Şimdi Ara

AYIPLI ARAÇTA HAK ARAMA: KOÇ GRUBUNUN TİCARET ANLAYIŞI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
5
Favori
4.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İnanın asıl risk avukatla kalkışmak olurdu.

Niye derseniz ; dava açmaya gittim, dilekçe veriyorum. Memur dedi "dava acamazsınız?" Neden dedim.
    Dava şartı arabuluculuk süreciniz yok dedi.
    Nasil olmaz dedim. "Sistemde gözükmüyor" dedi

Neyse actim dosyayı araştırdım, arabulucu avukat yanlış yazmış raporu, dosya numarasını falan.

Tamam insanlık halidir , hata herkes yapar. Ama emin olun hiç bir avukat da sizin kadar hakkınızı aramaz. Gerekli özeni göstermez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BojanBogdanovic -- 5 Ocak 2025; 19:34:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BojanBogdanovic B kullanıcısına yanıt

Her tüketicin yapması gereken ama çeşitli nedenlerle yapamayan, yaptırtılmayan şey. Bu ülkenin tüketici hakem heyeti bile tüketiciye karşı.

Basitçe anlatayım, starbuckstan termos aldım, 3 ay sonra sıvı fışkırtmaya başladı. Yarım dolulukta, çeyrek dolulukta. Masanın üzerinde durduğu yerde sıvı taşıyor kapakla termos arasından. Shaya grup tabiki kabul etmedi. Neymiş termos evde ve masanın üzerinde kullanım amaçlıymış. Hadi o zırvalıkları geçtim, THH konu kapansın kendilerine iş çıkmasın diye kapatıp geçiyor mevzuyu. Ben bu konuyu bir üst merciye taşısam %100 eminim ki bana ceza kesilirdi. Mahkemeyi gereksiz meşgul etmek diye bir şey uydurup benim mağduriyetimi cezasız bırakmazlardı. Biz öyle bir ülkede böyle bir adalet sisteminde yaşıyoruz. Normal insanların, insanlık hakkı gereği adil ve insanca yaşaması normalken, bizde mutluluk kaynağı, umut ışığı. Öylesine dipteyiz ki, olması gereken olduğunda şükreder hale geldik. Şu yazdıklarım bile birilerinin hoşuna gitmediğinde adli soruşturma sebebi oluyor. Biz çoktan sindirildik. O yüzden haklı davanızda, haklı çıkmanıza çok sevindim. Zira haklı davasında haksız çıkan onbinlercesi var. Konu bazen 100 liralık tencere bazen 2 milyonluk araç bazense insan hayatı.

• silverunion kullanıcısına yanıt
    Hocam üzüldüm adınıza. Maalesef bazen %100 haklı da olsanız ya hakkınızı alamıyorsunuz ya da rakam küçük olsa da gururunuz kırılıyor.

10 sene kadar önce migros'tan bulgur almıştım. Eve gelince poşeti açıp kavanoza doldurayım dedim. İçinden 10 larca güve çıktı. Bıraktım bosaltmayi, poşeti ve fişi ile migros'a gittim.

Bekliyorum ki özür dileyecekler ve ürünü geri alacaklar.

Demesin mi görevli "bu ürün eksik".. Hocam dedim bakın icinde bir sürü guve var, kalanı da kavanoza dökmüştüm, orda geri poşete koyamazdim.

Yok dediler bu şekilde ürünü iade alamayız.

Şikayet var'a yazdım. Bir tane ukala müşteri temsilcisi aradi, dedi

"O partideki ürünlerde sorun olduğunu biliyorum ben, o yüzden fisinizle gidip paranızı alabilirsiniz, ama ben bilmeseydim eksik ürünle asla iade edemezdiniz".

6 liraydı o zaman. Allah belanızı versin 6 liraniz da sizin olsun dedim.

O gün bugündür de zorunlu olmadıkça migrostan alışveriş yapmam.

6 lira.. para değil. Ama 10 yil geçmesine rağmen dun gibi içime dert olur hala.

• hepimiz bu arkadaş kadar inançlı olsak Türkiye'm daha güzel bir yer olabilir

oh olmuş Koç'uma

• BojanBogdanovic B kullanıcısına yanıt

Haklısınız. Mesele para değil. Sorun, büyük bir kitlenin işini düzgün yapmaması. Biraz etik, biraz sağduyu, biraz da adalet duygusu ve hak bilinci olsa ne ülke bu halde olur ne de toplum. Neyse kendi sağlığımız ve huzurumuz için doğru olanı yapmaya devam edicez :D

• Teşekkür ederim Hocam. Eksik olmayın.

