Soru başlıkta < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CD4F36DB -- 6 Haziran 2022; 19:56:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bilkent hukuk mu bilkent iktisat mı?
-
-
baba parasıyla hukuk daha uygun ya. iktisat biraz daha tırmanma, çabalama işi, startuplar şirketler stajlar ticaret girdileri çıktıları falan... parayla hukuk okuyacak adam parayla büro da açar, çevre de geniştir, ensesi kalın davalara da bakar... çizer yolunu.
-
Bilkent hukuk %50 kazanamam bile olursa burssuz olur, iktisatı kazanırım %50 kazanırım %100 burslu kazanamam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Keyfi hangisini isterse
Benim keyfim iktisat isterdi.
Sebep yok.
Şu açıdan bakmayın ben sayısalcıyım ama sayısalda 50bin gibi gelir düşünüyorum istediğim yerler 50 binde olmadığı için edebiyatta çalıştım sınavda işaretlemek için yoksa son güne kadar yatmış parayla okumaya çalışan bir züppe imajı çizmek istemem ihtmalleri değerlendiriyorum bir şeyi seçersem işimi en iyisini yapmayı yeğlerim, salla başı al maaşı değil.
ve artı olarak bende devlettw hukuk okurum lakin imkanım varke bilkentte benim önümü daha açar daha iyi bir kariyerim olur açısından dedim. Hayata bir defa geliyorum iyisi olsun, imkan olmasa konuyu açmam
Up
yani baba parasıyla okuycam moruk diye girilince böyle gözükülüyor, bu durumda iktisatı öneririm. matematiğiniz iyiyse yazın geçin. bilkent iktisat yarı burs cillop gibi olur. eğer matematiğiniz ve tytniz iyiyse odtü iktisatı da bir zorlayın derim. belki 5k yapabilirsiniz.
-
Neyi sevdigini bilmeden buna cevap veremeyiz ki
Şu an da hukuk okuyorum tekrar sınava hazırlanıyorum sorunun cevabj kesinlikle hukuk
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
neden tekrar hazırlanıyorusnuz
matematiğim iyi iktisatı araştırdım biraz hoşuma gitti diğer yandan hukuk da hoşuma gidiyor ama ülkenin durumu hukuk adına endişelendiriyor.
Sadece şu sebepten şu demeniz yeterli olur ikisi içinde yönelebileceğim alanlar
O 5k treni kaçtı 1.5 ay edebiyattarih çaloşmaya başladım hala bilmediğim şeyler çıkıyor sınavda 20-25 arası gelir diye düşünüyorum sos1
ama devam sınav anına kadar
İşin maddi boyutsa Kesinlikle hukuk. İktisat Bounda bile öldü. Son 5 yılın mezunlarına bak bakalım neredeler? %90ı 6kdan yıkarı maaş alamıyordur bu kriz ortamında heleki 20 yaşındaki polisin bile 5.3k ile başladığını göz önünde bulundurursak bu para çok düşük. Son yayımlanan dünya üni sıralamasında ilk 600de üniversitemiz yok + Dünya genelinde ekonomi en çok okunan bölüm. Ee bir CEO kendi ülkesinde daha kaliteli eğitim almış + anadili aynı olan elemanı mı alacak yoksa dünyanın 800.sü olan ODTÜ - BOUN mezunu mu alacak? Şirketlerin bir bir batığı, küçülmeye gitiği bu kriz ortamında ekonomi okumak ne derece doğru, tartışılır. Artan nüfüsa bağlı olarak :cinayet,boşanma, miras, tapu, sigorta, icra davaları da artıyor. Bir boşanma davası en az 8bin tl... Amacın para ise, tartışmasız hukuk
Bu yazıyı bir posttan aldım ne derece katılır veyahut katılmazsınız?
Alıntı
metni:90ı 6kdan yıkarı maaş alamıyordur :) Yukariyi asagi bile yapsanız yine yanlis bi önerme olur muhtemelen. Ayrica hukukta dava basina 4 haneli rakamlar iyi paralar da sayilmaz.
Bu alıntıladığım metin 2018 de yazılmıştı bilginize...
o nasıl bir matematikçi olduğunuza göre değişir.
-
neden tekrar hazırlanıyorsunuz
-
+
Ben de diyorum bu rakamlar niye böyle 8k filan yine iyi avukatlar icin 2018de para degildi gerci ora ayrı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- kenan kara geometri kitabı pdf
- tyt kaç ayda biter
- tyt matematik kaç günde biter
- tarafınıza veya velisi olduğunuz kişilere ait öğrencilik bilgisi bulunamamıştır.
- diş hekimliği sabun önerisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X