Bildirim
Bağcılar - Güneşli Fiber Alternatifleri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
orada turkcell superonline vardı diye hatırlıyorum sitede mi oturuyorsunuz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bağcılar - Güneşli tarafında Nasıl Vdsl yok ? -
Evde Turkcell Superonline mevcut, neredeyse tüm firmalara sordum Fiber veya VDSL altyapısı olmadığını söylediler. Bulunduğum yer Barbaros Mahallesi, belki burada yoktur. -
quote:
Orijinalden alıntı: keremimo
Evde Turkcell Superonline mevcut, neredeyse tüm firmalara sordum Fiber veya VDSL altyapısı olmadığını söylediler. Bulunduğum yer Barbaros Mahallesi, belki burada yoktur.
Bende güneşliparkın orada oturuyorum. Fevziçakmak caddesi. Birebir seninle aynı durumdayım 100 gb adsl'e kitlendik daha üstüne çıkamıyoruz. Ayın 10'unda akk devreye giriyor sürünüyoruz. Ne yapsak bilemedim. Fibernerede sisteminden bakıyorum VDSL ( Hipernet ) gözüküyor. Geçmek için arıyorum, altyapı yok diyorlar. Allah belalarını... -
quote:
Orijinalden alıntı: The BlackMamba 24
quote:
Orijinalden alıntı: keremimo
Evde Turkcell Superonline mevcut, neredeyse tüm firmalara sordum Fiber veya VDSL altyapısı olmadığını söylediler. Bulunduğum yer Barbaros Mahallesi, belki burada yoktur.
Bende güneşliparkın orada oturuyorum. Fevziçakmak caddesi. Birebir seninle aynı durumdayım 100 gb adsl'e kitlendik daha üstüne çıkamıyoruz. Ayın 10'unda akk devreye giriyor sürünüyoruz. Ne yapsak bilemedim. Fibernerede sisteminden bakıyorum VDSL ( Hipernet ) gözüküyor. Geçmek için arıyorum, altyapı yok diyorlar. Allah belalarını...
Sende gösteriyormuş VDSL, bende onu bile göstermiyor, mahalleyi işaretlediğim saniye çakıyor ADSL'i...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X