Şimdi Ara

Bagaj hacmi yalanları - VW uslanmıyor! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
200
Cevap
3
Favori
21.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
163 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu açan eleman japonlar dürüst demiş ama onların verileri de hatalı çıkmış? Dürüstlük nerde burda sayaçla mı ölçülüyor yoksa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz en yalancısını yapana kadar en yalancısı bu.

Das Lüge

• quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Nissan kullanırken de Vw'ye gömüyordun. Nanoaa mıydı neydi kullanıcı adın. Senin kullandığın marka neyse kral o oluyor diğerleri çöp ama psikolojisi bozuk olan benim. Tamam.

Alıntıları Göster

İz bırakmak güzeldir. Demekki akılda kalabilmişiz. Daha neler kullandım neler. Vw babamın malı değil. Senin gibi başka markalara düşmanlık yapmıyorum. Mesela ep3 civic in yeri bende ayrıdır. İlk arabamda ek kasa civicti. Onuda çok severdim. Hiç sen beni honda konusunda senin gibi hondayı kötülerken gördün mü ?

Aramızdaki fark budur. Vw sevme benimde sevmediğim yanları yok değil. Ama dünyada bu kadar altyapıyı geliştirmiş on binlerce ve dolaylı olarak milyonlarca insana ekmek kapısı olmuş bir firmayada bunlar denmez. Yaşını bilmiyorum ama 40 ıma merdiven dayamış biri olarak sana tekrar söylüyorum tek nasihatim kimseye körü körüne düşman olma.

Selametle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pbmax -- 23 Nisan 2021; 22:44:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pbmax

İz bırakmak güzeldir. Demekki akılda kalabilmişiz. Daha neler kullandım neler. Vw babamın malı değil. Senin gibi başka markalara düşmanlık yapmıyorum. Mesela ep3 civic in yeri bende ayrıdır. İlk arabamda ek kasa civicti. Onuda çok severdim. Hiç sen beni honda konusunda senin gibi hondayı kötülerken gördün mü ?

Aramızdaki fark budur. Vw sevme benimde sevmediğim yanları yok değil. Ama dünyada bu kadar altyapıyı geliştirmiş on binlerce ve dolaylı olarak milyonlarca insana ekmek kapısı olmuş bir firmayada bunlar denmez. Yaşını bilmiyorum ama 40 ıma merdiven dayamış biri olarak sana tekrar söylüyorum tek nasihatim kimseye körü körüne düşman olma.

Selametle

Alıntıları Göster

Hayatımda ne vw için ne de başka bir marka için arka arkaya yazdığın şu iki mesajı yazmadım. Öyle bir marka kullanıyorum diye gidip başka markalara bok atacak karakterde değilim.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/134716005

Asıl komik olan ilk mesajında Polo'nun 3. sınıf dünya ülkeleri için yapıldığını söyleyip, ikinci mesajında 1.0 tsi motorun 100 bin km'de patlayacağını söyleyip sonra gidip 1.0 tsi Polo alman. Daha da kötüsü Nissan kullanırken yerden yere vurduğun markayı ve aracı ölümüne savunman.

Konuya dönecek olursak sahtekarlık yaptığı mahkeme kararı ile tescillenmiş ve bu nedenle milyarlarca dolar ceza ödeyen bir firmanın katalog verilerinde de en fazla manuplasyonu yapmış olmasını eleştirmemden doğal birşey yok. Asıl katalog verisinde müşterisini aldatan bir firmayı eleştirememeniz tuhaf.

• Bunun savunulacak bir tarafı yok. Açık açuk millete yalan söylemişler. Volvonun da bunu yapması beni çok şaşırttı.

• quote:

Orijinalden alıntı: -spawn-

Bunun savunulacak bir tarafı yok. Açık açuk millete yalan söylemişler. Volvonun da bunu yapması beni çok şaşırttı.

Ya hocam millete yalan soylememisler o konunun carpitilmasi.

Avrupadaki standarda gore olcum yapmislar. ADAC ise farkli bir yontemle olcmus. Anladigim kadariyla girinti ve cikintilari hesaba katmamis.

