Şimdi Ara

Benzin Deposu ARGE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar aracımın egzoz çıkışlarını marşpiyelden vermek istiyorum (side exit) fakat benzin deposunun şeklinden dolayı ne sol taraftan çıkartabiliyorum ne sağdan...

İlk görsel benzin deposunun görünüşü araç E36 1994 coupe

1) benzin deposu

Benzin Deposu ARGE

2) yapmak istediğim tip egzoz çıkışı

Benzin Deposu ARGE

Aracı lifte alıp baktığımda bunun olabilmesi için mecbur benzin deposunun şeklinin değişmesi veyahut egzoz borusunun içinden geçebilmesi (gerekli yalıtımlarla) gerekiyor

bunu nasıl üretebilirim veya benim aklıma gelmeyen bir yolu var mıdır bu işle ilgilenmiş daha önceden buna kalkışmış biri var mıdır bilgi almak istiyorum şimdiden teşekkür ederim.

• Benzin deposunun içinde asla geçirilmez. Benzin deposu yeniden imal edilir bagaja alınır veya depo ikiye bölünür.

Bu modifiyenin amacı egzos akış hızını arttırmak, araç ağırlığını azaltmak veya yönlendirmek son olarakta belli lastikleri sıcak tutmak amacıyla yapılabilir.

Egzosu yana alabilmek için aracın altında tünel oluşturmanız gerekir, aksi taktirde tüm egzos sistemi asfalta çok yakın olacaktır.

Örneğin;

Benzin Deposu ARGE

Farklı bir seçenek olarak arka tekerlerin önünden değil ön tekerlerin arkasından egzos çıkışı almayı deneyebilirsiniz. Mevcut davlumbaz ve yürür aksam boşluğu sayesinden işiniz daha kolay olacaktır.

Örneğin;

Benzin Deposu ARGE

Yani anlayacağınız şekil olsun diye yapılacak bir modifiye değildir. Aracın yürür aksamı şaft tünelini doldurur m3 csl gibi, veya atmosferik bir aracınız vardır egzos modifiyesinin çok şey katacağı o zaman yapılır.

• Benzin deposunun içinden geçirene kadar konu ilgi çekiciydi sonra çuvalladın hocam. Öyle gerekli yalıtımlarla yazacak kadar kolay değil o iş…

Boş iş..boş konu!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • smtr group
    Hakkımızda | SMTR GROUP
    https://www.smtrgroup.com/hakkimizda

Şunlarla bir görüş yakıt deposu imal ediyorlar özel imalat yapabilirler muhtemelen makine üretimidir ölçülerle özel bir depo yapabilirler bence olmasa bile projen ile ilgili uzman birilerinden fikir sahibi olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rarri kullanıcısına yanıt
    Honda jazz larin egzozlari arabanin yanlarindan geciyor. Deponun Seklide ona goredir diye dusunuyorum. Bir honda jazz deposu almayi deneyebilirsiniz ama kaca patlar bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 30 Ocak 2025; 11:42:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Material-Engineer kullanıcısına yanıt

hocam benzin deposu plastik araçta egzoz da yüksek sıcaklıklara çıkan bir şey patlamak istemem açıkçası

• think of idea kullanıcısına yanıt

Daha kısa olması için yapmak istiyorum şu an araç m50b20 fakat yakında b30 swaplamayı düşünüyorum önden çıkartıp arkaya vermek aslında iyi fikir bu sayede ön lastiklere de ısı verebilir teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ekskavatör yakıt tüketimi
    11 yıl önce açıldı
    Kamyon yakıt tüketim
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt

Tamamdır bugün görüşüp düzenleyeceğim teşekkürler

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt

Jazz’ın benzin deposuna baktım şimdi dediğiniz gibi aslında uyabilir bunu bi ustaya soracağım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.