< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aylık 40.000₺ gelir olsa istifa eder misiniz ?

-
-
Koyde yasarsin. Hatta inek alirsin 10 tane sagilan. Sabah ve aksam 1er saat mesai harcarsin. 30 40ta ordan gelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam biraz daha detay pls. oturduğunuz evi mi kiraya vereceksiniz. maaşınız ne kadar civarı. köyde yaşarsanız neyle meşgul olmayı düşünüyorsunuz? bolca boş vaktiniz olacaksa verimli kullanmazsanız çürümeye pasif olmaya başlayabilirsiniz
-
55k maaş yetmiyor
Gayet yeterli
Bugünün parası ile 100.000 TL mayış + prim + mesarifler şirketten
Mayışa tokanmadan USD alır evin muhtelif köşelerinde zarf içinde saklardım.
Prime tokanmadan B likit fon alırdım.
Altta son model araç ve benzini şirketten,
Yattığım yerden prim alırdım.
Bu şartlar altında başka firmadan müdürlük teklifi geldi de gitmedim.
Sonra kovuldum...
-
neyine yetmiyor? sevgilin yok, ailenle yaşıyon, kira derdi yok, gıda derdi yok, ekmek elden su gölden yaşıyon.. bunca parayı napıyon...?
-
Bu olanaklar bende olsa idi, kovulmamak için kuyumcu titizliğinde çalışır ve planlar yapardım...
-
Hocam 2 tane kira getirili ev 35k eder. 5k düştü yani.
köy evine kira 10k versem. Kaldı bana 25k
Kolpa gibi geldi ama zaten bu şartlarda 3 sene çalışıp iyi bi para biriktirmiş olmasolosın
1 saniye dusunmem kabul
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi William0 -- 11 Mart 2025; 21:0:36 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
benzer şeyleri 4-5 sene önce hesap ettim aylarca kafa yordum ve sonrasında birçok şey yapıp senin dediğin durumu sağlamak için uğraştım , cevabını kafa yorduğum günlerde fab. müdürüne verdiğim cevap üzerinden vereyim
(o gün ki maaşım 7500 tl , o günki evlerin kiraları ( benim kriterlerime göre olanların ) 1300-1500 tl )
Ben-5 evim olsa 7000-7500 tl kirası olsa çalışmayı bırakırım
F.M -7500 az değilmi o şekilde hayatını ne kadar sürdürebilirsin
Ben-Şuan verdiğiniz maaşta zaten 7500 tl , akşamları taksiye çıkmıyorum , haftas sonu kafede garsonluk yapmıyorum , demekki yetiyomuş
yani , evet oldukça mantıklı , sadece eline kağıt kalem alıp daha etraflıca düşünmek lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup13 -- 11 Mart 2025; 21:5:4 > -
%60 nasıl artacak tefe tüfe durumuna göre artış olur?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X