Şimdi Ara

Bagaj hacmi yalanları - VW uslanmıyor! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
3
Favori
21.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
163 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: electrun

Uretici yamuk yumuk ecis bücüş bagaj alanina sanki su doldurulabilinecekmis gibi hacim verisi veriyor. Oysa kimse orayi havuz olarak kullanmiyor, yada harc dokmuyor. Dolayisizla girintili cikintili bagajlar bu testtte cuvallar. Ornegin 470lt hacme sahip girintisi cikintisi cok olan bagaji bu yontemle olcersek belki de 350lt cikmaz mi? Ben mi cok uctum acaba

Dogru diyorsun hocam daha cok bile cikabilir fark.

Bagajin altinda kalan stepne alani bile olculuyor katalogda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Adac'ın sitesinde test ile ilgili birşey bulamadım. Bir yerde bagaj hacmi geçiyor ona da tıklayınca sayfanın kaldırıldığına dair bir ibare çıkıyor.

Ölçümü eğer boşluğa sığacak hava veya su miktarı ile yapıyorlarsa ve çıkan sonuç katalog verisinden farklı ise bu sahtekarlıktır. Ancak ben dümdüz ölçüyorum girinti çıkıntıyı saymıyorum diyorlarsa zaten katalog verisini tutturmaları mümkün değil.

Bagaj alanı panzilota kadar içine alabileceği su veya hava miktarına göre hesaplanması lazım. Paspasın altında kalan bölmeler ile panzilotun üstünde kalan alanı saymak müşteriyi kandırmaktır.

Pandizot alti diyor standart sadece.

Yani paspasin alti sayilabiliyor o yuzden. Artik stepne standard donanim olmadigi icin avrupada paspas altinda kalan alanda 100 litreye kadar kazanc olabiliyor.

• Hemican kullanıcısına yanıt

Fikrim aynı standartlarda bir açık bulup bunu kullanmak da tüketiciyi kandırmaktır. Sonuçta kimse paspası kaldırıp, stepneyi veya lastik şişirme aparatlarını evde bırakıp oradaki boşluğu kullanmıyor. Bu şekilde kullanan varsa da hata ediyor.

Firmalar tarafından suistimal edildiği için standartların tekrar düzenlenmesi lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Freakk F kullanıcısına yanıt

Vw nin 10bin den başlayıp milyona çıkan çeşitli arabası var mı yok mu? Varsa herhangi bir araç alan vw de alabilir.

Özetle yorumda bir arıza var sanki. Savunulan marka gibi savunan tipler de arızalı. Parası yetmeyen demek nasıl bir acizliktir. Ne .. sanıyor bu vw sahipleri kendini?

• Suberp buna güldü :)
  • Bu bagaj ölçümleri de NEDC ile yakıt ölçmek gibi bir şey. Gerçek dünyayla yakından uzaktan ilgisi yok.

• Rav4 ve Crv Tiguanı pis tokatlamış. Alacaksan capon alcan abi

• Amarok V6 dışında vosvosa binen kendini yalandan teselli ediyordur

• Öyleyse hepsini yaptıkları oranda eleştir. Markayı gömmek için başlık açmış

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Vw nin 10bin den başlayıp milyona çıkan çeşitli arabası var mı yok mu? Varsa herhangi bir araç alan vw de alabilir.

Özetle yorumda bir arıza var sanki. Savunulan marka gibi savunan tipler de arızalı. Parası yetmeyen demek nasıl bir acizliktir. Ne .. sanıyor bu vw sahipleri kendini?

ben kendimi lord zannediyorum diğerlerini bilmem  

burada arızalı olan sürekli aynı markaya giydirmek için başlık açıp duran tipler olmasın...

Bahsettiğiniz gibi konular her marka için var ama bu konu değil. Konu da, içerideki bilgiler de gayet faydalı. Tabii adam olabilene. Adam olamayan, marka körü boş boş savunur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre Tuna Mirliva

Amarok V6 dışında vosvosa binen kendini yalandan teselli ediyordur

Kamyonetle olmaz o iş.

