Şimdi Ara

Beni Reddeden Kız Benden Hoşlanıyormuş Ne Yapayım Yardım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
2.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herkese iyi geceler. Benim yaklaşık bir aydır çok hoşlandığım bir kız var. okulun müzik kurulu başkanıyım. Kız da bizim vokallerden birisi. 2 haftadır falan beraber prova yapıyoruz haftada 3-5 kere.yani baya görüşüyoruz. Sonra ben sonunda buna açıldım senden hoşlanıyorum falan yaptım kızında beni sevdiğine eminim yani nasıl bir özgüvense. Başkası birisi var dedi ne yapacağımı şaşırdım. Şüphelendiğim birisi vardı o mu onu bari söyle dedim "boşver" dedi. Sonra bunun en yakın arkadaşı provada beni kötü görünce bizim arkadaşlardan birine "Ali çok mu üzgün ya keşke önce söyleseydi Aliye de çok istiyordu senenin başında.Umarım mutlu olurlar." demiş(isimler temsilidir.). Yani kız ilk haftalarda benden hoşlanıyormuş ama şuan başkasıyla çıktı çıkacak. Ne yapmalıyım,bekleyeyim mi kızı? Gerçekten seviyorum,ilerde olur mu dersiniz dh halkı?

• Kalbine gömücen aga...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi olmadıysa ilerde hiç olmaz
  • Aynısı bana oldu kıza teklif ettim. Kız başkasını seviyorum dedi. Ama 1 hafta önce davransaydım kesin alırdım.

• okumadım ama işi matematiğe dökersek

kızla şimdi çıkarsan +1 ileride ayrılacaksın -1 topla sıfır.

kızla çıkmazsan sana vereceği gurur +1 özgüven +1 popülerite +1... uzar gider
  • Bitmiş o iş, hiç kurcalama.
  • ikisinede nota ver do re mi fa so la siiiiiiii gidin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana abicim diyor
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Durumum yoktu okuyamadim gözlerim agriyor

• Çok geç olmadan duygularını söyle.
    Zaman geri gelmiyor.
  • Allah kahretsin aynısı bende oldu,bana st kapalı benden hoşlandığını söylemişti.bende ondan hoşlandım zamanla.hala onu sevdiğimi biliyor ama.şuan başkasıyka çıkıyor ve ona aşık olmuş.

• bence ona lavman yap olay çözülür

• beyler bitti demeyin yav Kızla aşırı şekilde uyumluyuz müzik,hayata bakış açısı vs. olsun. 2 hafta sonra aynı sahneye çıkacağız. Bu çocuğun gönül eğlendirmek için çıktığını biliyorum 2 senedir aynı okuldayız şerefsizle. Ulan tekrar aşk acısı çekmek istemiyorum be hiç mi olmaz ki? Başkasını bulsam belki vazgeçer miyim acep? Kafam çok karışık yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: qarizmatikal

beyler bitti demeyin yav Kızla aşırı şekilde uyumluyuz müzik,hayata bakış açısı vs. olsun. 2 hafta sonra aynı sahneye çıkacağız. Bu çocuğun gönül eğlendirmek için çıktığını biliyorum 2 senedir aynı okuldayız şerefsizle. Ulan tekrar aşk acısı çekmek istemiyorum be hiç mi olmaz ki? Başkasını bulsam belki vazgeçer miyim acep? Kafam çok karışık yav

Çıksan bile 1 haftada karar değiştiren bi kızla çıkacaksın bunun farkındasın değil mi?Bugün seviyorum der 1 hafta sonra başkasına yazmaz mı?

• Aynı tarz bi olay bende oldu, kız tam başkasıyla çıktı çıkacak ben atladım tam manasıyla çıktık falan ama olmadı yani 1 ay sonra ayrıldım olmuyo hocam bu işler ya bizde sıkıntı var heralde DH halkı olarak

• İlerde keşke yapsaymışım deme sadece dene.

• quote:

Orijinalden alıntı: Iconic

quote:

Orijinalden alıntı: qarizmatikal

beyler bitti demeyin yav Kızla aşırı şekilde uyumluyuz müzik,hayata bakış açısı vs. olsun. 2 hafta sonra aynı sahneye çıkacağız. Bu çocuğun gönül eğlendirmek için çıktığını biliyorum 2 senedir aynı okuldayız şerefsizle. Ulan tekrar aşk acısı çekmek istemiyorum be hiç mi olmaz ki? Başkasını bulsam belki vazgeçer miyim acep? Kafam çok karışık yav

Çıksan bile 1 haftada karar değiştiren bi kızla çıkacaksın bunun farkındasın değil mi?Bugün seviyorum der 1 hafta sonra başkasına yazmaz mı?

hocam o konuda haklısın sanırım ya. sevdiğimden heralde ben laf edemiyorum ama bütün arkadaşlarım şimdi bir anda senin için ondan vazgeçerse gün gelir seni de bırakır diyor. kafalar çok karışık be. bir de çalışmalarda yüzüme falan bakmıyor o çok koyuyor kız iron maiden hayranı diye geçen gün bir gecede 4 şarkısını çalmayı öğrendim. kafayı yedim arkadaş,motive de ediyor beni aslında yani.hem de böyle tatlı falan. ulan sevmek kötü şeymiş

• Size tek tavsiyem yaş 26 arkadaşlar
    Takmayin takarsaniz tasmasi elinde ne zaman ceksem gelir modunda olur bu kızlar. Ben sadece insan olarak sevdiğim bi kızla 9 ay ilişki yaşadım ve bi dediğini 2 etmedim . Ve 9 ayin sonunda kalktı seni sevmiyorum dedi 1 aydır soğudum dedi.

Şu an kalbimde bi sizi var kalbim midemde atıyor sanki. Ama her şey geçiyor ey DH inanin her şey geçiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: .rascho.

Size tek tavsiyem yaş 26 arkadaşlar
    Takmayin takarsaniz tasmasi elinde ne zaman ceksem gelir modunda olur bu kızlar. Ben sadece insan olarak sevdiğim bi kızla 9 ay ilişki yaşadım ve bi dediğini 2 etmedim . Ve 9 ayin sonunda kalktı seni sevmiyorum dedi 1 aydır soğudum dedi.

Şu an kalbimde bi sizi var kalbim midemde atıyor sanki. Ama her şey geçiyor ey DH inanin her şey geçiyor.

Adam hakli beyler 18 yasindayim 2 yil once bir kiz vardi laf arasinda adi gecse bile kalbim küt küt atardi ve kiz harbi kasardi... Ben onu unutabildiysem her kizi unutabilirim siz de unutursunuz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.