Şimdi Ara

Aykut Kocaman Ersun Yanal Meselesi,,,Stoch Meselesi,,Biraz da Kuyt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle aykut kocaman'ı mumla arıyoruz diyenlere söyleyelim, tabi ben burada yanal'ı falan övmeyeceğim.

herkes şunu diyor, geçen sene en azından ne yaptığımız belliydi.... pardon? aykut kocaman döneminde 11 kişiyle defans yapmak mıydı belli olan? bana ersun yanal dönemiyle aykut dönemi arasında tek bir fark dahi söyleyemezsiniz. tek bir fark bile yok. Her şey aynen devam ediyor, fb li arkadaşlar kusura bakmasınlar, yanlış anlamasınlar, şuan türkiye süper ligi belki de avrupa'da en kötü oynayan futbol takımıdır birinci liglerde. bir şeyler yapabiliyorsa eğer bu futbolcuların kişisel kaltesi ve yetenekleridir. abartmıyorum, en dandik takımlar bile, bir pas yapar, kontraya çıkar, rakibi zaman zaman boğar, bir şeyler yapar....o kadar kötü oynuyor ki şu son 2 senedir, aklım mantığım almıyor, o kadar kötü, aslında buna kötü oynamak da denemez, bu başka bir şey, sanki sokaktan 11 kişi çağırmışlar maça çıkarıyorlar gibi... gerçekten hayret edilesi durum.... bunun hocayla falan alakası yok. takımın kimyası olmuyor demek ki, göndereceksin komple değişiklik.................

devam edersek,, işte her şey aynı bulunan şans golleri, penaltıdan gelen goller vs....1-0 olsun bizim olsun her şey aynı gidiyor, defans aynı defans, hücum aynı hücum, her şey aynı, aykut döneminde müthiş defans mı yapılıyordu? kaç tane açık veriliyordu, şimdi de öyle... o bir şanstı geldi geçti.

Yarı finale çıkılmış da geçin bunları arkadaş kendinizi kandırmayın, aykut kocaman 3 senede karşılaştığı en büyük takım benfica ve gs idi. hangisinde iyiydi? ciddi her maçınızda yenildiniz, spartak, paok, benfica... lazio maçı tamamen şans, ilk maçta penaltı ve kırmızı olmasa gol atamıyordunuz, anca meireles'in extra uzaktan vurduğu direkten dönen toplar vardı vs vs vs vs......

Hayır maçları beraber izliyoruz, görüyoruz, aykut kocaman'ı övmek nedir?

son olarak yukarıda dediğim gibi, sorun hocalarda değil. illaki etki var ama takım kimyası tutmuyor, oyuncular uyumlu değil demek ki, nedir bu inat? hele birde yabancı sınırını desteklemek nedir?takımı değştir türklerin alternatifini de zor bulursun diye dedim................... ilk 11 de 6-7 değişiklik şart, kuyt muyt nedir abi? çok koşuyor diye adam mı övülür? nerede kaldı hangi zihniyet bu? hangi oyuncu 5 km ile maç bitiriyor? a futbolcusu 10 km koşuyora kuyt 11..........kuyt hücumda bir halt edemediğinden (( bana istatstik koymayın adam fb nin ileri ucunda oynuyor elbet gol atacak asist yapacak, fb de dalga geçtiğimiz güiza'da 2 gol atıp gitmemişti)) işte hücumda halt edemediğinden, topu taşıyamayıp arkasına adam taktıramadığından defans yapıyor, bari koşayım diyor, fb hücuma çıkıyor kuyt sağ bekten topla çıkıyor, nasıl bir atak hayal ediyorsunuz???

istatistikmiş, takım ileriye top taşıyamıyor, birazcık iyi takımlara karşı patlıyorsunuz, hala istatistik...

