Şimdi Ara

Bagaj tarından gelen gıcırtı sesi cözüm bulamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
6.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araç peugeout 307 arkadaşlar daha önce yine böyle gıcırtı etmişti sanayiye götürüp kaportacıya gösterdim ve yağ sıktı menteşelere hemen kesildi ses ama 1 ay sonra yine gıcırtı seklinde paslanmış civata sesi gibi bi ses geliyor arka menteşelere yine yağ alıp sıktım ama bu sefer naptıysam düzelmedi sanayiye gittim yine ama kaportacılar uğraşmak istemedi anlıycanız cözüm bulamadım.amarsitörlerden olabilirmi diycemde sesi dinlediğim bagajın sol üst menteşesinden geliyormuş gibi görünüyor.Sizce neden olabillir ?

• WD-40 ile güzelce temizle üstüne gres sür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

WD-40 ile güzelce temizle üstüne gres sür.

WD-40 kullandım ardında gress ama yinede düzelmedi tam tersi arttı.çok uyuz bi ses ciyak ciyak insanı arabadan soğutuyor işin garip olanı nerden geldiğini anlamak için arabayı sağa sola oynattığımda hiç ses yok ama ufak çukurlu yolda veya yollardaki bantlardan geçerken çok ses yapıyor.
  • arka pandizotu sok deneme yap sesin kaynagini bulmak lazim benim linea da da donuslerde arkadan gicirti seklinde ses geliyor kronik sorun yaptirsam 3-5 ay sonra gene patlak verecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soğuk havalarda araçların amortisör yayları da gıcırtı yapabilir normaldir. Menteşelerden olduğuna eminseniz bir de silikon sprey sıkın.
  • Ciddiyim, birini bagaja oturtup bozuk yolda sürün. Sorunun kaynağını tam saptayın. Gerekirse ilgili parçayı komple değiştirir kurtulursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Ciddiyim, birini bagaja oturtup bozuk yolda sürün. Sorunun kaynağını tam saptayın. Gerekirse ilgili parçayı komple değiştirir kurtulursunuz.

Kesinlikle katılıyorum. Vakti zamanında, Station Toros da su alan yeri bulmak için amcaoğluyla ne denemeler yapmıştık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aytürk kullanıcısına yanıt
    Hocam bizde bir kere bu yolla çözmüştuk

• baraja birini oturtmaya gerek yok zaten arka koltuklar katlanıyor biri arkaya oturup koltukları katlayıp sesi dinliycek.Ben sesi bagajın sol üst menteşelerinden geldiğini düşünüyorum ama okadar yağ hiç fayda etmedi ilginç olarak.Sanayide kaportacıya gidiyorum beni kilitciye yolluyor kilitciye gidiyorum beni tornacıya yolluyor tornacıya gidiyorum beni rot-balanscıya gönderiyor kimse uğraşmak istemiyor.
  • Arkadaşlar uzun süre otoparkta yatan Peugeot aracıma oturunca veya oturmadan elle dışarıdan kaportaya yüklenince sol arka amortisör yayı civarından yatak gıcırtısı sesi geliyor. Parçaların eskimesi veya bozulması ile mi ilgili yoksa hareketsizlik ile mi ilgili sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 12 Kasım 2019; 19:57:55 >
  • Çukurlara girince geliyorsa alt takımla da ilgili olabilir, aracım aynı değil ama arka taraftan ses geliyordu usta baktı arka viraj denge çubuğuyla alakalı bir şeydi sanırım adını unuttum ama iki bilye değisti sorun çözüldü umarım sizin de sorununuz kısa sürede çözülür, kolay gelsin.

• Başkan bende de var hyundai accent, 4yıldır çekiyorum sol arkadan bariz sac sesi geliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birkaç gün otoparkda yattıktan sonra araca binince veya elle çamurluktan bastırınca ciiuv diye ses geliyor. Yola çıkıp biraz kullandıktan sonra kesiliyor. Peugeot'ların çoğunda oluyor sanırım dandikliği kaynaklı. Amortisör veya burç/takozlar eskiyor hızla. Başka fikri olan var mı?

• wd40 kısa sure etkı verır 1 hafta sonra yıne baslar bendede oyle seyler olmustu sıvı gres surdum bırdaha ses yapmadı

sıvı gres sur ayrıca sorun pandızottansa alttan sunger sıkıstır boslugu alsın

ustalar ugrasmaz sesı bul duzelt 1 saat ugras sen vercen 10 tl

ama adamlar 1 saate 500 tl kazanıyor...senın arabayı cozene kadar ugrasıp sesı kestıklerı zaman 500 tl vercenmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.