Şimdi Ara

Bakandan Volkswagen'e gözdağı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
1
Favori
5.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Battıça batıyorsun tepkiyi gördün bu sefer de almanlar disiplinli o yüzden bize yatırım yapmazlar diyorsun

peki sormazlar mı sana japonlar disiplinsiz mi?

ya da bu ülkeye mercedes otobüs - kamyon fabrikası kurmuş.disiplinsiz olduğumuz için mi?

askerden kaçanlar ne alaka gören de herkes askerden kaçıyor sanıcak.bu ülkede şerefiyle milyonlarca askerliğini yapmış adam var

lafını bil artık yeter.maksadını aşmaya başladın . vw savunucam diye yanlış yerlere saptın

bence yazdıklarını sil ve otur tekrar düşün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifsari -- 18 Şubat 2013; 15:48:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

Alayınız yanlış anlama yada daha dogrusu istediginiz gibi anlamaya konumlanmışsınız ben ülkeyemi laf ettim ben almanlar gibi disiplinli insanların bizim gibi disiplin yoksunu ülke insanlarına iş yaptırmayacaklarını öne sürdüm sözde herkes klavye milliyetçisi oldu bianda . Açıklayın desem yarısından çogu askerlikten kaçıyor tecil ettiriyor vs. vs.

Alman işgücünü Türkler sırtlamış haldeler. Hatta kadettlere Tamamnın da Türkler çalıştığı için yerli araba der gülerler hiç duymadınızmı.
    veya en az kaytaran işçinin Türkler olduğunu bizim çalışma sitilimiz sadece japonlara uymadı.

iş disiplini deyince japonlar ve ingilizlerdir.
  • quote:

Benimkisi sadece özeleştiri bunu belirtmek isterim

Kimse kalkıpta Benim ülke vatan sevgime ve baglılıgıma laf edecek derecede ileri gitmesin yahu dunya yüzünde bizim kadar disiplinsiz çalışan baştan salma iş yapan bir millet varmı bunu kabullenin artık. En basit örnek vereyim hangi ülkede tekstil firmasında tuvalete girme sayısı ve süre sınırı koyulur ? Cevap türkiye .. Bunun gibi nice örnekler veririm sayfalar yetmez bunlara o yüzden bi özeleştiri yapmayı ögrenin yahu..

Utanmasanız kalkmış bana vatan haini muamelesi yapacaksınız ayıptır..

Ahaaa çinde mesaide 2 tuvalet hakkın ve bunları için kart basmak zorundasın 6 dk yemek molası var bana biraz örnek ver ki iş dünyasından ne kadar uzak olduğunu bildiğini sandığın şeylerin dedikodulardan ibaret olduğunu sana isbatlıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

aziz

Battıça batıyorsun tepkiyi gördün bu sefer de almanlar disiplinli o yüzden bize yatırım yapmazlar diyorsun

ya da bu ülkeye mercedes otobüs - kamyon fabrikası kurmuş.disiplinsiz olduğumuz için mi?

askerden kaçanlar ne alaka gören de herkes askerden kaçıyor sanıcak.bu ülkede şerefiyle milyonlarca askerliğini yapmış adam var

lafını bil artık yeter.maksadını aşmaya başladın . vw savunucam diye yanlış yerlere saptın

Benmı maksadımı aşıyorum adam bana kalkmış kıbleni Dön almanyaya almanyayamı secde edıyorsun diyip hem muslumanlıgıma laf edıyor hemde vatan haini ilan edince normal ben konuşuncamı anormal ?

Kalkıp bana türk montaj araçları övme Scanıa tır ıle axor'u birmi tutuyorsun sen şimdi ?

• hiç sanmam yatırım yapacağını
  • Konu hakkında yorum yapmayacagım artık zira saçmalayıp klavye milliyetçiligi yapan insanlardan bir cacık olmaz
  • Bizimkiler sadece konuşuyor... Sadece konuştukları için dışarıda nasılsa biraz sonra unutur ne söylediğini diye düşünüyorlar ve pek ciddiye almıyorlar... Sistem, plan, proje var mı? Yalnızca şirketleri tehdit etmek, akaryakıta vs. vergiyi bindirmek...
    Bizim devlet adamının anladığı bu kadar maalesef... 10 yıl gibi muazzam bir süre kalınan ikttidarın hakkı verilerek şimdiye kadar lüks ithalatı önleyecek, ithal malları ikame edecek sanayii destekleyecek hatta
    bizzat kuruluşuna, piyasada tutunmasına iştirak edecek her türlü faaliyeti icra etmiş bir hükümetin üyesi olsaydı hak verirdik... Kendi çalar kendi oynar, çi faide...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

aziz

Benmı maksadımı aşıyorum adam bana kalkmış kıbleni Dön almanyaya almanyayamı secde edıyorsun diyip hem muslumanlıgıma laf edıyor hemde vatan haini ilan edince normal ben konuşuncamı anormal ?

