibi donanımlar mevcut ) AL !SERVİSİ SORUNSUZ 10000 KM DE 1 240 YTL VERİRSİN.BİRDE SIRALI LPĞ TAKTIRIRSAN AĞA DA SENSİN PAŞADA SENSİN.

LAKİN PERFORMANS ÖNEMLİ İSE COROLLA YADA 2,0 AVENSİS AL !
  • 97 corollayı satıp avensis aldık belki onun kadar performanslı değil ama kat kat daha güvenli ve yere sağlam basıyor comfort u bile corolladan dolu bir araç uzun yolda acelem yok rahat rahat gitmek istiyorum diyorsan başaka söze gerek yok avensis
  • quote:

Orjinalden alıntı: nerki

kardeş gerek avensis 1.6 gerekse avensis 2,0 kullanan biri olarak performans düşünmediğine göre avensis 1,6 bulabilirsen elegant ( comforttan farkLI OLARAK bej dokuma, TRC, VSC, XENON, ARKA CAM PERDESİ,ÖN FAR YIKAMA SİSTEMİ gibi donanımlar mevcut ) AL !SERVİSİ SORUNSUZ 10000 KM DE 1 240 YTL VERİRSİN.BİRDE SIRALI LPĞ TAKTIRIRSAN AĞA DA SENSİN PAŞADA SENSİN.

LAKİN PERFORMANS ÖNEMLİ İSE COROLLA YADA 2,0 AVENSİS AL !

avensis 1.6 elegant kullanıcısı olarak arkadaşa katılıyorum
  • 1.6 comfort kullanıcısı olarak tek kelime ile Avensis..
  • Peki arkadaşlar, Avensis için veya corolla için en uygun lpg kiti hangisidir? 1.6 vvti motorlar hangi marka ile daha uyumlu çalışırlar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corolla | megane
    19 yıl önce açıldı
    honda crv -toyota rav4
    13 yıl önce açıldı
    Toyota corolla
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım bir avensis kullanıcısı olarak bende kesinlikle avensisi öneririm öncelikle o fiyata daha üst bir segment arabaya bineceksin ve confort alsan dahi standart donanımlar oldukça iyi 9 hava yastığı herşeye bedel.

Ha avensis alırsan en büyük tavsiyem şu olur sakın ha sakın 2. vites 6500 devirde ayağını gazdan çekmeden es viraj dönmeye çalışma.

Ben dendim dönmüyo...... sonuç hüsran...
  • quote:

Ha avensis alırsan en büyük tavsiyem şu olur sakın ha sakın 2. vites 6500 devirde ayağını gazdan çekmeden es viraj dönmeye çalışma.

bu nedemk ya... 120-110 gibi gidiyrdn galiba....gazdan çekince araba savruldumu
  • quote:

Orjinalden alıntı: hornet76

Arkadaşım bir avensis kullanıcısı olarak bende kesinlikle avensisi öneririm öncelikle o fiyata daha üst bir segment arabaya bineceksin ve confort alsan dahi standart donanımlar oldukça iyi 9 hava yastığı herşeye bedel.

2. vites 6500 devirde dip gaz viraja niye giriyorsun ki? spor araba değil ki bu orta sınıf aile arabası, ayrıca 6400 devirden sonra zaten kırmızı bölge başlıyor o devirde araç kullanmak motor ömrü açısından çok sakıncalı.
    Bu arada şunu söyliim viraja girerken hiçbir zaman gaza yüklenerek girilmez, girmeden önce hafif fren yapıp öyle girersin virajdan çıkarken de hafif gaz vererek çıkarsın, aksi halde dip gazla girersen savrulman kaçınılmaz olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.