Yıl 2014 donanım haber sakinleri otomobil kullanmaya devam edecekmisiniz?
Nick-Entry uyumu
sonuna kadar LPG.
quote:
Orijinalden alıntı: _K_A_İ_N_
sonuna kadar LPG.
he lpg 1 lira olacak
Elektrikli otomobil çıkar ilk başta yakıt ucuz olur yani elektrik bir 10 senede de o bezdirir zamlarla. Sonra bor minerali girer işin içine bu böyle uzar gider.
quote:
Orijinalden alıntı: anarşist58
quote:
Orijinalden alıntı: _K_A_İ_N_
sonuna kadar LPG.
he lpg 1 lira olacak
hiç yoktan benzinin yarısı olur.
quote:
Orijinalden alıntı: smg05
Elektrikli otomobil çıkar ilk başta yakıt ucuz olur yani elektrik bir 10 senede de o bezdirir zamlarla. Sonra bor minerali girer işin içine bu böyle uzar gider.
bor mineralini unut o enerji değil
ha birde elektriği de unut santralleri çalıştırmak için yine enerjiye ihtiyaç var
quote:
Orijinalden alıntı: anarşist58
quote:
Orijinalden alıntı: smg05
bor mineralini unut o enerji değil
Çalışan araçlar var bir çok otomobilde uygulandı ama araç 15 hp üstüne çıkamıyordu son durum ne bilmiyorum incelemeyi bıraktım. Bor minerali uçaklarda felan kullanılıyor zaten gerçi dünya daki %71 bor madeni bizde onları satınca bu motorlar çıkar iyice yoksa çok ucuza bineriz sonra kodumuz bozulur doğamıza ters.
hepsi masal,bor madenin içinde enerji yok..Biraz araştır
Bordan yakıt olmaz. 15 HP falan atmayın sağdan soldan birleştirip.
Borun gelecekteki en önemli işlevi, ki gerçekten çok önemli, hidrojen taşıma görevini üstlenecek olması. Bunun için en uygun kimyaya sahip bildiğim kadarıyla.
gelirim 2 kat artarsa why not
quote:
Orijinalden alıntı: TheStarisEnough
gelirim 2 kat artarsa why not
Yani,I can use everytime..
CNG
Devam ederiz, başka alternatif yok..
Tofaş'lar piyasada 18 bin lirayı görür o zaman :)
quote:
Orijinalden alıntı: djoz
Devam ederiz, başka alternatif yok..
asla vazgeçmeyiz öyle mi
ben 50 cc scotter kullanırım büyük ihtimal
eğer lpg ve doğalgaz bu fiyatlarda seyrederse...lpg ve cng dolar taşar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme