Pc marka:Toshiba Sistem modeli:Satellite A300D BiOS: Ver 1.00PARTTBL İşlemci:AMD Turion™ 64*2 Mobile Technology TL-64,MMX,3DNow(2 CPUs) - 2.2GHz Bellek:2064 MB RAM Ekran kartı:256-Ati mobility radeon HD 3470
pc acılırken cok yavas acılıyor her ne kadar baslangıcta 2-3 tane program olsa dahi msn cok geç gelıor..
2. sorunum , dielim masaüstüne geldin sag tus yenile yapıcaksın sag tus yaptın hemen kumsaati cıkıyo kum saati gözüküyo sonra secenekler gelıo yenıle diorum bnm istediğim sag tus yaptıgımda kum saatinin gelmemesi gelince sinir oluyorum neden gelior anlamadım bi türlü
3. sorunum aşşagıda resimde gösterdiğim gibi bu program nedir kaldırmalımıyım ne işe yarar..baya yer kaplıyor dikkatimi çekti..
işletim sistemim xp sp3--- sadece tema kullanıorum fakat pc ye ilk format attıgımdada aynıydı 5-6 tane sro acıkkende aynı değişen bişi yok... yani
pcnin geç açılması hafızasının cok fazla dolu olmasınla etkili olabilir. yada bir virüs etkiliyor da olabilir. Resimde gosterdiğin programın da ne oldugu hakkında bi bilgim yok onu senin bilmen gerek fakat işe yarayan birşey olduğunu sanmıyorum. silmekte fayda gorursun.
pc bombos toplam 350 gb hardisk war bunun 70gb si dolu...Pc de virüs oldugunu zannetmıorum cunku kas7 kullanıorum ve pc formattan sonra yukledım.
loque25
Başlat => Çalıştır => msconfig yaz. Sistem Yapılandırma Yardımcı Programı açılacak. Açılan pencereden "Başlangıç"a gel. Başlangıçta çalışmasını istemediğin programların karşısından tiki kaldır. Bilgisayarı yeniden başlat. Tekrar açılışta bir pencere çıkacak. Oradaki seçeneğe tik koy ve tamam de. Kullanılan RAM miktarı azalır, açılış hızlanır, pc kasması azalır
onu yaptım zaten normal orada gözüken secenekler 20 ye yakın bnm pc de secili olanlar 4 tane fakat pc acıldıgında öyle beklıyor..ctrl alt delete yaptıgımda hani calısan programın yanında system vea ''kullanıcı adı'' yazar ya işte ilk acıldıgında onlar gelmıor sonradan gelıyor..