Şimdi Ara

BİLGİSAYARIMDA BİR DOSYA VAR ONU ACILL ACMAM LAZIM ACILL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ADI VIDEO LAST THUMB LUTFEN YARDIM EDINACMAM LAZIM

• Hangi işletim sistemini kullanıyosun ?
  • Fatih211 kullanıcısına yanıt
    Windows 7 vıdeoyu sd karttan aldım sd kart telefonumun ıcınde yandı ama pcmde mevcut manevı degerı cok yuksek bır vıdeo yardımcı olursanız sevınırım
  • barancndogan B kullanıcısına yanıt
    Başlat>denetim masası>görunum ve kişiselleştirme>klasör seçenekleri yolunu izleyerek aç.

Göruntu sekmesine gel gelişmiş ayarları bul altta bi yerde bilinen dosya uzantılarını göster gibi bişey yazıyor onun yanına tik at kaydet çık.

Sonra bahsettiğin video dosyanına gel isminin yanında noktadan sonra ne yazdığını buraya yaz.
    nokta dan sonra her hangı bısey yazmıyor yanda tur kısmında dosya yazıyor sadece acaba atarken mı bır sorun oldu yanlız sorun olamaz sd karttan ızledım ve sonra buraya attım yardımcı ol gercekten hayat memat meselesı
  • barancndogan B kullanıcısına yanıt
    O dosyanın uzantısını bulursan nasıl açıldığına bakarız ama bulamazsan yapacak bişey yok nasıl yapıldığını yukarda yazdım.Ss alıp dosyanın göruntusunu buraya da atabilirsin
    Dosya bu uzantısını ogrenebılecegım bır program varmı

Bir de not defterı ıle acınca basında "content://media/external/video/media/97‰PNG" yazan bır yazılar cıkıyor dıgerlerı anlamsız semboller falan

BİLGİSAYARIMDA BİR DOSYA VAR ONU ACILL ACMAM LAZIM ACILL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barancndogan -- 20 Şubat 2015; 1:17:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dosyayı kopyalarken bir sorun oluşmuş olabilir. SD kartı bilgisayarına takıp "7-Data Card Recovery" programıyla dosyaları kurtarmayı deneyebilirsin.

Veya dosyanın isminin sonuna .mp4, .mov, .avi gibi video formatlarını yazarak tek tek açmayı da deneyebilirsin.
  • Emreth E kullanıcısına yanıt
    sd kart dun telefonumun ıcınde yandı gostermıyor pc sd kartı telefon alev aldı resmen elımde
  • Emreth E kullanıcısına yanıt
    yok mp4 olmadı bana yardımcı olabılecek bırısı yok mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barancndogan -- 20 Şubat 2015; 1:49:28 >
  • O dosya sadece videonun önizlemesini içeren bir dosya. Video dosyası değil. Bir işine yaramaz.
  • Turkforce T kullanıcısına yanıt
    sd kartı tamir edemem mi gerçekten çok onemlı bır vıdeo yardımcı olun lutfen nasıl yapabılırım
  • +++++++++++++++++
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.