Şimdi Ara

Aynı Meslekteki Esnaflar Neden Düşman Gibi Olur ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konu her yerde böylemi bilmiyorum ama bulunduğum bölgede benden hariç aynı işi yaptığımız 2 esnaf daha var ama sıfır iletişim, selam sabah yok belki arkadan sallamalar vardır. Halbuki bir yardımlaşma olsa bir birinin dükkana gidip çay içilebilse neden sizce aynı işi yapan yakın esnaflar bir birine bu kadar uzak para kazanma hırsımı ?

• Esnafların hepsi dolandırıcı oldu. Esnaf bir insanla aynı ortamda bile bulunmam.

• ben diyom anya sen diyon konya. Esnaflarda senle aynı ortamda bulunmaz. Çok meraklıydılar zaten sana. Şu kendini önemli hissetme cabalarınız yokmu ah ah ah. Bir kısım kötü niyetli insanlar yüzünden ülkedeki milyonlarca insanı genellemen zaten senin ne kadar gereksiz bir varlık olduğunun en büyük kanıtı.

• Çünkü homo homini lupus.

Çünkü yengeç sepeti sendromu

Çünkü ahlaksızlık ve kıskançlık toplum geneline hem yatay hem dikey şekilde yayılmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamamen kıskançlık ve içi boş hırsla alakalı bişey bence. Mesela müşteri ona gideceğine sana geliyorsa, parayı sen kazanıp o kazanamıyorsa adam kıskançlıktan çatlayacak, senin para kazanmanı istemeyecek. Yukardaki arkadaşın dediğine katılıyorum. Yengeç sepeti sendromu, yani ben yapamıyorsam, sende yapamazsın düşüncesi ile alakalı bir durum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.