Şimdi Ara

Bilgisayar Mühendisliği Okuyan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayar mühendisliği okuyan varsa pm atabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Aynen bana da atabilir mi? Sorum olacak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Açıktan sorun gören cevaplar. Başkaları da faydalanmış olur.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADB55919E -- 1 Ağustos 2020; 18:39:55 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADB55919E -- 1 Ağustos 2020; 18:39:51 >
  • https://forum.donanimhaber.com/koc-universitesi-bilgisayar-muhendisligi-2018-mezunuyum-sorularinizi-beklerim--144346595

Burada baya soru cevapladım. Şuan ortalama olarak bakıp iyi ve kötü uç örnekleri atarsak yeni mezun için 3500-6500 arası, banka için 4500-6000 arası gibi maaşlar. Senior maaşı olayı çok değişken, çünkü artık beklenen şeyler artıyor ve kişisel gelişim daha da ön planda oluyor, 10 bin alanı da var 30 bin alanı da.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ADB55919E

.
    Bu dediğiniz genelde hangi üni mezunları için oluyor?
    Mesela odtülü birinin maaşı daha yüksek olması gerekmez miydi

• Ben okudum ve hatta bıraktım. Sor bakalım
  • Hocam sabancı %50 burslu bilgisayar mühendisliği değer mi sizce parasına? Durum olarak okulun parasını karşılama imkanımız var. Ama gerisi için yüksek lisans vs. Zor olur. Belki çalışırken Türkiye içi yüksek lisans olabilir. Yoksa mezuna kalıp eşit ağırlık ilk 1000 hedefi koyup tam burslu mu kovalayayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Shepard- -- 6 Temmuz 2020; 12:13:0 >
  • bıyıklı genç forvet kullanıcısına yanıt
    Hocam mahsuru yoksa neden bıraktığınız sorabilir miyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vezhack2 kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADB55919E -- 1 Ağustos 2020; 18:39:36 >
  • -Shepard- kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADB55919E -- 1 Ağustos 2020; 18:39:29 >
  • Hocam bide daha iyi bir sıralama yapabikecekken yapamamış olmamdan dolayı pişmanlık var. Takıntılı bir insanım bu tip şeylerde. Hem finansal özgürlüğüm olmayacak böyle bir yol izlersem. Mezuna kalırsam Boğaziçi iktisat çok istiyorum. Sabancı tam burslu var bide ilk 1000 eşit ağırlık gelirse. Matematik netim sanırsam geçen sene ilk 1000 için yeterliydi. 34.75 gelecek gibi yanlışım yoksa. Sizce bu amaçta birinin ne yapması daha mantıklı olur? İleride geçmişe baktığımda ulan keşke burada okusam nasıl olurdu diye bir ukte olması beni düşündürüyor. Hem sabancıya tam burslu girme gibi bir imkanım olursa maddi yardım da veriliyormuş Sabancı tarafından.

• -Shepard- kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADB55919E -- 1 Ağustos 2020; 18:39:23 >
  • Sizin dediğiniz gibi söyleyen birçok kişi oldu hocam. Sabancıda ortalama kasıp bursunu yükseltirsin mezuna kalıp sınav kasana kadar demişlerdi. Mantıklı geliyor bana ama gerçekten okumak istediğim yerde olma ihtimalim olupta yapamamak koyuyor açıkçası. Güvendiğim birkaç kişi ilk 1000 hedefini gerçekleştirebilirsin demişlerdi. Çok muallakta kaldım. Sizin dediğinizi yapıp yüksek lisans Boğaziçi’nde yapmaya çalışmak bir nebze içimdeki kuruntuyu atabilir belki. Sıralamalar açıklandıktan sonra detaylıca değerlendireceğim hocam. Bununla ilgili konu açmayı düşünüyorum sıralamalar belli olduktan sonra. Teşekkür ederim yardımınız için. İyi günler :)

• Hilal Bıyıklı Bozkurt kullanıcısına yanıt
    Dersler umduğum gibi degildi. Ben daha çok yazılımla iç ice olmayi beklerken hep temel bilim dersleriyle karsilastim. Dersler ve ödevler cok agirdi ve kendimi gelistirmeye firsat bulamayacagimi dusundum. Biraktim

Şunu da ekleyeyim: galiba pisman olmaya basladim. Ulkemiz hic iyi bir yere gitmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bıyıklı genç forvet -- 6 Temmuz 2020; 15:4:13 >
  • bıyıklı genç forvet kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam peki gelecekte hayalleriniz ne ne yapmayı düşünüyorsunuz.

• Hilal Bıyıklı Bozkurt kullanıcısına yanıt
    Tıpa gittim. Kafamı seveyim(!)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.