Bildirim
Beldeki Yağdan Kurtulmak İçin Diyetim
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bir de karbonhidratı kesmek kilo kaybına yardımcı olur mu yanlış bir bilgi mi yoksa bulguru arttırıp zeytin ve tavuktan biraz kıssam mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu beslenme ile olmaz. antreman yapıyor musun o da belli degil,kardiyo yapıyor musun belli degil. düzgün bir beslenme programı yap, aralıkların 3-4 saat oldugu karbonhidratları da sabah kahvaltısına ve antreman çevresine koy, proteinleri ise böl.yatmadan biraz çiğ kuruyemiş ye, kahvaltıda yumurtalar ile 75-100gram lor peynirini karıştır omlet yap,yanına domates-salatalık. kahvaltı harici karblı ögünlerin yanına yesillik(salata olur genelde) ekle. bulgur/esmer pirinc baklagiller yulaf karb kaynakları,tavuk gögsü hindi gögsü bazı günler 1 ögün kırmızı et yersin maddi durumunu bilmiyorum o yüzden arada yersin diyorum, yağlar da salataya cok az z.yağı koyarsın, çiğ ceviz,fındık,fıstık olur. kahvaltı yulaf yiyeceksen içerisine biraz fıstık ezmesi eklersin. 2 hafta belli bir beslenme ile gidersin 2 hafta sonraki durumuna göre karb miktarı ile oynarsın. yağ ve proteine çok dokunmazsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 13 Haziran 2019; 1:2:5 > -
Antrenman yapıyorum zaten hocam.Dediğiniz tarzda yüksek kalori alırsam da bu sefer bel ve karın bölgesinde çok yağlanıyorum kaloriyi düşük ve şekeri sıfır yaptığım için kan şekerim düşüyor bu yüzden kardiyoyu hiç düşünmedim.Yediğimi az tutsam antrenmanlarda zayıf düşüyorum iyi kalori alsam kilo alıyorum göbek ve karnım yağlanıypr ve temiz kalori alıyorum.Yağları azaltıp antrenmandan önce ve sonra bulgur yiyip yorgun düşmemeyi düşünüyorum.Çok çabuk kilo alan bir yapım var.En çok istediğim ise üçgen vücut çünkü belim ince gerçekten ama bu simit belası gitmedi başımdanquote:
Orijinalden alıntı: yigitcan19901
bu beslenme ile olmaz. antreman yapıyor musun o da belli degil,kardiyo yapıyor musun belli degil. düzgün bir beslenme programı yap, aralıkların 3-4 saat oldugu karbonhidratları da sabah kahvaltısına ve antreman çevresine koy, proteinleri ise böl.yatmadan biraz çiğ kuruyemiş ye, kahvaltıda yumurtalar ile 75-100gram lor peynirini karıştır omlet yap,yanına domates-salatalık. kahvaltı harici karblı ögünlerin yanına yesillik(salata olur genelde) ekle. bulgur/esmer pirinc baklagiller yulaf karb kaynakları,tavuk gögsü hindi gögsü bazı günler 1 ögün kırmızı et yersin maddi durumunu bilmiyorum o yüzden arada yersin diyorum, yağlar da salataya cok az z.yağı koyarsın, çiğ ceviz,fındık,fıstık olur. kahvaltı yulaf yiyeceksen içerisine biraz fıstık ezmesi eklersin. 2 hafta belli bir beslenme ile gidersin 2 hafta sonraki durumuna göre karb miktarı ile oynarsın. yağ ve proteine çok dokunmazsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Antrenman yapsan da yapmasan da karbonhidrat almak zorundasın. Vücudunun yaşaması için bile enerjiye ihtiyacı var. Ancak bu enerjiyi karbonhidratı düşük glisemik indeksi olan besinlerden sağlamalısın. Örneğin basmati pirinç yulaf gibi.. Ama her zaman düzgün antrenman ve kardiyo yapmalısın. Her öğünün de protein karbonhidrat kaynağı ve sağlıklı yağ olması lazım. Bunu makro hesabı yaparak ayarlayabilirsin. Ve bol bol su içmelisin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X