Şimdi Ara

Beverdynamic DT 990 PRO için amfi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar yeni bir kulaklık almak üzereyim ama dt 990 pro 250 ohm olduğu için sürülmesi zor bu kulaklık için amfi öneriniz varmıdır benim aklımda JDS labs O2 var stüdyo kullanımı için alıyorum amfiyi ayrıca audient id4 ses kartım var amfiyi nasıl bağlayabilirim ses kartıma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• O fiyata iyi iş görür. Rca kablo ile bağlantı yapacaksınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam rca ile yaparım ama çıtırtıli sound veriyorlar diyor herkes balanssız olduğu için

• Çıtırtıli sound u bilemedim ama ortamda fazla elektromanyetik ve radyo frekans yayını yapan cihazlar yoksa yada izolasyonu iyi bir rca kablo ise problem olmaması gerekir.Balanslı bağlantı seçeneği yoksa mecbursunuz zaten
  • peki aux nasıl bir seçenek acaba ve benim ses kartındada amfi var hangisinden çalışır kulaklık aux ile bağladıgımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Getter01 -- 22 Ekim 2019; 0:10:12 >
  • Kulaklığı direk pc ye bağlamak istiyorsanız kulaklık çıkışına bağlamanız gerekli. Amfiyi soruyorsanız anakart line out tan amfi rca in bağlantısı yapmanız gerek. Bunun için uygun kablolar var.
  • yok ben ses kartını diyorum ve bu line out ne oluyor tam olarak benim ses kartındada var mikrofon girişinde sanırım xlr kablo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • amfi ile ses kartında bir bağlantı yapıp ses kartını pcye aktarmam gerekli

• amfi dediğimde harici bir amfi

• Biraz karıştırdın sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beverdynamic DT 990 PRO için amfi Beverdynamic DT 990 PRO için amfi
    Bunları birbirine bağlamak için nasıl bir kabloya ihtiyacım var

• Ses kartından öyle bir çıkış hiç bilemedim. Özel birşey olsa gerek
  • Onlar birbirine bağlanmamalı, olay yanlış. 1.resimdeki XLR/2,5luk mikrofon girişi ses kartının, 2.resimdeki 3,5 luk bildiğimiz kulaklık girişi gibi 3,5luk jack kullanıyor ancak burada kullanılan jack, mikrofon jackı.. Senin harici ses kartının kulaklık çıkışı hem 3,5luk hem de 2,5luk şanslısın ve her iki girişte diğer tarafta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nativen -- 27 Ekim 2019; 7:25:39 >
  • Türkiye'de satan var mıdır bilmiyorum ama Schitt Magni öneririm. O olmuyorsa Monolith'in Liquid Spark için de doğal ses veriyor ve zemin gürültüsü sıfır diyorlar fakat Magni kadar güçlü değil. 1,3w@50ohm ama ölçenler 2w'a kadar çıktığını söylüyor. İkisinin de fiyatı 100-150 USD arasında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.