Şimdi Ara

Basketbolu Geliştirmek.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. ^^
    Ben basketbol oynamayı seven, kendini geliştirmek isteyen birisiyim. Amacım profesyonel bi oyuncu olmak değil ama sokakta oynarken takımı taşıyanlardan biri olmak.
    Yatılı bir okulda okuyorum ve haftanın 4 veya 5 günü 2-2.5 saat ayırabilirim. Dediğim gibi çook iyi olamayacağımın farkındayım ama bu zamanlarda boş boş basket de oynamak istemiyorum.

Yatılıdaki diğer arkadaşlarım futbol oynadığı için, geliştirme işini tek başıma yapmak zorundayım. Daha çok içeri penetre ederek oynamayı seviyorum ama çok başarılı olduğumu söyleyemem.
    Önerilerinizi bekliyorum

• ilk olarak eurolig maçlarını izlemeni tavsiye ederim tv yada internet erişimin varsa diğer taraftan da şut ve handling'ini ileri düzeye çekmeni tavsiye ederim, bunlarıda youtube da farklı şekillerde aratarak pratik yapabileceğin hareketleri bulabilirsin.Sokakta şutun varsa zaten her türlü taşırsın kendini, yanında da 1 uzun olursa iş bitmiştir şutun ve penetren iyiyse.
  • Şutum fena sayılmaz ama penetre boş bırakılmadığı sürece girmekte zorlanıyorum. Hani crossover falan yapamıyorum. Onlar için de youtube'da video var mıdır?
  • Bu anlatılarak çok gelişmez yani penetreyi bire bir göstermek gerek. Fakat zorlaya zorlaya öğreneceğin kanaatindeyim. Tek olduğun zamanlar sürekli şut ve turnike çalış ama düz turnike değil hızlı gir ters turnike dene sağdan gir soldan gir falan sürekli değişik şeyler dene bi yerden sonra alışlanlık olur maçlarda da denemeye başlarsın.
  • Deneye deneye olacak diyorsun yani. ^^
  • Hocam sana cok kolay ball handling gelistirebilecegin bi antrenman söyleyeyim 6 7 tane tasi aralarinda 1 metre olacak sekilde diziyorsun daha sonra her tasi gectiginde el degistiriyorsun bunu yaparken topa degil karşıya bakıyorsun bu sayade topa daha iyi hâkim olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crossover'a da yardımı olur mu bunun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Müzik kültürünü geliştirmek
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.