Şimdi Ara

Bedelli Askerliğe Ne Zaman Başvurmam Gerekiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhaba. Ben 2019 ekim ayında okul bitimiyle askerliğimi 2 yıl tecil ettirdim. E devlette 5 Ekim 2021 e kadar askerlikle bir ilişkim olmadığı yazıyor. Ben bedelli gideceğim. Şimdi benim ne zaman başvuru yapmam gerekiyor? Bakaya kalmak istemiyorum. Bazıları (dogrulugunu bilmiyorum) tecil bitmesine 2 ay kala para yatırılması gerektiğini yoksa bakaya düşüleceğini söylüyor.

cevaplar için şimdiden tesekkurler.

• Tecil bitmeden başvurunuzu yapıp, parayı yatırmanız yeterli. Tecilden önceki son hafta bile işlemi yapsanız sorun olmaz. Eğer 30 Hazirandan önce başvuru yaparsanız zamsız fiyattan da faydalanabilirsiniz, çünkü hangi ayda başvurduğunuz farketmeksizin 2022 yılında gideceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 24Bit

Tecil bitmeden başvurunuzu yapıp, parayı yatırmanız yeterli. Tecilden önceki son hafta bile işlemi yapsanız sorun olmaz. Eğer 30 Hazirandan önce başvuru yaparsanız zamsız fiyattan da faydalanabilirsiniz, çünkü hangi ayda başvurduğunuz farketmeksizin 2022 yılında gideceksiniz.

Benim tecilim 28 Şubat 2021'de bitiyor. Bedelli askerlik başvurusu yapacağım ancak elime geçecek olan toplu para mart sonu veya nisan başı gibi ulaşacak. e-Devlet üzerinden bedelli askerlik başvurusu yapıp ücreti bankaya yatırmam için tahmini de olsa son tarih nedir?

Yardımcı olursa sevinirim.

• e-Devlet üzerinden yoklama başvurusu yapıp muayene olduktan sonra, hizmet tercihinden bedelli seçerseniz 2 ay süre veriliyor sanırım bedelli parasını yatırmak için. Şubat sonu işlemleri yaparsanız Nisan sonuna kadar süreniz olması lazım ama yine de askerlik şubesine telefonla danışın mutlaka.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik yoklaması ne zaman gelir?
    geçen ay önce açıldı
    Zorunlu askerliğe gidip
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.