• ankura kullanıcısına yanıt
    quote:

Türkiyede hak aramak gerçekten zahmetli ve zor bir süreç.
    Hatta ben Türkiye gibi dandik ülkelerde adalet hak hukuk gibi terimlerin güçlülerin güçsüzleri oyalamak için uydurulmuş dolandırıcılık sistemi olduğuna inanıyorum.

Dün Koç grubunu ve avukat takımını (ayak takımını) eleştiren bir yazı yazmıştım, İngiltere'ye laf edince kapıma AKışan komşum bu kez kocasıyla beraber yine evimize kötü elektriğini bıraktı, çok fena bir şekilde uğraşılmakta bizimle on yıllardır yazıyorum, seviyemi düşürmüyorum ama bir gün ters bir şey söylesem Suriye'deki olayların gazıyla yapmayacakları şeyin kalmadığını fark etmiş durumdayım, inanın bu ilk vukuatları değil geldiklerinden beri yüz vermediğimiz için çıldırıyorlar. Benim inandığım Allah'ın adını anarak Allah insanı kaybedecek hiçbir şeyi olma noktasına getirmesin demek istiyorum, konuşma tarzını beden dilini görseniz sanki afyonluydu ot içmişti veya karısı gece boşaltmış ya da yemeğine bir şey katmış gibiydi Kardeşime de gerçek yüzlerini gösteriyorlar ona çok seviniyorum, zamanında ona da bulaşmışlardı ama henüz olayın boyutu hakkında hiçbir fikri yoktu, zaten kardeşimi eskisi gibi üzerime salamadıkları için artık kendileri kapımıza şelale oluyorlar. Bir şeyleri başarabilseler kazandıkları parayla çocuklarını büyütmeye devam edecek bu soysuzlar çetesi, bir de sözüm ona doğulu Türkiye karşıtı görünürler sakın inanmayın hepsi "Koç'um benim"gillerin kölesi...

https://mini.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160103946

Apartmanda son Suriye tatsızlığının yarattığı çalkantıyla içimizdeki kötü niyetliler özel bir şirkete apartman yöneticiliğini verdiler ve üzerimizden haksız kazanç sağlanmaya çalışılıyor bizi de yine dolandırmak istiyorlar, yönetim şirketindeki tipler PKK'lı dağlı teröristlere benziyorlar. Bunların Koç ailesine ve dolayısıyla yurtdışı bağlantılarına kaynak para aktardıklarından hiç şüpheniz olmasın, konuda konuşulan araç gibi 3. sınıf defolu ürünleri bize (aynı kadınları gibi) kakalayarak hep "adam" oldular, sanırım Suriye'de de işler tam istedikleri gibi gitmiyor olmalı ki bir sıkıntı seziyorum ve bir filmde geçen diyalog aklıma geliyor. İngilizler gibi giyinmiş bir kadın eski çağlarda geçen bir olay sonunda babasına mı abisine mi ne düştüğü durumdan kurtulmak için "beni dölle, benden çocuk yap" diyordu, şu an bana görünen halleri bu

🤮🤮🤮

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• silverunion kullanıcısına yanıt
    quote:

Normal insanların, insanlık hakkı gereği adil ve insanca yaşaması normalken, bizde mutluluk kaynağı, umut ışığı. Öylesine dipteyiz ki, olması gereken olduğunda şükreder hale geldik. Şu yazdıklarım bile birilerinin hoşuna gitmediğinde adli soruşturma sebebi oluyor. Biz çoktan sindirildik. O yüzden haklı davanızda, haklı çıkmanıza çok sevindim. Zira haklı davasında haksız çıkan onbinlercesi var. Konu bazen 100 liralık tencere bazen 2 milyonluk araç bazense insan hayatı.

Mükemel bir yazı ama kötü düşünmeyin, bizler gibilerini asla o sersefil yöntemleriyle sindiremeyecekler, bu çağa ulaşmamızı sağlayan bu gelişmiş dünyayı yaratabilmiş soylu "insanların" kemiklerini sızlatmayın

Boşuna uğraşıyorlar, biz çok sert uyandırıldık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 5 Ocak 2025; 20:50:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.