Şimdi Ara

BF4'de hala 'lag' problemi yaşayan var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

BF4'de hala lag problemi yaşayan var mı? Uzun uzuna yazamasanız bile EVET-HAYIR deseniz çok memnun olurum!

Sistemim son derece yeterli ve Win7 kullanıyorum. Oyunda sürekli 2-3 saniyelik laglar ve hayalet düşman ve takım arkadaşları görüyorum :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motorist34 -- 18 Mayıs 2014; 18:20:01 >

• ben hiç bi sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar ve 90ın üstünde ping olan serverlara girmiyorum ttnet 8mbit netim. sistemimde imzamda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 18 Mayıs 2014; 19:22:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isoleite736

ben hiç bi sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar ve 90ın üstünde ping olan serverlara girmiyorum ttnet 8mbit netim. sistemimde imzamda

işletim sistemin nedir?
  • motorist34 M kullanıcısına yanıt
    win 8
  • Arkadaşlar yardımcı olamazmısınız?

En çaresi kullanıcı gibi win7 ile format atacağım :/
  • Hayir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: motorist34

Merhaba arkadaşlar,

BF4'de hala lag problemi yaşayan var mı? Uzun uzuna yazamasanız bile EVET-HAYIR deseniz çok memnun olurum!

Sistemim son derece yeterli ve Win7 kullanıyorum. Oyunda sürekli 2-3 saniyelik laglar ve hayalet düşman ve takım arkadaşları görüyorum :/

Windows 8.1 PRO yaparsan %5-10 luk performans artışı sağlarsın.Akıcı oluyor.Unpark yaparsın işlemcini bakarsın keyfine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sivisiyim Kiliisi

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Windows 8.1 PRO yaparsan %5-10 luk performans artışı sağlarsın.Akıcı oluyor.Unpark yaparsın işlemcini bakarsın keyfine

Bu unpark işlemi win7 mi yoksa win8 için mi geçerli? Şu an yeni formatla win7 kurdum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sivisiyim Kiliisi

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Bu unpark işlemi win7 mi yoksa win8 için mi geçerli? Şu an yeni formatla win7 kurdum.

İkisi içinde geçerli windows 7'de update dosyası ile windows 8'de google'dan unpark cpu yazınca rahatlıkla bulunabilen bir program ile.Unpark all diyorsun sorun halloluyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.