Şimdi Ara

Bilerek taş sıçratıldı, ön cam çatladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugün Niğde-Bor ilçesi yakınlarında çakılla kaplı bir yolda ilerliyordum. Önümdeki eski model bir renault 9 taksi bana yol verdi, ancak taş sıçrar diye ben geçmedim. 50-60 km-s hızla gidiyorduk. Arkamdan beyaz bir chevrolet captiva geldi, korna çalmama rağmen gazı kökleyerek geçti yanımdan. Belki 15-20 taş aracıma çarptı. Ben 7 tane taş izi saydım orada. Ön camda 3-4cm uzunluğunda çatlak oluştu.
    Sinirden arabanın plakayı alamadım. ileriden köy yoluna saptı, kaçtı.

Herhalde adamın yanına kalacak yaptığı... ne yapabiliriz ki...

Camı tamir ettirmeyi istiyorum ama nasıl olur bilemiyorum.
    Sizler ne dersiniz?

• eğer çok çatlak ve hasar varsa,kaskonuzda varsa orjinaliyle değiştirin.Tamir ediyorlar ama bazı kırıkları tamir etmiyorlar.Tamir yolunu seçerseniz belli başlı yerlere gösterip fikir alın.Geçmiş olsun.
  • tamamen şerefsizlik geçmiş olsun. cok ufaksa takmayın kafanıza
  • valla ben olsam ne yapar eder o adamı sollamaya çalışır kaputuna çakıl yağdırırdım
  • böyle şerefsizleri dayak manyağı yapıcaksın bak bir daha yapıyorlar mı
    gece gece ben sinirlendim
  • cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar.
    Bugün bi yerlere göstericem bakalım ne yapacaklar.

aracıma önce de karşı yoldan geçen araçtan taş sıçradı, hiç takmadım bile. sonuçta adam geçiyor, bilerek yapmıyor ki. Ancak bunda yol silme çakıl taşı. giderken yanlara bayağı fırlatıyor. Ben bilerek önümdekini geçmiyorum. adamın kasıtlı olarak geçerken yapması canımı sıktı.

arkamda polis de varmış, ben durunca onlar da durdu. bol bol küfür ettiler adama. bi sürü köy var o saptığı yolda, bi sürü uğraşıp bulsan olay büyüyecek filan dediler. jandarma bölgesiymiş, ondan kendileri dahil olmadılar vs...
  • okuyunca bile sinirlendim. var işte böyle dengesizler de
  • Aynisi bana oldu ön cam catladi kasko orjinal cam taktirmam diye tutturdu, 2002 model pejo sahibiyim 3 yıl önce servis degistirmek icin 1200 tl fiyat verdi, kasko ile kavga dovus yaparak orjinali ile degistirttim, ne derece dogru bilmiyorum orjinal olmazsa sensor problemi yasanir diye cok duymustum o yuzden orjinal olsun diye tutturmustum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antiseptiq -- 28 Haziran 2013; 9:08:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ... çocuğu bunlar kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okaliptika

cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar.
    Bugün bi yerlere göstericem bakalım ne yapacaklar.

aracıma önce de karşı yoldan geçen araçtan taş sıçradı, hiç takmadım bile. sonuçta adam geçiyor, bilerek yapmıyor ki. Ancak bunda yol silme çakıl taşı. giderken yanlara bayağı fırlatıyor. Ben bilerek önümdekini geçmiyorum. adamın kasıtlı olarak geçerken yapması canımı sıktı.

arkamda polis de varmış, ben durunca onlar da durdu. bol bol küfür ettiler adama. bi sürü köy var o saptığı yolda, bi sürü uğraşıp bulsan olay büyüyecek filan dediler. jandarma bölgesiymiş, ondan kendileri dahil olmadılar vs...

Geçmiş olsun, şu an tek yapabileceğiniz şey camcıya gidip çatlağın büyümemesi için onarım yaptırmak. Saygılar...

• Dün camcıya gittim.

Çatlak 3-4cm boyundaydı. " tamire gelmez, %80 yeniden büyür, en iyisi camı değiştirelim" dediler. Kabul etmedim. %20 lik kısmı, yani tamiratdan sonra büyümeme ihtimalini aldım. Çatladıktan sonra koli bantıyla üstünü kapatmıştım. Çok kirlenmediğini düşünüyorum. Sonuçta çatlak büyürse o zaman değiştiririm camı.

hdi kasko anlaşması da varmış, ücretsiz onardılar.

Tekrar mesaj yazan arkadaşlara teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.