Şimdi Ara

Babadan kalan maaşı kesilmesin diye evlenmeden ilişki yaşayan kadın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler hepinize. Başlıkta belirttiğim gibi yan komşumuz aileden kalan maaşı kesilmesin diye eve nikahsız erkek(ler) alıyor, adamla her gece bahçede içip sağa sola sövüyorlar. Annem hakaretlerden ötürü bahçede oturamıyor tek başına. Yanlış anlaşılmasın, kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmez benim yaşam alanıma müdahale etmedikçe. Maaş kesilmesin diye nikahsız yaşamanın yasal dayanağı var mıdır, yoksa nereye bildirebilirim yardımcı olur musunuz?

• Sgk ya sikayet edebilirsiniz.Ya da bimerden ihbar olusturabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadını verdiği rahatsızlıktan, gürültüden şikayet edebilirsin. Nikahsız yaşadığını nasıl ispat edeceksin, kadın belki orospu???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grayscale

Sgk ya sikayet edebilirsiniz.Ya da bimerden ihbar olusturabilirsiniz.

Hocam sadece durumu izah etmemiz yeterli midir? Konuyu açmadan önce aynı konudan adamla tartıştım, 2 aydır burada kaldığını söyledi. İşlem için gelirlerse bir şey ispat etmem gerekir mi?

@AnotherPlanet Hocam 1 aydır ne zaman evde olsam adam 1-2'ye kadar bahçede alkol alıp kadının üst komşularına sövüyor. Zaten biz yeni taşındığımızda da üst komşularıyla kadının sokakta 2 kez saç baş kavga ettiğini görmüştüm. Hani dediğin gibi de olabilir bilmiyorum. Kaldı ki bunlar bir yaptırım için yeterli değil, farkındayım. Fakat maaşı kesilmesin diye nikahsız yaşamak legal midir?
  • Merhaba istiyen istediği gibi yaşıyabilir.Eğer gürültüden şikayetçiyseniz yada size hakeret edildiyse polise şikayet edebilirsiniz.

Eğer maaş alıyorsa üstüne birde başkasıyla evliymiş gibi yaşıyorsa istiyorsanız şikayet edebilirsiniz.sgk ilgileniyor galiba.maaşı kesilebilir büyük ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

Merhaba istiyen istediği gibi yaşıyabilir.Eğer gürültüden şikayetçiyseniz yada size hakeret edildiyse polise şikayet edebilirsiniz.

Eğer maaş alıyorsa üstüne birde başkasıyla evliymiş gibi yaşıyorsa istiyorsanız şikayet edebilirsiniz.sgk ilgileniyor galiba.maaşı kesilebilir büyük ihtimal

Teşekkürler, merak ettiğim buydu. Ayrıca hakaret için yaptırım uygulanır mı, nasıl bir yol izlemem gerekir?
  • Doğrudan size ya da annenize hakaret ediyorsa, şahit de bulup (pek zor olmasa gerekir) bulundugunuz yerin adliyesine gidip savcılığa şikayet edin o kişinin size hakaret ettiğine dair. Kamu davası açılır, ceza alır. Ayrıca hakaretin niteliğine göre tazminat talep etme hakkınız da saklıdır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Babasının maaşını almak için eşinden boşanıp eşiyle aynı evde kalmak bile yasak değil bu hiç degildir

• quote:

Orijinalden alıntı: The legacy of Kül Tigin

quote:

Orijinalden alıntı: Grayscale

Sgk ya sikayet edebilirsiniz.Ya da bimerden ihbar olusturabilirsiniz.

Hocam sadece durumu izah etmemiz yeterli midir? Konuyu açmadan önce aynı konudan adamla tartıştım, 2 aydır burada kaldığını söyledi. İşlem için gelirlerse bir şey ispat etmem gerekir mi?

@AnotherPlanet Hocam 1 aydır ne zaman evde olsam adam 1-2'ye kadar bahçede alkol alıp kadının üst komşularına sövüyor. Zaten biz yeni taşındığımızda da üst komşularıyla kadının sokakta 2 kez saç baş kavga ettiğini görmüştüm. Hani dediğin gibi de olabilir bilmiyorum. Kaldı ki bunlar bir yaptırım için yeterli değil, farkındayım. Fakat maaşı kesilmesin diye nikahsız yaşamak legal midir?

Gurultu icin karakola sikayet edebilirsiniz.Maas icin birsey ispatlamaniza gerek yok.

