beyler; eve yeni bir pc daha toplayacağım. gigatek'de dolaşırken şu fiyatları buldum. sizce bu konf. nasıl? (Not: Kasa bulamadım. Kasa'nın Gorunumu Hp Tc2120 Server'ınkine benzemeli yada;http://www.gigatek.com.tr/images/urun/hp/pic/ml110.jpg linkindeki hp ml110'un kasasına! Bilen Varsa; Link Atsın Pls.)
Beyler; Pc Konusunda Konf.'unun uyumsuzlugu hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Ayrıca; Bu Pc'yi Daha Uygun Bir Yere Nereden Toplayabilirim? (Istanbul'da.! Istanbula Gelecegim...)
Pc'nin Bugunku Toplamı: 841$ KDV Dahil! Bunun Altına Nereden Bulabilirim? Kaliteli Olarak Nereden Toplayabilirim?
Saygilar.
işlemci olmamış gibi
dostum amd 2.5 toplasana o paraya yazık çok dandik bir sistem. paran varsa da sempron 3.1 al ,daha fazla paran varsa da amd 64 öneririm.
amd olsun bea
2,5 veya 2,8 veya sempron veya 64
dostlar; sizler ornek bir sistem onerin desem?
ram 2*256 dual seklinde anakart da intel chipsetli bir anakart ornegin i865 falan olabilirse daha guzel olur derim.
ve birde arkadaslar; amd diyorsunuz ama amd'nin 2800 islemcisinin hizi 2075 mhz! ha birde tomshardware'da bir video'da izledim ve amd'nin fani durdugu anda doom3'te cpu yaniyo celeron daha iyi degil mi?
Bence işlemcini en azından P4 alabilirsin ayrıca Cd-rom takmana gerek yok zaten writer düşünüyorsan , ekstra bir masraf olur bana göre. Bunun yerine DVD-Cd-writer Combo daha ekonomik olur
dostum ne celeron u amd sempron varken.
kesinlikle amd al.
işlemcini seler10 alacaksan boşuna ati 9550 alma oyun oynayacam diye. nal toplarsın. yanılmıyorsam 256 kb ön belleğe sahip o cisim de get amd den ne alırsan al daa ii.
AMD XP 2500+, Nforce 2 cipsetli bi anakart. kasa olarakta AOPEN H600 serisinden herhangi bir tanesi. Benim tavsiyem H600-A33 yada B12
CHENBRO GAMİNG BOMB 68USD 350W
Herkesin dediği gibi işlemci olmamış bea amd al derim semphron
kutu fanıyla çalışan mal yansa garanti kapsamında değil midir ya!? ayrıca benim bildiğim yeni amd lerde p4 te ki gibi sıcaklık koruması var!?
bu zamanda celeron işlemci alınır mı yaa.. amd işlemci + abit anakart ikilisinin performansı süper ötesi