Kalkıp bana türk montaj araçları övme Scanıa tır ıle axor'u birmi tutuyorsun sen şimdi ?

Müslümanlığına laf atılması tabiki yanlış . sana dön almanyaya denilmesine yol açan senin fikirlerin

bak hala vw reklamı peşindesin.scania nın vw grup bünyesinde olduğunu gözümüze sokmana gerek yoktu.

ben scania tır ile axor u bir tutmuyorum .

bu ülkeye yatıtım yapana herzaman öncelik tanırım diyorum. mercedes de alman diyorum .sözlerinin yanlış olduğunu belirtmek içindi.mercedes kamyon al demedim sana.

vw bu ülkeye yatırım yapmak için okadar da düşmedi gibi yazılarını silmeni birkere öneririm.

bundan sonra lütfen benimle muhattap olma.alıntı falan yapma

• Boş boş konuşup kendinizi salak durumuna düşürmeyin, yok Türkiye kim ? VW neden yatırım yapsın vs. vs. MAN o zaman gerizekalı, Türkiye'den ihracat yapıyor.VW burada yatırım yapmak zorunda da değil.Ekonomiden zerre kadar anlamayan adamlar burada kalkmış ders vermeye kalkıyor.
  • quote:

Konu hakkında yorum yapmayacagım artık zira saçmalayıp klavye milliyetçiligi yapan insanlardan bir cacık olmaz

hala kedi gibi 4 ayak üztine düşemeye çalışıyorsun imzanda ilan etmişsin fanıyım diye ama haberin yok vwe yedek parçayı Türkiye sağlıyor
    http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/17490728.asp

Ciddi yedek parça alıyor

VW’nin Türkiye’de yatırım yapmasa da çok ciddi yedek parça alımı yaptığını da hatırlatan Bilaloğlu, sadece Doğuş Otomotiv bünyesinde yer alan VW alım ekibinin 400 milyon TL’lik yüzde 100 Türk malı yedek parça aldığını söyledi. Bilaloğlu, “Bosch, Magna gibi Türkiye’de üretim yapan diğer büyük yan sanayi şirketleriyle birlikte bu rakamın 800 milyon ila 1 milyar TL arasında olduğunu düşünüyorum” dedi.

Türkiye’de otomotivde dış ticaret fazlasının azalmasının geçici bir durum olduğunu kaydeden Aclan Acar, ithalatın artmasından ziyade ihracattaki düşüşün bunda etkili olduğunu söyledi. Acar, “2010 yılında Avrupa’daki krize bağlı olarak bu bölgeye ihracatta azalma oldu. Bu yıl Kuzey Afrika, Ortadoğu ve Avrupa’daki otomotiv ihracatından 3-4 milyar dolarlık bir yükseliş olur” diye konuştu.

sadece buda değil mercedes motorlarının grankları temel parçaları smart dahil burada üretim yedek parça temini yapıyorken yanıldığını kabul edip iğneleyici tahrik edici mesajlarından ötürü özür dilemelisin

• Yahu boşverin...Bu konu için tartışmaya bile değmez...Bakan yarın öbürgün çıkar;
    "İşte efendim ben öyle demedim de,bir kısım medya sözlerimi çarpıttı da,yanlış anlaşıldım da,sehven di,şuydu buydu tırıvırı" der,işin içinden sıyrılır,birşey olmamış,birşey dememiş gibi yola devam eder...
  • Mantıklı bir hamle fakat yapacak hiç bir şey yok..

Sonuç olarak adamlar, ne devlet desteği, teşviğiyle araç satıyor, nede silah zoruyla..

İstediği yerde üretim yapabilirler..

VW'ye diğerlerinden fazla vergi, ambargo tarzı bir şey de uygulayamayacaklarına göre sabaha kadar sitem etsin dursun bizim bakanlarımız, siyasilerimiz..

En fazla kamu kurumlarında VW araç tercih edilmez o olur.. VW gibi satış rakamları olan bir markayada koymaz zaten bu..

Uzun lafın kısası, bi cacık olmaz...
  • quote:

Alayınız yanlış anlama yada daha dogrusu istediginiz gibi anlamaya konumlanmışsınız ben ülkeyemi laf ettim ben almanlar gibi disiplinli insanların bizim gibi disiplin yoksunu ülke insanlarına iş yaptırmayacaklarını öne sürdüm sözde herkes klavye milliyetçisi oldu bianda . Açıklayın desem yarısından çogu askerlikten kaçıyor tecil ettiriyor vs. vs.

Senin kadar boş konuşan biri daha yok bu forumda. avensis42 bile bir şeyler anlatabiliyor da, sen tam içi boş kütüksün.

