< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 25 Mayıs 2024; 16:31:15 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Başıboş köpek sorununa alternatif çözüm önerisi
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Güzel kardeşim yok yok. Yıllarca barınağa doldurmak için uğraşıldı ona da karşı çıktılar.
Uyutma değil en başında kısırlastirma deselerdi yine aynı yaygara kopacaktı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
barınak sorumluluğu belediyelere verildiği için ölüm kampı diyerek karşı çıkıyorlardı. barınak sorumluluğu hayvan hakları derneklerine verilsin diyorum. 10 milyon köpeğe baksınlar barınaklarda. görelim onları bakalım sevgiyle yaklaşınca ne oluyormuş.
çözüm istiyorsak bu adamların ellerindeki bütün argümanları almamız lazım. şu an dillerine doladıkları 2 argüman var:
1. barınaklar ölüm kampı
2. öldüren değil, yaşatan yasa istiyoruz
bu çözüm her ikisini de çözüyor. barınakları kendileri yönetsin. ona da ölüm kampı diyebilecekler mi bakalım. bu çözümde hiç bir köpek öldürülmüyor. her iki argüman da boşa çıkıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 24 Mayıs 2024; 16:46:21 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çiftleşmekte hakları derler boşversene :) Uyutacaksın bitti.
-
Şöyle anlatıyım bundan 1 yada 2 sene önce köpekler gruplaşmıştı bende birbirleriyle kavga etmesinler diye apartmanın karşısındaki boş araziye kendimce bir barınak gibi birşey yaptım ki kavga edip birbirlerine dalaşmasınlar. Her gün bir miktar pişmiş et, yumurta kemik falan veriyordum ve ne hikmetse birbirlerine dalaşmıyorlardı. Ama aradan 2 hafta geçti "hayvanları kafese kapatmayın onların doğal yaşam alanı bu değil" diyen birileri el yapımı barınağı parçaladı. Hayır belediye laf etmiyor sokaktan geçenler laf etmiyor ama " çok hayvansever hanımefendi" hayvancağızların efendi efendi uyudukları barınağı yıkıyor. Bu tiplere ne yapayım lütfen bilen biri söylesin. Ben o köpekleri bir nevi egitmişim kimseye musallat olmuyor kimse rahatsız olmuyorlar ama "hayvanseverler" rahatsız oluyor. İşin en kötü kısmı bu köpekler barınak gidince hep kendi aralarında kavga etmeye başladılar hem millete saldırmaya başladılar. Hani ben kendim hayvan beslemesem taman diyeceğim bunlar hayvansever.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dengesiz onlar. Öldürelim dersin barnağa yolla der. Barınak yapmışsın bak sen kendi imkanınla gelip yıkmış. Bunlar cidden köpeklerden önce itlaf edilmeli.
-
Adamların derdi çözümsüzlük. Çözümsüzlükten nemalamiyorlar.
Tek çözüm eşzamanlı toplu itlaftır. Buna karşı çıkan ya başıboş köpeklerden nemalanıyordur ya da IQsü düşüktür.
-
gudubet yasaya sığınıp barınağa karşı çıkıp, aldığın yere koyacaksınız yöntemiyle sorunun her yıl katlanmasının sebebi yasayı çıkaranlar ve sözde hayvanseverlerdir. Sayelerinde iş barınak seviyesinide geçmiştir. Uyutulacak hayvanların sorumlsuda yine bunlardır. Çözüm sağlanmazsa sorun her yıl x2 olacak.
-
Tutuklayın hepsini bitsin gitsin.
-
İki tarafın da gönlü olsun diye hayvanseverlere sokaktan birer tane köpek verilmeli. Bize saldıranı biz öldürüsek mahkemeye çıkartılırız. Devlet öldürüse devlet suçlanacak. Bırakalım ülke koca bir sessizliğe bürünsün.
-
Metropol'ün yaptığı ankette %17 köpekler sokakta kalsın ve sokakta beslensin demiş. %17 yaklaşık 13 milyon kişi demek. Bu %17'ye denk gelen her bir kişiye birer tane sokak köpeğini zorla sahiplendirsek sokakta bir tane başıboş köpek kalmaz.
