Şimdi Ara

BİLKENT Uluslararası İlişkiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
2.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşletme ve iktisat gelmezse yazmayı düşünüyorum okuyan veya bilgi sahibi olan varsa fikirleri benim için çok önemli.

• takip
  • up
  • Ben de baktım geçenlerde de, 1 profesör var bölümde knk sadece. Direkt vazgeçtim :D
  • Just_brtsh kullanıcısına yanıt
    hocam buna okadar takılacağımı sanmam
  • Takip

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • savcınız kullanıcısına yanıt
    Ben ona takıldım ama bunun dışındaki ders içeriği çok hoşuma gitti.

Mezunları diğer bölümler gibi iş bulabiliyor mu acaba? Konuyu takipteyim (Up'lamış olduk)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı uplar

• kimanuel kullanıcısına yanıt
    Sağ olasın reis, gel bi' çay ısmarlayayım.
  • bilkent çöp okunmaz gtü yazın
  • Just_brtsh kullanıcısına yanıt
    En yakın zamanda inş bro.

• sibersuçbotu S kullanıcısına yanıt
    gtünüz kim ?

• kimanuel kullanıcısına yanıt
    Arkadaş özellere laf atıyor, forumda Gtü'nü satma derdinde.
  • sibersuçbotu S kullanıcısına yanıt
    girecek kapasiten yok hadi yoll
  • 11. Sınıfta diplomat olmayı düşündüğüm zamanlarda uluslararası ilişkiler ve siyaset bölümlerini araştırmıştım bayağı.Benim sıralamam boun-gsü-bilkent şeklindeydi.Bu üni. mezunları hem bakanlıkta hem özel sektörde daha rahat ediyorlar.Odtü de fena değil ama boun gsü bilkent daha geniş bir alan sunuyor.Tabi sizin hedefiniz ne o da önemli eğer diplomatlık düşünmüyorsanız özel sektör düşünüyorsanız iibf’nin üvey evlat muamelesi gören bölümü bu bölüm.Yine de bilkent uluslararası ilişkiler mezunu olmanız özel sektör için de size bir artı sağlar.Gerisi size bağlı tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fakirumudunekmeği F kullanıcısına yanıt
    işletme ve iktisat gelmezse ya siyaset yada uluslararası düşünüyorum başka üni yazmayacağım ödtü işletme iktisat düşünmüyorum.
  • Fakirumudunekmeği F kullanıcısına yanıt
    Uluslarası mezunu diplomat yok nerdeyse, amcan yoksa diplomatlık hayal
  • Sadece amcayla olacak bir şey değil.Bi ara bu söylentilerden dolayı diplomat ailelerinin mesleklerine dair grafik yayınlamıştı bakanlık.Her kesimden vardı.Diplomat olmak için asgari gereklilikler bile zor.Diplomat olmak kolay değil.Genelde meslek memurluğu sınavını yüksek lisans mezunları kazanabiliyor ama lisans ile de halledebilenler var.Girmesi zor meslek hayatı zor meslek içinde yükselmek zordur.Torpille giren var mıdır yok mudur bunu bilemem ama torpille girebilmek için bile kendisine çok fazla şey katması gerektiğini bilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fakirumudunekmeği

Sadece amcayla olacak bir şey değil.Bi ara bu söylentilerden dolayı diplomat ailelerinin mesleklerine dair grafik yayınlamıştı bakanlık.Her kesimden vardı.Diplomat olmak için asgari gereklilikler bile zor.Diplomat olmak kolay değil.Genelde meslek memurluğu sınavını yüksek lisans mezunları kazanabiliyor ama lisans ile de halledebilenler var.Girmesi zor meslek hayatı zor meslek içinde yükselmek zordur.Torpille giren var mıdır yok mudur bunu bilemem ama torpille girebilmek için bile kendisine çok fazla şey katması gerektiğini bilirim.
    diplomatlıkta hakim savcılık kadar torpil dönmediğine eminim.
  • savcınız kullanıcısına yanıt
    Ben de onu diyecektim ama hakimlik savcılık isteyenlerin moralini bozmak istemediğimden yazmadım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.