---
    ---
    ---

STOCH meselesine gelince,

arkadaş adam gitmiş schalke maçında gol atmış, herkes ahlar vahlar... yahu arkadaş, şu stochu biriniz şu kaç sene geçti, bir kere,,

-abi adam çizgiye çok iyi iniyor bindirme yapıyor
    -abi adam nokta atışı ortalar açıyor,
    -çok iyi adam eksiltiyor,
    -abi adam sürekli ataklarda kendi kanadından kaleye inip gol arıyor,

şöyle övdünüz mü?

sağ çek vur, sağa çek vur... hep golle övülüyor, tabi golle övünsün de mevkisinin golü mü? bakın hepiniz biliyorsunuz diye örnek veriyorum, kewell, keita vs bizde hep kale çizgisinden gelir gol atarlardı. uzaktan da atarlardı, ordanda... çizgiye de inerlerdi, ortada keserlerdi.

FB anadolu kulübü mü de iyi şut atan bir adama muhtaç kalsın, ahlar vahlar ettirsin? nedir abi stoch? adamın övülme şekli BİR ŞEYLER YAPABİLİR, BAK UZAKTAN GOL ATMIŞ.... bu mu abi futbol bilginiz? bu kadar mı yani? hadi ben bir halt bilmiyorum, beni geçin bi konudan da, stoch görevinin kaçını yapıyor?

kanat bunu yapmak için mi var? sağa çek vur... bir kanatsın, ve tek tehliken sağa çekip vurabilecek olman.... ve fb taraftarı da sanki ona muhtaç gibi davranması....

garip....
    garip....

• OKUMAYIN. Bana tesekkur edeceksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hit-Man

OKUMAYIN. Bana tesekkur edeceksiniz.

her konumu baltalamak zorunda mısınız? siz ve nesliniz?

okumayın... peh, arkadaş birazcık büyüyün ya, insanlara birazcık saygınız olsun.
  • Galatasaraylının da böylesini çok görür olduk bu zamanda. Yok formanın arkasına çarşı yazdırmalar, yok fenerin adına üzülüyorumlar falan bırakın herkes kendi derdini kendi çözsün. Sırf prim yapmak için yada hoşunuza gidiyor diye bu davayı baltalamayın. Forumda daha çok GS'li var ve bizimkiler aylak bakkal gibi işini başkalarınınkine sokuyor ne yazıkki(dedesiyle büyüyen yada yaşı 30+ kişiler aylak bakkalın neyi tarttığını iyi bilir işte burda tartmıyorda başkalarının mevzularına maydonoz oluyor)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr_Ehrmantraut

Galatasaraylının da böylesini çok görür olduk bu zamanda. Yok formanın arkasına çarşı yazdırmalar, yok fenerin adına üzülüyorumlar falan bırakın herkes kendi derdini kendi çözsün. Sırf prim yapmak için yada hoşunuza gidiyor diye bu davayı baltalamayın. Forumda daha çok GS'li var ve bizimkiler aylak bakkal gibi işini başkalarınınkine sokuyor ne yazıkki(dedesiyle büyüyen yada yaşı 30+ kişiler aylak bakkalın neyi tarttığını iyi bilir işte burda tartmıyorda başkalarının mevzularına maydonoz oluyor)

sana ne? arkadaş sen kimsin?

ben üzülüyorum falan mı demişim? kaldı ki ister üzülürüm ister üzülmem, seni bağlayan neresi onu çözemedim. istediğim takım hakkında istediğim yorumu yaparım, edep adap çerçevesinde,, AMA sen kimsin afedersin? sen kimsin ki başkalarının hayatlarına ne yapabileceğine karışıyorsun?

canım benim ya, en büyük gs li sensin, bunu yaz kenara...

yahu bunu diyen adam hergün fener şöyle fener böyle diye yorum yapıyor, işine gelmediği mevzu olunca orada bitiyor.

sana ne yahu?

verdiği örneğe bak, o örnekteki kişi sen olmayasın? başkalarının işine burnunu sokan sen değil misin? ben her insan gibi bir olay hakkında görüş belirtiyorum ve bu görüş belirttiğim şey ne bir ailenin yatak sırları, ne bir ailenin bilmem neyin sırları, ne bir özel mesele.... futbol, bilir misin? anladın? herkese açık bir mecra? ayrıca burası forum...

sen ise gelip buna maydonoz oluyorsun....

