Şimdi Ara

Benim spor günlüğüm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaş 16 Boy 1.86 Kilo 65 Profilimden eski paylaştığım fotoğraflar var. Ben haftanın 3 günü antrenman yapıyorum. Antrenmandan hemen sonra yarım yağlı süt ile 2 ölçek yani 1 porsiyon hardline whey pretein tozu alıyorum. Bacak hareketlerine daha yeni geçtim bu hafta. Sorum vücudum nasıl gelişicek, geliştiğnii nasıl hissedicem. Mesela dün antrenmanda kolum ağrıyodu ama çalışmamış gibi geldiği için evdede yarım kalan setleri en başında yaptım bugün kolum göğsüm ve bacaklarımda ağrılar var. Bu geliştiğini mi gösterir? Ne kadar sürede gelişirim gibi bi soru sormicam ama gelişimi hızlandırmam için bir şey yapabilir miyim? Kilo almam lazım nasıl kilo alarak kas yapabilirim. Şuanda belim, göğüs kafesimden daha ince ve belim 67 olması lazım. Bir erkeğe göre çok zayıf bir belim var Avatardaki üçgenlik bu yüzden, kanat kasım çok az zaten.

Neler yiyip neler tüketmemeliyim?

Antrenmanda hemen yoruluyorum bunun için doğal gıda olarak ne alabilirim ( %100 doğal olsa bile ilaç kullanmak istemiyorum)

Kolumu uzatınca dirseğimin orda boşlular var zayıflıktan, bu kısımı hangi hareketlerle doldurabilirim. Curl ve Düz dumbell scott corl, bar press ve otururken dirseği dize yaslayıp kaldırılan hareketi yapıyorum başka neler ekleyebilirim. Kolumun gelişmesini çok istiyorum çok kötü görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrocodileGustave -- 16 Şubat 2014; 16:14:23 >

• Cok sabirsizsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bestanden kullanıcısına yanıt
    Evet zaten öyleyim bide ektomorf'ların gelişmesinin daha uzun olduğunu hesaba katarsak bu sabırsızlığım artıyor bu yüzden daha hızlı gelişme için daha fazla gıda ve çalışma gerekliyse seve seve yaparım sorularımın geneli bu yöndeydi
  • İşte buda spor günlüğü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    spor yaptım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.