çözüm geçmişte ne ise tekrar aynısı olmasıdır
bende hayvanları severim elimden geldiğince beslerim ama yapacak birşey yok bunların yüzünden sayısız kaza oluyor medyaya yansıyan ısırma saldırı olayları ama esas sorun aşırı kazaya sebebiyet veriyor
zaten bu hayvanlar sokaklarda ölmekten beter yaşıyor aç geziyorlar saldırgan oluyorlar
1 kereye mahsus toplu uyutma sonra sayıları azalınca çok daha iyi şartlarda disiplinli barınak
Dediklerine katılıyorum ama köpek severler köpeklerin uyutulmasını duygu sömürüsü yapıp çözümü engelliyorlar. Bu engeli aşmak için bir defalık fedakarlık yapıp bahsettiğim çözümü bir defa (15 yıl boyunca) uygulamak gerekecek diye düşünüyorum maalesef.
Tamam ben 3 tane aldim, sen 1 tane alirsan, ben de bi tane daha alayim 4 olsun. Almayan ne olsun?
bu iş çok karışık o tvlerde gördüğümüz teyzeler v.s içlerinde samimi olan elbet vardır ama işin içeriği çok başka
geçen tv de yorumcu anlatıyordu resmi verileri kedi köpek tam emin değilim sanki sadece köpek için dedi 48 MİLYAR TL yem ithalat yapılmış hadi çık şimdi çıkabilirsen kimlerin ne menfaati vardır bu işlerden
birilerine avantayı ver en kral hayvansever kesilir
çözümün sağlanmasını engelleyen köpek severlerin propaganda için kullandığı 2 argüman var. bu 2 argüman da boşa çıkartılmadan çözüm sağlamak çok zor:
1. barınakların durumu içler acısı, barınaklar ölüm kampı
2. katliam yapmak istiyorsunuz
Bu çözüm her 2 argümanı da boşa çıkartıyor. bu yüzden köpek severler bu çözüme karşı kuduruyor, kin kusuyor.
1. bu çözüm barınakların sorumluluğunu belediyelerden alıp hayvan hakları derneklerine veriyor. böylece köpek severler barınaklardaki sorunlar için belediyeyi suçlayamayacak
2. bu çözümde hiç bir hayvan öldürülmeyecek, yani katliam yok, uyutma yok
bu çözüm ile köpek severler köşeye sıkıştırılmış olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 25 Mayıs 2024; 16:24:24 >
barınak olayı masraflı dünyanın en zengin ülkesinin ekonomisi kaldırmaz keyiften uyutulma yapılmıyor 5-9 yıl bile ülke için çok büyük rakamlar .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Mayıs 2024; 16:39:35 >
Dengesiz onlar. Öldürelim dersin barnağa yolla der. Barınak yapmışsın bak sen kendi imkanınla gelip yıkmış. Bunlar cidden köpeklerden önce itlaf edilmeli. |
Güzel kardeşim yok yok. Yıllarca barınağa doldurmak için uğraşıldı ona da karşı çıktılar.
Uyutma değil en başında kısırlastirma deselerdi yine aynı yaygara kopacaktı. |
yok abi, bu hayvantaparlığın artık bir inanç sistemi olduğundan kesinlikle eminim. Aralarında toplanıyorlar boş yapıyorlar ve neye tapılması gerektiğinden cok eminler. |
Tek çözüm eşzamanlı toplu itlaftır. Buna karşı çıkan ya başıboş köpeklerden nemalanıyordur ya da IQsü düşüktür. |
Benzer içerikler
- yetmez ama evet nedir
- suriye araba sitesi
- magdy hussein mourad mohammad
- kazaklar türkleri sever mi
- atık su bedeli nedir
- e sim nedir
- devletin ücretsiz yazılım kursu
- togg kampanya
- ısı pompası doğalgaz karşılaştırması
- yapay zeka tahlil sonuçları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X