• Burasi tr serveri.Burada vw fanatigi deli gibi bi kitle var.Emisyon olur savunurlar,fiyat olur savunurlar onu bunu şunu herseyi savunurlar mallarini 1 defa yermezler.ben cozebilmis degilim bu kitleyi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hemican

Ya hocam millete yalan soylememisler o konunun carpitilmasi.

Avrupadaki standarda gore olcum yapmislar. ADAC ise farkli bir yontemle olcmus. Anladigim kadariyla girinti ve cikintilari hesaba katmamis.

Alıntıları Göster

Neyi çarpıtmışız okumanız yazmanız da mı yok arkadaş? İkisi de aynı yöntem. 1'er litrelik kalıplardan kaç tane alır diye test yapılıyor.

Üretici 600 alır diye beyan etmiş, gerçekte 400'de kalıyor. Bu kadar basit.

• electrun kullanıcısına yanıt
    Turboyu falan takmayıp yapabilir neden olmasın?
  • quote:

Hayatımda ne vw için ne de başka bir marka için arka arkaya yazdığın şu iki mesajı yazmadım. Öyle bir marka kullanıyorum diye gidip başka markalara bok atacak karakterde değilim.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/134716005

Asıl komik olan ilk mesajında Polo'nun 3. sınıf dünya ülkeleri için yapıldığını söyleyip, ikinci mesajında 1.0 tsi motorun 100 bin km'de patlayacağını söyleyip sonra gidip 1.0 tsi Polo alman. Daha da kötüsü Nissan kullanırken yerden yere vurduğun markayı ve aracı ölümüne savunman.

Konuya dönecek olursak sahtekarlık yaptığı mahkeme kararı ile tescillenmiş ve bu nedenle milyarlarca dolar ceza ödeyen bir firmanın katalog verilerinde de en fazla manuplasyonu yapmış olmasını eleştirmemden doğal birşey yok. Asıl katalog verisinde müşterisini aldatan bir firmayı eleştirememeniz tuhaf.

Alıntıları Göster

Sağolasın eski msjlarımı alıntıladığın için. O zaman w211 e350 vardı bende. Şahane arabaydı.

Tabi birde yaş ilerleyince bazı şeyleri daha iyi idrak ediyor insan. 50 defa söyledim hala kalkıp eskiden dem vurman acınası.. sorarım sana hayatta ne gibi bir başarın var ? Hangi marka model arabalara sahip oldun. Hayatta neler seni mutlu eder ? Ben defalarca kez söyledim. Beni yakından takip ettiğine göre biliyorsundur..

Mikrofonu uzattım. Boşver vw yi. Onlar karnımızı doyurmayacak. Vw yi kötülemekten başka ne iş yaparsın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: pbmax

Sağolasın eski msjlarımı alıntıladığın için. O zaman w211 e350 vardı bende. Şahane arabaydı.

Tabi birde yaş ilerleyince bazı şeyleri daha iyi idrak ediyor insan. 50 defa söyledim hala kalkıp eskiden dem vurman acınası.. sorarım sana hayatta ne gibi bir başarın var ? Hangi marka model arabalara sahip oldun. Hayatta neler seni mutlu eder ? Ben defalarca kez söyledim. Beni yakından takip ettiğine göre biliyorsundur..

Mikrofonu uzattım. Boşver vw yi. Onlar karnımızı doyurmayacak. Vw yi kötülemekten başka ne iş yaparsın ?

Alıntıları Göster

Sahtekarlık konusunda vw'nin başı çekmesi şaşırtmadı yazmışım değil mi? Demek ki diğerlerine de sahtekar demişim ki listede Honda Cr-v'de var. Ama hazreti vw'ye laf söyletmem diye diretip Honda'yı savunduğumu iddia ediyorsun veya hayalinde öyle yaşıyorsun.

Sonraki mesajlarda da marka model ayırmadan panzilot ile paspas arasında kalan alanın katoloğa yazılması gerektiğini stepne alanını bagaj alanı gibi katoloğa yazmanın tüketiciyi kandırmak olduğunu söyledim.

İtiraz ettiğin nokta neresiyse onu söyle diyeceğim ama "koşuuun vw'yi kötülüyollaaa" diye konuya dalıp Honda'yı savunduğumu filan iddia ettiğin için uzlaşabilecek bir psikolojide olmadığın belli.

