Şimdi Ara

Ayarlanabilir Dambıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu ayarlanabilir dambıl'lardan kullanan var mı? Nasıl memnun musunuz, uzun süreli kullanımda mekanizması bozuluyor mu merak ediyorum. Fiyatı pahalı almaya değer mi?

Kendimde 20 kg krom kaplama Delta marka dambıl seti var, artık hafif geliyor, hadi onu ek plaka alarak çözebilirim de, bu ayarlanabilir dambılın en büyük faydası, örneğin biceps çalıştıktan sonra çok hızlıca ağırlık değiştirerek bench press çalışılabilir vb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlteriş Kutluk Kağan -- 14 Eylül 2023; 22:13:19 >

• Hocam önceden kullandığınız ürünün linkini atma şansınız var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokky N kullanıcısına yanıt
    trendyol.com
    Delta Çantalı Delux Krom Plaka Krom Bar Dambıl 20 Kg Ağırlık Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/delta/cantali-delux-krom-plaka-krom-bar-dambil-20-kg-agirlik-seti-p-4053338
  • Hocam tek 1 dumbbell için için çok para gibi ya.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-vucut-gelistirme-sifir-dumbell-seti-2.5-30kg-1124632940/detay

sadece 30 saniyede şuna rastladım eminim daha ucuzu vardır 10-12 arasına böyle bir set bulunabilir. daha fazla yer kaplar ama en azından daha kullanışlı olur.

sizin paylaştığınız ürüne gelince bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Zamanında araştırdım tamamen mekanik bir yapısı var. Kolay bozulacağa benzemiyor. Ama press yapayım elimden fırlatayımada gelmez :) Bozulmak ayrı fırlatıp kırmak ayrı  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MCA90 -- 15 Eylül 2023; 8:8:4 >

• MCA90 kullanıcısına yanıt

Hocam işte tek 1 dumbell gibi düşünmemek lazım, tek üründe 15 dambıl almış oluyoruz aslında.

Sizin belirttiğiniz sahibinden ilandaki gibi bir set söz konusu bile değil öyle bir yerim yok evde:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlteriş Kutluk Kağan -- 15 Eylül 2023; 9:18:52 >
  • Başka fikri olan var mi ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yani yeriniz varsa bu fiyatlara ağırlık istasyonu alınıp sınırsız seçenekler de çalışılabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • linkorn L kullanıcısına yanıt

Yerim yok malesef

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.