Şimdi Ara

avrupa yakası ile ilgili bir sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • avrupa yakasının çuko turkolu bir bölümü vardı internette aradım da bulamadım :( hangi bölümdü o yahu bilen varsa yardım edebilir mi?? aslı ile volkan bir reklam filminde oynuyorlardı hani, yönetmeni dellendirmişlerdi.

• İlk sezondaydı kaçıncı sezonuna geldik her bölümünü tv ile birlikte izlediğimden ilk sezondan birkaç bölüm kaldıysa bi taneside odur çok hoş bir bölümdü yönetmeni çıldırtıyolar o kadar oynamak istemlerine rağmen en sonunda aralarında tartışırken istedikleri sahne ortaya çıkıyor slogan ayrı bi güzel " Çuku turko ye kendine gel" , tabi bu yönetmenin çıldırması orda bitmiyor kliniğe yatmış içkiyi bırakmış taaki geçen sezon burhanla aslı yanlışlıkla Hatırla sevgili dizisinin çekim olduğu yere giriyorlar 2 de figurana ihtiyaçları var bunlar kabul ediyor yönetmen bunları görünce o anlar aklına geliyor ve çekimlerin kötüye gitmesiyle yeniden içkiye başlıyor , 3. sezonuda bitirdi hiç bitmesini istemediğim tek Türk dizisidir bu dizi

• Silinmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 19 Haziran 2008; 19:18:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

Avrupa Yakası 10.Bölüm

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: WiCKeD.

quote:

Avrupa Yakası 10.Bölüm

+1

sayın WiCKeD şu tip postlara gıcık oluyorum lütfen böyle 'post kasma'yın cevap verilmiş zaten

• quote:

Orjinalden alıntı: Celtic

quote:

Orjinalden alıntı: WiCKeD.

quote:

Avrupa Yakası 10.Bölüm

+1

sayın WiCKeD şu tip postlara gıcık oluyorum lütfen böyle 'post kasma'yın cevap verilmiş zaten

bence böyle bir şeyi yaptığında soruyu soran kişinin verilen cevaba güveni kesinlikle artmış olacaktır.emin ol

• arkadaşlar çok sağolun:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: poozee

arkadaşlar çok sağolun:D

Rica ederim...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: poozee

arkadaşlar çok sağolun:D

Rica ederim...

+1

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.