Şimdi Ara

BEYİN FIRTINASI:)) otomatik vites 2. el tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar eşime 2-3 yıl kullanacağı çoğunlukla işe gidip geleceği bi araba arıyorum maximum bütçem 20 bin tl. ilk arabası olacağı için kazalarında içimin acımayacağı bi araç arıyorum. işe gidip gelecek fazla yol yapmayacak, benzinli, tek kriterim HB ve yokuşta kalkışı kolay olması. bir süredir sahibinden.com a bakınıyorum peugeot 206, corsa, getz, i10, clio HB, yaris, punto, colt... genelde 2006-2010 arası bayaa araç var, ama bunlardan hangisi bayan için uygundur.özellikle bunlardan hangisinin yokuşta kaydırmadığını bilen ve yardımcı olan olursa sevinirim...

• 2007 2008 punto bakabilirsiniz.punto için dualogic dynamic modeli alırsanız eğer yokuş kalkış desteği var eşiniz rahat eder ayrıca puntoyu kullanmak çok kolay görüş açısı güzel ve city (elektrikli) direksiyon sayesinde parketmek vs çok rahat olur
  • colt gayet hos olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tarx kullanıcısına yanıt
    punto aslında en mantıklısı gibi duruyo, fiyat uygun km iyi model yılı yüksek, eğer dediğiniz gibi yokuş kalkışı da varsa olabilir, teşekkürler...
  • eritroblastosis kullanıcısına yanıt
    Punto üretimden kaldırılıyor 2.el piyasası daha da düşer alıp zarar etmeyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Neden benzinlide ısrar ediyorsunuz hocam?Dizel manuel getz hem kolay sürüş hemde ekonomik olmaz mı?
  • Punto veya Clio almanızı öneririm.
    Euro ncap'ten 5 yıldız almaları ile diğerlerinden daha güvenliler.
    Fazla yol yapılmayacağı için dizele gerek yok.
  • eşim kullanacak sadece manuel kullanamıyo hele de istanbulda beceremez, otomatik ve dizel dediğiniz anda da en az 30000 oluyo o yüzden benzin, hatta lpg bile gerek yok bence hele de şu son zamlardan sonra çok bi espirisi kalmadı diye düşünüyorum, zaten günlük gideceği menzil en fazla 15-20 km
  • bu arada bişey daha sormak istiyorum otomatik araçların yokuşta kaydırmama kuralı varmıdır, yani her otomatik için geçerlimi, bi arkadaşımda 2011 golf tsı 122 dsg var arac yokuşta gaza basmasam da 3 sn kadar kaymıyo sonra tabiki başlıyo kayma, bi başka arkadaşımın C4 ü de aynı şekilde 3 sn bekliyo, bunlarda "hill holder" yok, o sistem bildiğim kadarıyla bir tuşu olup süre kısıtmalası olmadan tutabiliyo ( yanlış biliyo olabilirim ). bunlarda olan ne? dsg nin yada mcp nin bi özelliği mi yada yukarda bahsettiğim araçlarda da bu özellik varmıdır?
  • Tam otomatik ve CVT şanzımanlı araçlar yokuşta kaymaz.
    Fakat DSG,MCP gibi yarı otomatik şanzımanlar "hill holder" olmadığı sürece geri kayarlar.Bahsettiğiniz iki araçta da hill holder vardır.Yoksa kaymaları gerekirdi.Mesela Polo DSG'lerde hill holder bulunmadığı için geri kayma olayı yaşanıyor.
  • Hocam 20 bin biraz fazla değil mi pratik için :) Citroen Saxo 1.6 otomatik öneririm bayanın rahatlıkla kullanabileceği bir araç. Genellikle uzun yol ve gezi için kullanıyorum az da yakıyor
  • CrackerTurk kullanıcısına yanıt
    parasının çoğunu kendi maaşıyla biriktirdiği için onu teklif etmedim, heves etti üzülmesin şimdi
  • İtalyan otomatik bakmayın hocam

• Açılmayan Kavanoz kullanıcısına yanıt
    neden? fiat için de alfa için de en iyi otomatikler derler halbuki
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezeryildirim

Arac daha yeni makyaj aldi ne uretinden kalkamsi

• quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

quote:

Orijinalden alıntı: sezeryildirim

Arac daha yeni makyaj aldi ne uretinden kalkamsi

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/25312946.asp
  • alıştık biz benim önceki aracımda volvo s40 dı. aldıktan 6 ay sonra üretimden kalktı demişlerdi. elimi attığımı kurutuyorum, hatta artık almadan adamlar üretimi durdurma kararı alıyolar sevmediğiniz bi marka varsa bi incelemeye alabilirim
  • Yaris diyeceğim ama ilk kasa olur büyük ihtimal o yüzden colt ya da punto derim eğer oluyorsa jazz en iyi seçenektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.