10.Sınıf Teknik Lise Elektrik-Elektronik öğrencisiyim. Bilgisayara olan ilgim tabi herkezin ilgisi vardır. Ama ben bu forumu diğer teknoloji forumlarını sık sık takip ediyorum. Önemli bilgileri not alıyorum. HTML ve ASP öğrenmiştim. C bilgim var azda olsa mantığı anlayabiliyorum. Bunlara güvenerek bilişim teknolojileri bölümünü istedim. Ama yaptığım küçük bi hata yüzünden elektrik-elektronik bölümü çıktı. Tercih kağıdının en başlarına hep elektrik elektronik doldurmuştum diğerleride bilişimdi. Okulun ilk haftası EE'de olan arkadaşlarım bilişime geçti bölüm değiştirdi. Ama bir türlü ben değiştiremedim MEB'e gittik müdüre gittik hepsi elektronikte kal diyodu. Dünyanın en iyi bilgisayarcıları elektronikçilerdir falan filan diyorlardı ben es geçiyordum. Bir türlü kısmet olmadı geçemedim bilişime. Bir hayır vardır dedim. Şuan bölüm derslerim gayet iyi ama sevemiyorum bir türlü elektroniği. Millet full bilgisayar çalışırken biz devre yapıyoruz. Şimdi Mesut Çevik abimizin youtubede canlı programlarından "editör olmak için gerekenler" diye video hazırlamış. Orda kendisininde meslek lisesi elektronik bölümünden mezun olduğunu söylüyor ben bir anda coştum. Bir heves geldi o gün ama şimdi gene aynı durumdayım. Birde şunu ekledi "ülkemizde bilişim sektörü yazılım üzerine konumlandırılmış" teknolojiyle uzak kalmak istemiyorum aslında istediğim şey Mesut abinin mesleğine yakın. 11.sınıfta bölüm değiştirme hakkım var bilişime geçsem mi sizce? geç diyorsanız hangi alanı seçmem daha iyi olur iş açısından. Veya Elektronikte kal diyenler nedenlerini açıklar mısınız? Biraz uzun oldu affola. Lütfen bu kardeşinize en ufak bilgileri es geçmeyin tavsiyede bulunun şuanda çok çaresizim geleceğim buna bağlı.
Bilişim teknolojileri alanları Web Tasarımı Programcılığı Veritabanı Programcılığı Ağ İşletmenliği Bilgisayar teknik servisi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme