Şimdi Ara

Barış Özcan (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
0
Favori
22.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
127 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kangaetemo

aslinda orada da takilmayi istiyorum da bu aralar okudugumu anlayamama problemim var video daha iyi oluyor o yuzden
    video da atıyor zaten :D lisede duyma olayını en az yarım saatte anlatırlardı, herif 3 dakikada anlattı
    https://www.youtube.com/watch?v=PHVdjjY5DPw
  • "Türkiye'de BİLE yaşamayan adam" demiş.Yurdışında olmasının bir SEBEBİ var demiş,Türkiye BİLE yaşamaması onu Türklerin gözünde normale göre daha ezik kılıyor demiş ama kendisinin de yurtdışında olduğunu unutmuş.5 yaşındaki çocuğa anlatır gibi anlattım resmen.
  • ula şu adamın büyütüldüğü kadar ülkede kimse büyütülmedi. Ne var bunda bi ben göremiyorum demekki. C.b olsun diyenler bile vardır eminim. Gerçi dh sever sürü halinde hareket etmeyi
  • Sadece yaptığı işe bakarsak gayet kaliteli ve dünya çapında iş yaptığı aşikar. Sağdan soldan bilgi toplayıp anlatıyor diyenler var onlara bir şey demiyorum, komedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • veni60 kullanıcısına yanıt
    Ya şu koskoca Youtube çöplüğünde düzenli ve kaliteli "TÜRKÇE" içerik sunan kaç tane insan var

Bırakın şu ezik kompleksini,kötüleyip farklı olayım çabalarını zira komiksiniz sadece

Daha faydalı olacaksanız buyrun saha sizin ama Kerimcan'ın cinsel organının çok daha fazla ilgi gördüğü bir topluma fazla bile

• quote:

Orijinalden alıntı: Ölüyen Yürüler

"Türkiye'de BİLE yaşamayan adam" demiş.Yurdışında olmasının bir SEBEBİ var demiş,Türkiye BİLE yaşamaması onu Türklerin gözünde normale göre daha ezik kılıyor demiş ama kendisinin de yurtdışında olduğunu unutmuş.5 yaşındaki çocuğa anlatır gibi anlattım resmen.
    Kimse ezik kılıyor dememiş nerenle okuyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Ao Sol

Ya şu koskoca Youtube çöplüğünde düzenli ve kaliteli "TÜRKÇE" içerik sunan kaç tane insan var

Bırakın şu ezik kompleksini,kötüleyip farklı olayım çabalarını zira komiksiniz sadece

Daha faydalı olacaksanız buyrun saha sizin ama Kerimcan'ın cinsel organının çok daha fazla ilgi gördüğü bir topluma fazla bile
    ha ha ha seni gidi ufaklık ! Sen daha youtubun ne olduğunu bilmezken , benim 6 yıl öncesinde açtığım youtube kanalım var. İnsanlara hem bilgilendirici hem eğlendirici içerikler ürettiğim 1.115.000 aboneli kanalım var. Liseni bitir önce sen
  • Türkiye ortalaması için çok başarılı olduğu bir gerçek.Ama bu ingiliz ve amerikan makalalerini okuyup bize sunduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Benim için abartılmış bir balon
  • Ben her videosunu izlerim. En son yaptığı fuzenin fırlatıldığı canlı yayını da izledim.

Buralarda konu olması için yaptığının yanında ideolojik söylemlerin olması lazım. Adamın o işlerde parmağı olmayınca buraların ilgisini çekmiyor.

Çünkü buradakilerin derdi bilim ilim icat cart curt değil. Tek dertleri var ideoloji.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ACF8F4F94

Ben her videosunu izlerim. En son yaptığı fuzenin fırlatıldığı canlı yayını da izledim.

Buralarda konu olması için yaptığının yanında ideolojik söylemlerin olması lazım. Adamın o işlerde parmağı olmayınca buraların ilgisini çekmiyor.

Çünkü buradakilerin derdi bilim ilim icat cart curt değil. Tek dertleri var ideoloji.
    Yanlış.
  • Dünkü NASA canlı yayınıyla popülerliği artacaktır kesinlikle. Youtube canlı yayını yapan üç beş kanaldan biriydi ve oldukça fazla canlı yayın takipçisi vardı. Severek takip ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: veni60

ha ha ha seni gidi ufaklık ! Sen daha youtubun ne olduğunu bilmezken , benim 6 yıl öncesinde açtığım youtube kanalım var. İnsanlara hem bilgilendirici hem eğlendirici içerikler ürettiğim 1.115.000 aboneli kanalım var. Liseni bitir önce sen

Alıntıları Göster
    link at
  • oo youtube kanali oldugunu bilmiyordum bak abone olayim hemen tesekkur ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Yanlış.

Alıntıları Göster
    Kelimesi kelimesine doğru

• (bence)
    En iyi Türk youtuber.

Bırakın kim ne tarafta. Yaptığı işe bakın, izleyin, izlettirin.
  • Videolarının bazılarını beğeniyordum. Fedöcü müymüş?

• quote:

Orijinalden alıntı: veni60

ula şu adamın büyütüldüğü kadar ülkede kimse büyütülmedi. Ne var bunda bi ben göremiyorum demekki. C.b olsun diyenler bile vardır eminim. Gerçi dh sever sürü halinde hareket etmeyi
    proflara kıyasla değil yutubçulara kıyasla büyütülüyor,bu da gayet normal.
  • Elsa kullanıcısına yanıt
    Türkçe olimpiyatlarını düzenleyenler, methiyeler düzenleyenler neden konuşuyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ölüyen Yürüler

"Türkiye'de BİLE yaşamayan adam" demiş.Yurdışında olmasının bir SEBEBİ var demiş,Türkiye BİLE yaşamaması onu Türklerin gözünde normale göre daha ezik kılıyor demiş ama kendisinin de yurtdışında olduğunu unutmuş.5 yaşındaki çocuğa anlatır gibi anlattım resmen.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.