Şimdi Ara

ayak parmağı uyuşması ne olabilir? [acil]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
18.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi akşamlar, kardeşim yurt dışında olduğundan çok haberdar olamıyorum.
    msn'den yazmış, 1 aydır bir sorunu varmış. aynen yazıyorum.
    bu konuda bilgisi olan paylaşabilir mi?

bole ayak bas parmagimin ust tarafini hissetmiorm
    morluk yok
    sis gibi biraz
    ama mor diil
    uyusuk
    sanki orayi igneyle uyusturmuslar gibi
    tirnagimi gecirince dokunuomusum hissi oluo sadece
    1 aydir bole

• direk damar tıkanıklıgı .. aynısı bendede var ama ayağımda farklı yerde .. topuktan başlıyor ..ayagımın sağ ve sol küçü k parmagıma kadar her 2 ayagımda var ..takmıyorum rahatımm .. tınnnnn devam
  • nasıl damar tıkanıklığı?
    sebebi ne olabilir?
    bir sorun oluşturur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

bole ayak bas parmagimin ust tarafini hissetmiorm, morluk yok, sis gibi biraz, ama mor diil, uyusuk, sanki orayi igneyle uyusturmuslar gibi, tirnagimi gecirince dokunuomusum hissi oluo sadece, 1 aydir bole

Tam anlamadım? Ama ilk anda çokta önemli birşey gibi gözükmüyor!
    Yalnızca ayak başparmağını hareket ettirdiğinde ağrı oluyor mu? Muhtemelen 1 ay kadar önce biryere çarpmış olabilir! Veya ayakkabısının başparmağa denk düşen kısmında sıkılık olabilir! O bölgedeki bağlarda bir zedelenme olabilir!
    Sonuçta bir Ortopediste görünmesi iyi olur.

Damar tıkanıklığı sanırım genç yaşlardadır kardeşin, genellikle ileri yaş ve ağır sigara içicilerde görülür! O tanının konulması için biraz tahlil gerekir! Banada koymuşlardı o tanıyı, ama ıskalamış doktor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neommy -- 11 Şubat 2010; 1:57:09 >

• aynısı bende oluyodu hemde aynı bölge ağrı sızı bişey yok sadece azcık uyuşukluk vardı zamanla geçti 2.5 ay sürdü
  • bel fıtığı, varis gibi birçok sebepten de olabiliyormuş öğrendiğim kadarıyla. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Days Grace

aynısı bende oluyodu hemde aynı bölge ağrı sızı bişey yok sadece azcık uyuşukluk vardı zamanla geçti 2.5 ay sürdü

+1, aynen...

Kendi kendine geçmişti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  ayak parmağı uyuşması ne olabilir? [acil]
  • kaynımdada var aynı
  • naptın abi ya dur daha yaş 16 damar tıkanıklığı demiş.
  • Bende de oluyor hemde her gün uyuşuyor kansızlıktanmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanyasar

ayak parmağı uyuşması ne olabilir? [acil]

morarma yok dedim okumadın galiba
  • aynı olay benim sol serçe parmağıma olmuştu. kardeşinin anlattıklarının aynısı vardı. 2 ay sonra falan geçti ama. sebebini hiç araştırmadım açıkçası
  • büyük oranda bel fıtığı belirtisiymiş öğrendiğim kadarıyla.

yarın ablamı ararım, o doktor iyi bilir, gerekirse ameliyat için Türkiye'ye dönecek artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoomlaPerest

Bende de oluyor hemde her gün uyuşuyor kansızlıktanmış.

Kansızlık belki nedenlerden birisi olabilir ama bende kesinlikle kansızlıktan değil
  • benimde sol el serçe ve yüzük parmağımda var uyuşma netten baktığım kadarıyla sinir sıkışmasından kaynaklanıyormuş sanırsam galiba muhtemelen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.