Ben 35 yaşında bir cerrah abinizim
-
-
YAZICAZ
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Doktorların çoğu çocuğuma tıp yazma diye yalvardım diye anlatıyor çoğunun çocuğu tıp yazıyor anlamadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sağ olun hocam
faydalı up
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam öğle yemeğinin sarelle ekmek + gazozdan ekmek arası tavuk döner + ayrana yükseltilmesi için greve gideceğiniz doğru mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sarelle ucuz mu birader sayley yesinler şükretsinler gözü doymaz bu doktorların
şu tarz bir paranoyayı ancak düşük zekalı birisi yaşar.
kardeşi tıbba girecek adamın da zaten tek derdi donanımhaberdeki 5-10 tane zibidinin fikrini değiştirmek.
Eskiden bu forumda daha kaliteli paranoyalar ve iftiralar atılırdı, bir süredir onlar bile saçma sapan.
özet: ben doktorum, tıbba falan da girecek birisi yok, kardeşim girmek istese engel olurdum. evet tıp bok gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4A9B6973B -- 18 Temmuz 2023; 19:34:45 > -
bilkent cs'ten ankara tıp'a geçiş yapmayı düşünüyorum
-
uptıp
AMAN YARRABİMMM YOKSA SİZDEN SAKLADIKLARI BİR GERÇEK Mİ VAR VE BU GERÇEK AYLIK 2 MİLYON DOLAR KAZANMALARINA RAĞMEN ALMANCA ÇALIŞMALARININ SEBEBİNİN YALNIZCA ÇİFTE VATADANDAŞLIK ALIP JONY TONY VE HANS İLE VAKİT GEÇİRMEK OLMASI MI???
KESİN SİZİ KANDIRIYORLAR, ÇÜNKÜ KİMSE SİZİN ZENGİN OLMANIZI İSTEMİYOR, EŞEK KADAR ADAMLAR OTURMUŞ SENİN SÜMÜKLÜ SURATININ GÜLMEMESİ İÇİN SENİNLE UĞRAŞIYOR!! İŞTE ANADOLU İNSANININ ZEKA SEVİYESİ BU.
-
Tıp yazmayın ki yeni dr lar yetşmesin millet mecbur kalsın bunlarda alamancılar gibi olmaya başkadı
-
Sen kendini deli etmişin
Nasıl olsa bugün doktor yok diye ağlamıyor yarın da doktor yok diye ağlamıyacak, çünkü hem kendisi doktor hem de çevresi tıp mezunu arkadaşı dolu.
SİZ SİZ OLUN TIP YAZMAYIN EMİİİ BÖĞÜÜ ÜHÜÜ
Diyecek tabi.
Bunlar hep bireysel çıkar mantığı. Toplumu ülkesini düşünen daha çok doktor ister. Üniversite okuyupta iki yıl tecrübe istenmeden hemen iş sahibi olun diyen, elinde sağlam mesleği olsun diyen TIP tavsiye eder. Ama yok bunlar böğüüü öğüü
-
Günde şu kadar hasta bakıyoruz ağır işçiyiz derler, ama yok siz siz olun DOKTOR olmayın. Biz hepsiyle tek başımıza mücadele ederiz mi diyorlar acaba?
-
kanka cok kasiyosun kasma.
ayrica hissediyorum sana tıp gelicek relaxx.
dh klasigidir kisi tipa ne kadar salliyorsa o kadar tutkuyla istiyordur 😌
tıp yazmayıp da ne yazacak ? yazılım sektörü diyorsun orda da ingilizcen ve yazılım bilgisi kaliten yeterli değilse yurtdışına çıkamazsın, ayrıca devamlı kendini güncelleyen bir meslek dalı, öyle tus'a girip kazanayım sonra da o bilgi ile yıllarca çalışayım yok malesef.
özetle, hangi mesleği seviyorsanız onu tercih edin. herkes bir şekilde ev araba alabiliyor zaten (krediyle, borçla falan).
-
Çocuğuma tıp yazdırdım ama siz tıp yazmayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Doktorların çoğu çocuğuma tıp yazma diye yalvardım diye anlatıyor çoğunun çocuğu tıp yazıyor anlamadım
|
YAZICAZ
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X