Şimdi Ara

Barfiks Çekerken Sırtımı sakatladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba , benim sırt günümde ilk hareketim barifksti , 4. sette kürek kemiğim üzerinde şiddetli bir ağrı oldu. O şekilde devam ettim antrenmana eve geldigimde çok daha şiddetli bir ağrı oldu. 10 gündür Kürek kemiğim ve boynum ağırıyordu. Ortopediye gittim boyun filmi çekti önemli bir şey gözükmüyor fakat 3 haftada iyileşmezse ağrıların tekrar gel MR çekmek gerekebilir dedi.Şu an boynumda ve sırt kürek kemiği civarında şiddetli ağrı devam ediyor.Boynumu tam döndüremez oldum ağrılardan. Benim sormak istedigim başına bu ve buna benzer sakatlanma durumu gelmiş kişiler tecrübelerini yazabilir mi . Ne kadar sürede iyileştiniz ve iyileşmek için ne yaptınız ?

• Kulunç tarzı bişey olabilir mi? Genel olarak sırt sakatlığı en az görülen sakatlıktır. Barfiks çekerken genel olarak brachialis dediğimiz önkol kısmına çok yük binince o kısımlar ağrır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GameArenaRisc G kullanıcısına yanıt
    valla kas zorlanması oldu büyük ihtimal , bugun biraz daha iyiyim ramazan sonuna doğru düzelir diye düşünüyorum , ramazanda gitmiyorum zaten salona
  • wingtsun85 kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle öyle olmuştur. Sırt neredeyse en zor sakatlanan kas grubudur. Genel olarak omuz, bel, diz çok sık görülen rahatsızlıklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mekik çekerken
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.