Merhaba. Ön tekerde bijonlardan 3 tanesi 17, biri de 19 imiş. 19 luk olan için vida yuvası açılmış. Sıkı duruyor. Ancak balans çabuk bozuluyor. Bu bijon farklılığı balansı bozar mı? Teşekkürler. |
Bijon Farklılığı Balans bozar mı?
-
-
mk nerden buluyonuz böyle garip garip arabaları be kardeşim. adam 17lik alacağına 19 almış birde üşenmeden vida yuvası açmış. böyle adamlar eşeğe binsin araba bunlara fazla.
-
balansi bozmaz ancak tam oturmuyorsa vs titreme yapabilir. balans zaten bijonlardan bagimsiz yapiliyor.
-
Hangi kafayla bijon yuvasını genişletip daha geniş bir bijon takmışlar ben onu merak ediyorum. -
lastiğin balansını bozmuyorsa da aks ile beraber düşünülünce sistem balansı bozuktur. Ya o bijonun karşısına da 19mm takmak gerekir ya da aykırı olan bijonu orijinal hale getirmek..
-
merkeze o kadar yakin bijon farkindan surusu etkileyecek bir balans farki olacagini sanmiyorum.
balans icin degil ancak guvenlik icin tabii ki orijinale cevirmek gerekli.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
mk nerden buluyonuz böyle garip garip arabaları be kardeşim. adam 17lik alacağına 19 almış birde üşenmeden vida yuvası açmış. böyle adamlar eşeğe binsin araba bunlara fazla. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X