Edit... 18.90 olmuş. Arkadaşlar piyasada 22,75 Burada 5 adet alımda 20.90 Bizim toptan ana konusu vs var mı baktım bulamadım buraya açtım. Bende ilk defa alışveriş yaptım buradan bakalım nasıl bir deneyim olacak. Dün bimde 22.75 lira olan bu makarna 24.75 olmuş. 2 lira zam yapmışlar. www.bizimtoptan.com.tr Barilla Makarna Fusıllı Burgu 500 g | Bizim Toptan https://www.bizimtoptan.com.tr/barilla-makarna-fusilli-burgu-500-gwww.bizimtoptan.com.tr Barilla Makarna Tortigloni - Kalın Kesme 500 g | Bizim Toptan https://www.bizimtoptan.com.tr/barilla-makarna-tortigloni-kalin-kesme-500-gwww.bizimtoptan.com.tr Barilla Makarna Farfalle Tonde Fiyonk 500 g | Bizim Toptan https://www.bizimtoptan.com.tr/barilla-makarna-farfalle-tonde-fiyonk-500-gwww.bizimtoptan.com.tr Barilla Makarna Spaghetti 500 g | Bizim Toptan https://www.bizimtoptan.com.tr/barilla-makarna-spaghetti-500-g< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 30 Temmuz 2023; 9:9:33 > |
Barilla Makarna 18.90 TL (Bizim Toptan)
-
-
Bizim toptan marketinden alışveriş yapmak nasıl oluyor? Üyelik kayıt bir şeyler var mı? Daha önce hiç gitmedim.
-
amazondan geçen gün 11 liraya aldık. Takip edin ara ara düşüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4007 -- 29 Temmuz 2023; 11:18:22 > -
donanımhaberde de makarna fırsatı da acıldıysa durumumuz üzücü.
-
11 lira mı? En son 18 e düştü. Daha altını göremedim. Ne zaman düştü?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Piyasaya göre ürünler uygun. Bende hiç markete gitmedim ama ilk defa online sipariş verdim.
Tüm numaraları vardı. 13 sevdiğim için aldım.
-
barilla pastavilla gibi markalara takıntınız yoksa F/P olarak önerim bimdeki pastavenetayı ve a101'de berona makarnayı mutlaka deneyin. ikiside indirimde şu anda bimdeki 9,5 TL A101'deki 9 TL, penne rigate ve rigatoni çeşitleri oldukça başarılı, 1 paket alın deneyin damak tadınıza uyarsa boşu boşuna 2 katı para vermemiş olursunuz makarnaya.
önemli not ; fabrikasyon üretim ambalajlı aracıların üzerinden kar elde ettiği daha yüksek maliyetli ve kaliteli malzemeden üretilen 500 gram makarna 9 TL, mahalle fırınında satılan 200 gr ekmek 7,5 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DexterFringe -- 29 Temmuz 2023; 15:38:5 >
203 lira promosyon çok iyi.
Söz konusu amazon ise mükemmel.. bu fiyatlara rağmen yine de çok iyi ürünler sundu..
-
-
pişirme maliyeti de var.
mutlu ve oba makarnaya da şans verilebilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen obayı unutmuşum bak, obada a101'de 8,5 TL, sanırım 2 hafta önceki haftanın insert ürünü, görseldeki gayet başarılı denk gelirse stok yapmalık f/p makarnalardan.
Uzağa gitmeye gerek yok, 01 Ağustos'tan itibaren Bim'lerde 17,50 tl'den satışa sunulacak
Bizde şans yok. 18.90 olmuş.
Bizim burada bimde 24,75 hocam. 1 ağustos için kaynak var mı?
Aktüel ürün olarak geliyor
Gördüm hocam. Piyasada satılmayan çeşitleri koymuşlar.
Değerli üstadım, firmalar böyle kısa süreli atraksiyonlar yapabiliyor, aynı tarihlerde Migros'tan da böyle bir hamle olur kanaatindeyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mbs79 -- 30 Temmuz 2023; 12:7:23 >
Haklısınız kıymetli hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
barilla pastavilla gibi markalara takıntınız yoksa F/P olarak önerim bimdeki pastavenetayı ve a101'de berona makarnayı mutlaka deneyin. ikiside indirimde şu anda bimdeki 9,5 TL A101'deki 9 TL, penne rigate ve rigatoni çeşitleri oldukça başarılı, 1 paket alın deneyin damak tadınıza uyarsa boşu boşuna 2 katı para vermemiş olursunuz makarnaya.
önemli not ; fabrikasyon üretim ambalajlı aracıların üzerinden kar elde ettiği daha yüksek maliyetli ve kaliteli malzemeden üretilen 500 gram makarna 9 TL, mahalle fırınında satılan 200 gr ekmek 7,5 TL |
donanımhaberde de makarna fırsatı da acıldıysa durumumuz üzücü. |
Benzer içerikler
- bebemoney nasil kullanilir
- coffy bedava kahve
- bim parfüm
- afyon eko sucuk yorumları
- unify parfüm erkek yorum
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X