Şimdi Ara

babasının arabası olmayanlar klubü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim babamın hiç arabası olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıllandım abi -- 15 Ağustos 2008; 2:34:41 >

• Sen oku , çalış , kazan ilerde babana D segmenti bir araba alırsın

Gelip geçer bu günler..
  • Olur dostum birgün takma kafana bizim arabanın tarihide şurada hiç ama hiç eski değildir yani
  • bak kardeşim hayatta böle şeyler çok olur bak senin babanın hiç olmamış derdi yok ama benim babamın bundan 1.5 yıl önce 6 tane arabası vardı şimdi bir tek arabası yok ayrıca senin tahmin edemiyecegin kadar parası battı üzülme yine aklıma getirdin bak ama benide ekle eger ciddi bi klüpse
  • Benim babamın da hiç arabası olmadı. Ama benim arabam var ve istediği her yere götürürüm
  • Çevrenizdeki zengin züppelerine bakıp hırs yapın arkadaşlar...

Ben hep bunu yapıyorum.Bir kaç sene adam gibi çalışıp adam gibi bir mesleğe sahip olun , arabanın şahını alırsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

Benim babamın da hiç arabası olmadı. Ama benim arabam var ve istediği her yere götürürüm

Aynen

@VGroove

kısmen haklısın ama şu var, iyi bir maaşla bile (2-3 milyar diyelim tr şartlarında) anca orta sınıf bir araç alırsın. Zengin çocuklarının bindiği bmw gibi araçları almak zor, belki ikinci el.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arabası olanlar Dağılsın
    10 yıl önce açıldı
    Arabası olan insanlara...
    8 ay önce açıldı
    Bebek Arabası [Ana Konu]
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ederim
  • benim babamın da arabası yok. ama aydın gibi biryerde pek önemli değil.
  • babasının arabası çalınanlar klubu açıcam birazdan
  • Benim babamında arabası yok, ileride alırım bir tane kendi zevkime göre olur biter.Ama alabilmek için önce 1-2 sene ders çalışmam lazım.
  • bizim çok şükür var, doksan iki model şerrari. ( şahinin "ş"esi )
    ama bizim memlekette fazla arabaya gerek duyulmuyor, 15 dakkada tüm memleketi yürüyerek geziyosun.
    araba olmadan da yaşanıyor. üzülmeye değmez..
  • 1 sene önce falan vardı ben arabanın yüzüne bile bakmadım şimdi araba yok araba olsada sürsem diyorum
  • Bizim varda noluyor
    vermiyorki
  • Babamın kendi arabası yok şirketin arabası var.

Not:Şirket bizim
  • Babanın arabasının olmamasını kafana takma..

Şükret haline en azından baban var...

Onu üzme ve sahip çık...
  • İstanbul da her ilçede araba kullanılmaz.Park edecek doğru düzgün yer yok...İlla ki özel otoparkın olacak!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akosev

Babamın kendi arabası yok şirketin arabası var.

Not:Şirket bizim

Aaa ne guzel bakın bu çocuk zenginmiş harıkaaa!

Mı ... dicezz Töbee

• Şu an benim babamın arabası da yok. Ama seneler önce kimsede araba yokken biz de vardı. Fakat şu aralar para topladı yeni bir tane almaya niyetli. Hayırlısı. O alırsa bende koyacam yakı kendim de kullanıcam
  • Benim babamın ehliyeti bile yok istememiş almamış bende pek sıcak bakmıyorum..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.