Sakinleşip okuduğunu anlayabilecek duruma gelirsen tartışmaya devam ederiz. Bu şartlar altında sana laf anlatmaya çalışmakla uğraşamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 24 Nisan 2021; 0:59:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-52FA4E8AC

Neyi çarpıtmışız okumanız yazmanız da mı yok arkadaş? İkisi de aynı yöntem. 1'er litrelik kalıplardan kaç tane alır diye test yapılıyor.

Üretici 600 alır diye beyan etmiş, gerçekte 400'de kalıyor. Bu kadar basit.

Alıntıları Göster

Hocam ADAC koltugu ileri almagini ve bagaj zemini altindaki boslugu doldurmadigini kendisi yazmis.

Stepnesiz satilan bir aracta stepne yerine o 1 litrelik bloklardan koyuluyor. Koltuk hareketli ise istediginiz pozisyonda hacim olcumu yapabiliyorsunuz. VW de tabiiki koltugu en ileri cekip yapiyor. ADAC bu ikisini yapmamis. Yontem farki dedigim bu.

• quote:

Sahtekarlık konusunda vw'nin başı çekmesi şaşırtmadı yazmışım değil mi? Demek ki diğerlerine de sahtekar demişim ki listede Honda Cr-v'de var. Ama hazreti vw'ye laf söyletmem diye diretip Honda'yı savunduğumu iddia ediyorsun veya hayalinde öyle yaşıyorsun.

Sonraki mesajlarda da marka model ayırmadan panzilot ile paspas arasında kalan alanın katoloğa yazılması gerektiğini stepne alanını bagaj alanı gibi katoloğa yazmanın tüketiciyi kandırmak olduğunu söyledim.

İtiraz ettiğin nokta neresiyse onu söyle diyeceğim ama "koşuuun vw'yi kötülüyollaaa" diye konuya dalıp Honda'yı savunduğumu filan iddia ettiğin için uzlaşabilecek bir psikolojide olmadığın belli.

Sakinleşip okuduğunu anlayabilecek duruma gelirsen tartışmaya devam ederiz. Bu şartlar altında sana laf anlatmaya çalışmakla uğraşamam.

Alıntıları Göster

Ne güzel.. vw başı çekiyor dedin ya, burda bu yazdıgını okuyanlar aa evet acil stop burada hondayıda eleştiriyor anlamanı eminim %100 herkes idrak edebilmiştir.

Ya bırak Allahını seversen. Tamam cvp verme bana

• quote:

Alıntıları Göster

Dsg icin servis bakımlı araclara iyi niyet garantisi vermek mi ?

Yoksa

Aracta olusan gocuk icin kullanici hatasi demek mi ?

Hangisi daha buyuk sahtekarlik sizce ..

Firmalara anlam yukleyen insanlar en buyuk fanatiklerdir ve aslini inkâr ederler en objektif kendileriymis gibi davranirlar tipki senin gibi .

Bu firmalarin hiçbiri temiz değil olamazda zaten sonucta binlerce calisani olan her tip insani barindiran bu firmalar ayrica devletlerinde ellerindeki en buyuk kozlardan biri dolayisi ile satmak icin veya varolmak icin herseyi yaparlar emin olun ..

• incelemek bakmak sizin elinizde..

• Ama vw nın tok kapı sesi var :) en dogru testler gene japon amcalarda cıkmış, yuzde 9 luk yanılma payı hata pay ıcerısındedır sagda solda ufak boslukları eklerlesenız bıldırılen rakamın dogru oldugunu anlayabılırısınız. ama vw dıyınce emısyonu yalan, yakıt tuketım verılerı yalan, anlasılan bagaj olculerıde yalan. sahi bu propaganda bakanı da almandı degil mi.

• naylonu ser, doldur kumu. bak bakim ne kadar sigar. ☺
    ne de olsa kumu temizlemek kolay. hem de denemis olursunuz.

zatet 2 arac parasina 1 arac aliyorsun, sorgulaman gereken sadece bagaj mi kaldi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pakimeno kullanıcısına yanıt

Aksine adamlar beygir gucunu, yakit tuketimini ve emisyonu dusuk gosteriyorlar. İlki musterinin isine gelen sey ama digerleri duzpeduz adilik. 

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.