Touareg V6 verelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt

O aracın da ilgi çekici yanları var ama anormal pahalı. Amarok V6 eminim en iyi vosvostur. Audileri, maseratiyi, golf R'ları, passatları acımasızca tokatlıyor bu kamyonet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Tuna Mirliva -- 23 Nisan 2021; 18:59:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Bahsettiğiniz gibi konular her marka için var ama bu konu değil. Konu da, içerideki bilgiler de gayet faydalı. Tabii adam olabilene. Adam olamayan, marka körü boş boş savunur.

konu çok faydalı vallaha bundan sonra bagaj testi yapmadan araç almayız.

adamlığıda çoluk çocuktan öğrenecek değiliz git ötede otlan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Oruç başına mı vurdu git bir elini yüzünü yıka başka markalar yapmamış bir tek vw yapmış mı yazıyor orada? Honda ile ilgili tek bir ibare de yazmadım. Kullanıcı adımı görünce Honda geliyor diye paniğe kapılıyorsun .

Merak etme ben senin Honda kullanırken yaptığın gibi 1.0 tsi motor 75 binde yağ yakmaya başlar 100 binde motor patlar filan diyecek kadar holiganlık yapmam.

Her kullandığınız markanın ortağı gibi davranmaktan vazgeçin artık.

Alıntıları Göster

Benim hakkımda tek bildiğin honda kullanırken tsi yi kötülemem.. her defasında bunu söylemekten yorulmadın mı.. ?

Ciddi diyorum rakip firma ceo laeı bile senin kadar vw ye düşman değildir. Bence bir psikologa görün. İyi değilsin. Nacizane tavsiyem budur.

Kal sağlıcakla

Sana adamlık öğretmek gibi bir derdim yok. İster ol ister olma  

• Güzel bir araştırma olmuş. Vw zaten beğenmediğim, hiç bir zaman almayı düşünmediğim bir marka olduğu için çok önemsemiyorum ama diğer markalarında az da olsa bunu yapabiliyor olmalarından ötürü aklın bir kenarına not etmekte fayda var. Volvo sağlamlığı ile bir tek ön plana çıkıyor ama onun dışında Tr için en azından içi çok boş araba. Geçen S60 incelemesini izledim, mercedesten pahalı arabanın bu kadar içinin kalitesiz olduğunu hiç tahmin etmiyordum. Honda, tüm segmentlerinde kasa tasarımıyla en beğendiğim araçlara sahip. En az bagaj numarasını da o yapmış zaten. Bu arada mercedes'in değerlerini de görmek isterim. Genel olarak en kaliteli bulduğum marka mercedes.

• quote:

Orijinalden alıntı: pbmax

Benim hakkımda tek bildiğin honda kullanırken tsi yi kötülemem.. her defasında bunu söylemekten yorulmadın mı.. ?

Ciddi diyorum rakip firma ceo laeı bile senin kadar vw ye düşman değildir. Bence bir psikologa görün. İyi değilsin. Nacizane tavsiyem budur.

Kal sağlıcakla

Alıntıları Göster

Nissan kullanırken de Vw'ye gömüyordun. Nanoaa mıydı neydi kullanıcı adın. Senin kullandığın marka neyse kral o oluyor diğerleri çöp ama psikolojisi bozuk olan benim. Tamam.

• Acil Stop kullanıcısına yanıt
    Kardeşim gayet güzel yorum atmışsın. Ben arada bir araba haberlerine giriyorum. Fenerbahçe Galatasaray fanatik taraftarı gibi fanatikler var. Özellikle 3 5 wv fanatiği.
    Maaş alanlar bu adamlar kadar savunamaz wv'yi. Elestiriniz gayet güzel yapıcı. Para veriyoruz elestirecegiz tâbi ki.
    Arkadaşlara buradan yazıyorum. Wv son 10 yılın en sıkıntılı araba markası. Kendisine çeki düzen vermeli bu şirket.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adac güvenilmez firma yanlış ölçmüştür. Dur ya öyle değildi neyse...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.