• bimere yaz,yada alo 170'i ara.incelemeden sonra karar verilir.bu aralar bu işlerin üzerine çok düşüyorlar.faiziyle birlikte güzel bir hediye hazırlar devlet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defrecmantasyon -- 10 Temmuz 2016; 16:17:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0

Babasının maaşını almak için eşinden boşanıp eşiyle aynı evde kalmak bile yasak değil bu hiç degildir

kim demiş?

http://www.haberturk.com/gundem/haber/1182434-22-bin-cift-yetim-maasi-icin-anlasmali-bosanmis
  • quote:

Orijinalden alıntı: defrecmantasyon

quote:

Orijinalden alıntı: 0

Babasının maaşını almak için eşinden boşanıp eşiyle aynı evde kalmak bile yasak değil bu hiç degildir

kim demiş?

http://www.haberturk.com/gundem/haber/1182434-22-bin-cift-yetim-maasi-icin-anlasmali-bosanmis

Böyle bir olay olmuştu baskın yapmışlardı ordan hatırlıyorum herneyse

• Arada bir sen de uğrayıp birşey lazım mı falan diye sorup ufaktan yürü işte.. Kısmet ayağına gelmiş niye tepiyorsun ki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmosferikmotor

Arada bir sen de uğrayıp birşey lazım mı falan diye sorup ufaktan yürü işte.. Kısmet ayağına gelmiş niye tepiyorsun ki..

Başına gelse böyle konuşmazdın dostum. Başına gelmese de 50li yaşlarda, evine girenin çıkanın belli olmadığı bir kadına göz dikeceğini sanmıyorum.

@defrecmantasyon Hocam çok teşekkür ederim. Daha önce de Bimer'e işim düşmüştü, sağ olsunlar sonuna kadar takip ettiler. Pazartesi yine bir şikayet formu yollayacağım.
  • aslında yazmaya bile gerek yok alo 170'i ara ilgilenirler.
  • Kadının yaptığı suç bizim vergilerimizi çalıyo alo 170i ara hemen faiziyle geri alıolar

• Valla ben gulerim.

Herkes evlenmek zorunda mi ? Size ne ? İsteyen sevgilisinle evlenmeden ayni evde de yasar, cocuk da yapar. Size ne oluyor.

Belki isten kovuldu, belki calismayi sevmeyn bir tip. Sen cebinden mi vereceksin kadinin parasini ?

Ancak gurultuden, hakaretten sikayet edersin.

Digerine gulerler. Savunmasi da basit.

''Arkadasim oturmaya geldi, ben evli degilim, burasi ozel mulk siz kimsiniz''

Siz onu bunun 3 kurusunu birakin da bilalin gemiciklerine ses edin once.

Dunyanin vergisini alip da maca sifre koyan trt'ye ses edin.

• Senin vergini calanlar belli

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Valla ben gulerim.

Herkes evlenmek zorunda mi ? Size ne ? İsteyen sevgilisinle evlenmeden ayni evde de yasar, cocuk da yapar. Size ne oluyor.

Belki isten kovuldu, belki calismayi sevmeyn bir tip. Sen cebinden mi vereceksin kadinin parasini ?

Ancak gurultuden, hakaretten sikayet edersin.

Digerine gulerler. Savunmasi da basit.

''Arkadasim oturmaya geldi, ben evli degilim, burasi ozel mulk siz kimsiniz''

Siz onu bunun 3 kurusunu birakin da bilalin gemiciklerine ses edin once.

Dunyanin vergisini alip da maca sifre koyan trt'ye ses edin.

Her konuyu politize etmeye ne meraklısınız. Kadının teki babama sarkıntılık edecek, anneme sövecek, eve getirdiği adamı sarhoş edip millete her gece "evimi elimden alacaklar" diye doldurup sövdürecek, "bana ne" diyeceğim öyle mi? Aynısı sizin ailenin başına gelirse "bana ne" der geçersin sen. Ayrıca diğer yanımızda birlikte yaşayan sevgililer kalıyor ve kimsenin umurunda değil. Ben kişinin özgürlüğü başkasının özgürlüğümün başladığı yerde biter diyorum, sen ayrı telden çalıyorsun.

• SGK anlaşmalı boşanmalara işlem yapar. Nikahsız yaşayan kadın için hiçbir işlem yapılmaz çünkü ispatı mümkün değildir. Boşandıktan sonra aynı evde yaşamak kanunu istismar ettiğine delil teşkil eder ancak nikahsız aynı evde yaşamak maaşın kesilmesine engel değildir.

Bunun dışında verdiği rahatsızlıklardan ötürü polise şikayet edilir ancak Türk polisini genellemek gerekirse "Aman bırak başımıza iş almayalım" tarzında yaklaşıyor olaylara.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.