Şimdi Ara

Beslenme konusunda birkaç soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Definasyon yapma niyeti ile 2000 kalorilik bir diyet programı uyguluyorum. Bel ve göbekte yoğun ve kalça kısmında bir parça olmak üzere yağlanma mevcut. Makrolarımı hesapladım ve kendime bir program belirledim. Aklıma takılan bir iki soruyu tecrübeli kardeşlerimize sormak istiyorum.

1) Yağ yakmaya uğraştığım için diyetimde şeker hiç yok haliyle. Aldığım tek şeker, kahvaltıda yediğim yeşil elma ile Öğlen yediğim basmati pilavın içindeki şeker oranı. Acaba sabahları Yeşil elma yemesem de, yediğim yulafa bir çay kaşığı şekersiz fıstık ezmesi katmam sorun olur mu?

2) öğlen yemeği için iş yerime evimde hazırladığım yemeği götürüyorum. Yemeğimi ısıtsam besin değerinde bir sıkıntı olur mu? Yani proteini vs zarar görür mü? Bir de yemekleri akşamdan yapıp buzdolabına koyorum ve sefer taslarında işe götürüyorum. Yine aynı şekilde, yemekleri bir gün önceden yapıp buzdolabına koymak, besin değerlerine zarar verir mi?

3) yağ yakmak isteyen bu kardeşinize ek tavsiyeleriniz var mı?
    Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi san lorenzo -- 6 Haziran 2020; 23:10:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1. Kalori alımını dengeleyecek şekilde değiştirirsen sorun olmaz hocam, fıstığın kalori değeri yüksek ama ona göre eklersin sen de.

2. Besin değerinden emin değilim ama pek çok profesyonel sporcu, çalışan bir kaç günlük yiyeceğini hazırlayıp kaplara bölüp dolapta saklıyor, lezzet dışında çok fark olacağını sanmıyorum dolapta.

3. korona sürecinin başından beri 4 kilo verdim belim 83cm'den 79cm'ye düştü, belki fazlasına gerek yok ama evde baya kardiyo yapıyorum (p90x ve insanity), bir kaç gündür de uzun yürüyüşler yapıyorum sakin yerlerde faydası olduğunu düşünüyorum.

Yağ yakma sürecinde başarılar
  • Yağ yakmanın 10 altın kuralı :
    Kıvanç Öktenyoutube
    10 EN HIZLI YAĞ YAKMA YÖNTEMİ! / Kilo Vermenin Altın Kuralları / En İyi Nasıl Yağ Yakılır?
    https://www.youtube.com/watch?v=aOUs9j8YDMU&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    öneri ve yorumlama
    dün açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.