Arkadaşlar ben bilgisayarı uykuya alıp kapanınca düğmeden kapatıyorum sonra açıp devam ediyorum.Acaba bundan dolayımı ? Açılınca 5-10 dakika bilgisayar ağırlaşıyor oturumu kapat diyorum zorla kapat iptal seçeneği çıkıyor iptal diyorum öyle geliyor neden kaynaklıdır ? Normal açılışta pek böyle bir sorun olmuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: IronCable
Arkadaşlar ben bilgisayarı uykuya alıp kapanınca düğmeden kapatıyorum sonra açıp devam ediyorum.Acaba bundan dolayımı ? Açılınca 5-10 dakika bilgisayar ağırlaşıyor oturumu kapat diyorum zorla kapat iptal seçeneği çıkıyor iptal diyorum öyle geliyor neden kaynaklıdır ? Normal açılışta pek böyle bir sorun olmuyor.
Düğmeden mi Uykuya Alıyosunuz Yoksa Düğmeden mi Kapatıyomusunuz?
Bigisayardan uykuya alıp elektiriğini kesiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: IronCable
Bigisayardan uykuya alıp elektiriğini kesiyorum.
Uykuya Almakta Bilgisayarın Bir Ömrünü Yer.Bilgisayarı Mümkün Olduğu Kadar Uykuya Alma Sen PC'yi Çok Fazla Uykuya Almışsın Sanırım Bu Durum Notebook'larda Çok Fazla Förülür Çünkü Çoğu Notebook kullanıcısı Notbeook'a Kapat Deyip Kapıtılıyor Derken Direk Ekranını Katlar Bu Yüzden Notebook'larda Uykudan Açılınca İlk 10 Dakika Değil Notebook ne Kadar Süre Açıksa O Sürenin Hepsi Boyunca Yüksek Performans alamazlar.
onun ayarı var hocam ekranı kapat yapınca ne yapcagını secebiliyorsunuz kapatı secerseniz iyi olur