Şimdi Ara

bilkent makine - odtu makina

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yurtdisi ve network acisindan hangisi daha iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tercih son gunler auuu

• bana odtü daha oturmuş geliyor, yılların bölümü. bilkent makine 2008-2009 gibi açılmıştı diye hatırlıyorum, network'ümüz odtü kadar güçlü değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pandie -- 5 Ağustos 2023; 14:37:7 >
  • Bilkent bursları geliyorsa önemli faktör. Yurtta kalacaksan Bilkent yurdu çok daha güzel

• nismoo35 kullanıcısına yanıt

aklimi celen de bu zaten hocam burs ve yurt imkani cok iyi bilkentin ama ileride odtu okumadigima pisman eder mi

• Çok zor bir karar. Odtünün geçmişi çok köklü. Bilkent’in de vakıf avantajları var

• Makinede ekol odtü'dür. Bilkent makine diyince çoğunlukla bilkentte makine mühendisliği var mıydı tepkisini alırsın

• Hiç öyle tepki almadım neden acaba  

• pandie kullanıcısına yanıt

Hocam her okulun bilinen bölümleri var. Boğaziçinde de inşaat çok bilinmez mesela odtü ve itü inşaat varken. Bilkent ee, cmpe, ie varken makine akla gelmiyor. ODTÜ makina bir ekoldür mezunları sadece mühendislikte değil çok farklı yerlerde de top seviyelerdedir.

Odtü, İtü, Boun makinA'dır. Bilkent, koç ve sabancı makinE'dir. ( koç ve sabancıda makine müh. var mı emin değilim. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ray Allen 20 -- 5 Ağustos 2023; 15:43:44 >
  • Eğitimlerinde arada çok bariz bi odtü üstünlüğü yoksa bilkent me seçerdim imkanlarından dolayı+hazırlık kalitesi de çok iyi

• Hocam makina çok çok güçlü bir bölümü ODTÜ'nün. Yalnız zorluğundan en çok yakınmayı duyduğum bölümlerden biri. Tercih ederken bilincinde olmakta fayda var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.