AYNA... iyidir arada kullan.

arkadaş var ya ne garip insanlarsınız ya, gördükçe üzülüyorum ya, tezlik konu.

• OKUMAYIN.
  • Şu forumda elalemin fikirlerini baltalamaya, maskaralık yapmaya çalışan, bunu misyon edinenlerle şöyle karşılıklı oturup bir genel kültür sohbeti yapmak isterdim... Zaten insanların yazdığı fikirlere okumayın, bilmem ne gibi şeyler yazan, bununla övünen, maskaralık yapmakla övünen tiplerden çok şey beklemiyorum zaten.

Bu gibi insanlar hep var, fikriyle saygısıyla değil, maskaralıkla övünürler, bunun olumlu bir şey olduğunu zannederler.

sizi çok kafaya taktığımdan değil de, halinize güldüğümden biraz da acıdığımdan yazıyorum. buradan bakınca zavallıdan farklı değil çoğunuz...

Saygısız, edepten zerre nasibini almamış, insana saygı nedir öğrenmemiş tiplerin forumda yansıması.

çoluk çocuk işte. aslında şu lafı da etmemem lazım da ne çocuklar var bunlardan olgun, aklı başında. birde bunlara çoluk çocuk deyince birde utanmadan gururla diyor ki ben 20 ve + yaşındayım, utanmaz sen 20 yaşında 25 yaşlarında daha kendini tamamlayamamışsın. keşke 12-13 olsaydın.

Arkadaş size ne diyorum, başlığıma gelip alay da geçilir vs her şey yapılır yapanlar var aramızda gayet iyi, ancak fikrime saygısızlık edenemezsiniz. bu hakkı kimse vermez. hayat uzun, bu şeyin ne denli önemli olduğunu ileride çoğunuz çok iyi anlayacak. nefret mi ediyorsun, hiç mi işine gelmedi yorum, çık git başka konuya... burayı niye baltayalıp maskaralık yapıyorsun ey zavallı kardeşim benim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    11 yıl önce açıldı
    Fatih Terim PSG'ye gider mi ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aykut konusunda haklısın, uefa macerası konusunda haksızsın, stoch konusunda yarı yarıya haklısın tamamen değil ama.
  • İyi bari bu sefer hakli oldugun noktalar var gecmis trolluklerinden siyrilmissin bu yazinda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: patos64

quote:

Orijinalden alıntı: Mr_Ehrmantraut

Galatasaraylının da böylesini çok görür olduk bu zamanda. Yok formanın arkasına çarşı yazdırmalar, yok fenerin adına üzülüyorumlar falan bırakın herkes kendi derdini kendi çözsün. Sırf prim yapmak için yada hoşunuza gidiyor diye bu davayı baltalamayın. Forumda daha çok GS'li var ve bizimkiler aylak bakkal gibi işini başkalarınınkine sokuyor ne yazıkki(dedesiyle büyüyen yada yaşı 30+ kişiler aylak bakkalın neyi tarttığını iyi bilir işte burda tartmıyorda başkalarının mevzularına maydonoz oluyor)

sana ne? arkadaş sen kimsin?

ben üzülüyorum falan mı demişim? kaldı ki ister üzülürüm ister üzülmem, seni bağlayan neresi onu çözemedim. istediğim takım hakkında istediğim yorumu yaparım, edep adap çerçevesinde,, AMA sen kimsin afedersin? sen kimsin ki başkalarının hayatlarına ne yapabileceğine karışıyorsun?

canım benim ya, en büyük gs li sensin, bunu yaz kenara...

yahu bunu diyen adam hergün fener şöyle fener böyle diye yorum yapıyor, işine gelmediği mevzu olunca orada bitiyor.

sana ne yahu?

verdiği örneğe bak, o örnekteki kişi sen olmayasın? başkalarının işine burnunu sokan sen değil misin? ben her insan gibi bir olay hakkında görüş belirtiyorum ve bu görüş belirttiğim şey ne bir ailenin yatak sırları, ne bir ailenin bilmem neyin sırları, ne bir özel mesele.... futbol, bilir misin? anladın? herkese açık bir mecra? ayrıca burası forum...

sen ise gelip buna maydonoz oluyorsun....

