Şimdi Ara

Beden eğitiminde başarılı değilim acil yardım lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle konu hakkında en uygun yer olarak forumda burayı düşündüm yanlışsa kusura bakmayın.

küçüklüğümden beri nedense beden eğitiminde hiçbir zaman başarılı olamadım sporu hiç sevemedim sanırım sakar bir yapım var ne zaman o atlama seylerinden atlasam muhakkak bir tanesini düşürürüm fazlada iyi koşamıyorum ne zaman o beden eğitimi dersinde ısınmak için koşsak nedense hep alay konusu oluyorum sınıfta birkaç kişi dalga geçiyor öyle şişman biride değilim 1.74 boyum var 63 kiloyum. hayatım boyunca hiçbir zaman bir şeyle sorun yaşamadım insanlarla konuşabiliyorum, ya da bilmediğim ortamlarda falan rahatça takılabiliyorum ama konu şu spor olduğu zaman cidden çuvallıyorum ne zaman beden eğitiminden sınav falan yapılsa ya da hani oyun gibi olan yarışma falan olsa kalp atışlarım hızlanıyor korku gelmeye başlıyor cidden kendimi kötü hissediyorum. mesela mahallede de hiç arkadaşım yok ne zaman yanlarına gitsem full futbol oynuyorlar bende futboldan nefret ederim ve oynamayı beceremem bunlara diyorum gelin başka bir şeyler yapalım, gezelim başka yerlere gidelim hiçbiri gelmiyor dolayisiyla küçüklüğümden beri hep yalniz olarak büyüdüm. birde işin ilginci bulunduğum okulda beden eğitimi haftada 4 saat bir tek basketbol oynamayı sevdiğim için full basketbol oynuyorum okulda da benimle oynayan 1-2 kişi falan var hatta bazen onlarda olmuyor öyle kalıyorum kitap okuyorum. kişilik olarak çok farklı bir yapım var kafa dengi kişi de yok ekran kartlarıyla ilgiliyim, tarihi konuları severim, onemli olaylari-kişileri araştırırım, bilimi teknoloji falan takip ederim boyle biriyim ama en çok korktuğum şey ise lise bittikten sonra bile iş hayatımda bu spor olayında sorun yaşayacağım sizce durum ne olur ? yaş 16

teşekkürler..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.