Almanlar bizim gibi disiplinsiz ülkeye iş yaptırmıyorlar değil mi? Aksaraydaki Mercedes otobüs fabrikası, İstanbuldaki Mercedes Tır fabrikası, MAN fabrikaları bu ülkede değil Yunanistanda değil mi? BMW, farlarını bu ülkeden almıyor değil mi? Aç interneti araştır. İtalyan Lombardini dizel motorlar üreten firmadır. Bütün dünya Türkiyedeki %100 yerli üretim Lombardini motorunu aldığından, İtalyadaki fabrika üretimini durdurdu. Hatta Türkiyeden alıp, üzerine İtalyan malı etiketi yapıştırıp satıyor. Raks ürünleri, Brezilya gibi bizden daha gelişmiş ülkelerde taklit edilerek satılıyor. En son 5 yıl önce patent verilerek üretime geçtiler. Avrupada satılan i20 ler bizim ülkemizden gidiyor. Sorunsuzlukta en başlarda Hyundai (Bknz: diğer konu).

Mercedes, MAN gibi firmalar burada üretim yapsın, vw yapmasın. O kadar düşmesin tabi. Ne de olsa akşamları Alman malı diye secdeye kapanıyorsun, Türk malı diye değil.

Kendin disiplinsizsizdir, ama bunu Türk halkına mal edemezsin. Herkesi kendin gibi görme, Allaha şükür ne sana benziyorum, ne senin gibilere. Kendini forumda otomobil uzmanı görmene de birşey demiyoruz zaten, ancak kibrin boyunu aştı, boyundan büyük konuşma artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: volkman

Senin kadar boş konuşan biri daha yok bu forumda. avensis42 bile bir şeyler anlatabiliyor da, sen tam içi boş kütüksün.

Kendin disiplinsizsizdir, ama bunu Türk halkına mal edemezsin. Herkesi kendin gibi görme, Allaha şükür ne sana benziyorum, ne senin gibilere. Kendini forumda otomobil uzmanı görmene de birşey demiyoruz zaten, ancak kibrin boyunu aştı, boyundan büyük konuşma artık.

Blok Tuşu orada duruyor öneririm ...
  • quote:

quote:

Bloklamakla bitsen..... Başkalarının alıntılarından görüyoruz zaten, keşke onlar da bloklanabilse....

• quote:

Orijinalden alıntı: WaRToX

Mantıklı bir hamle fakat yapacak hiç bir şey yok..

Sonuç olarak adamlar, ne devlet desteği, teşviğiyle araç satıyor, nede silah zoruyla..

İstediği yerde üretim yapabilirler..

VW'ye diğerlerinden fazla vergi, ambargo tarzı bir şey de uygulayamayacaklarına göre sabaha kadar sitem etsin dursun bizim bakanlarımız, siyasilerimiz..

En fazla kamu kurumlarında VW araç tercih edilmez o olur.. VW gibi satış rakamları olan bir markayada koymaz zaten bu..

Uzun lafın kısası, bi cacık olmaz...

Aynı şeyi yazmak için girmiştim, aynen katılıyorum...
    Bir cacık olmaz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bloklamakla bitsen..... Başkalarının alıntılarından görüyoruz zaten, keşke onlar da bloklanabilse....

Az konus cok is yap yonetime basvur ozaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Az konus cok is yap yonetime basvur ozaman

Bunu bana sen mi tavsiye ediyorsun? Hayatı boyunca çeneden başka birşey yapmadan para kazanan biri... Az konuşup çok iş yapacam.... Olur, tabi, tamam....

• Sen kendi ülkene yatırım yapma bunca yıldır, bir otomotiv fabrikan olmasın menşei türk olan sonra fakir gibi git almanlardan dilen. basiretsiz herifler.
    yatırım yapmadın kendi ülkene eyvallah ama milletten dilenme bari, yatırım yapmazsan cari açık oluşur tabii.
    Başkalarının senin ülkene yatırım yapması güzel birşey değildir arkadaşlar çinlimiyiz lan biz onların açtığı fabrikada üretim montaj yapalım?
    umarum vosvos hayır der, gene dut yemiş hallerini izlerim .
  • quote:

Konu hakkında yorum yapmayacagım artık zira saçmalayıp klavye milliyetçiligi yapan insanlardan bir cacık olmaz

hemen ajitasyona bağla zaten. bırak bu işleri aziz efendi çok gördü bu gözler senin gibi manüplatörleri. fanatikliğinden laf sürdüremediğin marka hep alman alman çalışsın, türkiyede montajı işçiliği yapılmasın diye kasıyorsun yemezler.
    biz şimdi ığdırdan adam çıkmaz desek iyi mi olur? sen diyorsun ki bizim memleketten adam çıkmaz.
    sen şu ağzındaki baklayı çıkarsana ben marka fanatikliğim, kör gözlülüğüm uğruna vatandaşımı bile satarım diye

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.