AYNA... iyidir arada kullan.

arkadaş var ya ne garip insanlarsınız ya, gördükçe üzülüyorum ya, tezlik konu.

en sonuna geçtm diğer saçmalıklarını okumadım ama söyleyeceğim şey şudur:
    sen galatasarayı tuttuğun için ve senin gibi sözcük tasarrufu yapmayan biriyle tartışmaya girdiğim için utanıyorum. Önemli olan paragraflarca saçmalamak yerine derdini bir paragrafta ADAM gibi anlatmaktır.
    Hadi bu yalnız ve saçma davanda kolay gelsin.

Son olarakta;

Kendi beynine acıyan adam bunun ne yazdığını okumaz; tamamen bomboş paragraflar. 9 senedir bu foruma üyeyim senin yazdığın kadar yazmamışımdır. Yazdıktan 1 ay sonra falan sil de database rahatlasın

• stoch konusunda ağır saçmalamışsın... stoch kanatta oynarken hiç değilse dikine oynuyordu topu ileri taşımaya çalışıyordu... şimdi alan önünde adam varsa pası aldığı yere geri veriyor
  • -fener ilerde top tutacak sirti dönuk oynayabilecek drogba tarzi bir adama ihtiyaci vardi cardoza biçilmiş kaftandi. Yanliş yaptilar.emenike tek fw asla oynayamaz. Fener os da çift fw i kaldirmaz alper birtek o işi yapabilecek fizik kondisyonda hizda ve yetenekte. Meireles eh işte.emre topal salih kuyt sow bunlar 4 lu os oynayamaz.çunku surekli ileri grri koşcak enerjileri defansif ayni zamanda ofansif degiller.

Bence alper hak holmen meireles 4 lusu ancak kaldirir.doğrusuda budur.gs bile çift fw oynayinca zorlaniyor.rakip osyi çabuk geçiyor ve oyunu domine ediyor

Fenerin acilen holmene lisans çikarmasi lazim christianida satsin.bekiri hele 3 lige bedava versin. 2 ligdekiler almaz.

• Bak dostum buradaki fb li arkadaşlarda dahil herkes Ersun yanal la bu işin olmayacağını düşünüyor olabilir. Sen geçen seneki sistemin bu senede aynen devam ettiğini düşünüyor olabilirsin. Güzel kardeşim. Bu adam milli takımda çok kötü bir tecrübe yaşadı bu konuda. Takımın başına gelir gelmez yaptığı radikal değişiklikler adam için sonun başlangıcı oldu. Ersun Yanal benim gözümde iyi bir td olmamasına rağmen oldukça tecrübeli bir td. Fenerbahçede bir takım değişiklikler yapacaktır ama bunun zamanı var. Eline bir fırsat geçmiş bu fırsatıda daha önce harcadığı gibi harcamak istemiyor muhtemelen. Ama emin ol bu adam köklü değişikliklerin adamı. Yavaş yavaş değişimi göreceksiniz gerek sistemde gereksede oynayan oyuncularda. Ama bunu uzun vadede yapaak bu sefer. Devre arasıda aksayan yerlere birkaç futbolcu isteyecektir. Yapabilir veya yapamaz buna birşey diyemem ama elinden geleni yapacağına emin olabilirsiniz.

• Günde 2-3 tane konu açıyorsun böyle uzun uzun yazıyorsun her seferinde birilerinin sana ilgi gösterip okumasını bekleme bence. insan bikere okuyor bakıyorki saçmalamışsın ikinci konuyu görme sansları olmuyor
  • Aykut balon stoch ucan balon ersun zeplin

• Ama Stoch sarhoş, alkolik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bellatrix_Lestrange

Ama Stoch sarhoş, alkolik

avartdaki kim?
  • imzanı gördüm çıkıyorum konudan
  • quote:

Orijinalden alıntı: _-_bluedragon_-_

quote:

Orijinalden alıntı: Bellatrix_Lestrange

Ama Stoch sarhoş, alkolik

avartdaki kim?

wallbase te buldum kim olduğunu bilmiyorum

• imzana bastım kahkahayı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.