Merhaba. Ön tekerde bijonlardan 3 tanesi 17, biri de 19 imiş. 19 luk olan için vida yuvası açılmış. Sıkı duruyor. Ancak balans çabuk bozuluyor. Bu bijon farklılığı balansı bozar mı? Teşekkürler. |
Bijon Farklılığı Balans bozar mı?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
mk nerden buluyonuz böyle garip garip arabaları be kardeşim. adam 17lik alacağına 19 almış birde üşenmeden vida yuvası açmış. böyle adamlar eşeğe binsin araba bunlara fazla.
-
balansi bozmaz ancak tam oturmuyorsa vs titreme yapabilir. balans zaten bijonlardan bagimsiz yapiliyor.
-
Hangi kafayla bijon yuvasını genişletip daha geniş bir bijon takmışlar ben onu merak ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
lastiğin balansını bozmuyorsa da aks ile beraber düşünülünce sistem balansı bozuktur. Ya o bijonun karşısına da 19mm takmak gerekir ya da aykırı olan bijonu orijinal hale getirmek..
-
merkeze o kadar yakin bijon farkindan surusu etkileyecek bir balans farki olacagini sanmiyorum.
balans icin degil ancak guvenlik icin tabii ki orijinale cevirmek gerekli.
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
mk nerden buluyonuz böyle garip garip arabaları be kardeşim. adam 17lik alacağına 19 almış birde üşenmeden vida yuvası açmış. böyle adamlar eşeğe binsin araba bunlara fazla. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X