Şimdi Ara

BIOS Sorunu ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar.Benim Sorunum Bilgisayarımın Fişini Çektigim Zaman(Elektriğini kestiğim zaman) Bios Kendi Kendine Sıfırlanıyor.Bilgisayarın Tarihi Falanda Muhtemelen Sıfırlanıyor.Açılışta F1 e basmadan Açılmıyor.BIOS pilini yeni aldım değiştirdim yine aynı sorun.BIOS pilinin yanındaki JUMPERi çıkartıp taktım yine aynı sorun.yardımınıza ihtiyacım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sandrain -- 13 Aralık 2007; 20:14:58 >

• bu f1 hatası neyde kaynaklanıyor yazmıyormu mesela pc de flopy yoksa bios da da var gorunuosa onu disable yapman lazım
    bios hatasını yazarsan yardımcı olabilirim
  • Bios update edilmesi lazim bios belleğindekileri tutamıyor enerji kesildiği zaman eğer ayarlar 0 dan başlıyosa bios hafızasındakileri kaydedemiyor demektir.. Bildiğiniz gibi bios ta kucuk bir işletim sistemi olayı var donanımla işletim sistemi arasındaki bağlantıları ve köprüleri oluşturur senin sorunun bios un belleğindekileri kaydedememesi ve bununda caresi update

kolay gelsin
  • Peki BIOS u nerden güncelleye bilirim.
    Anakart'ın Markası ASUS P5P800S
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sandrain

Peki BIOS u nerden güncelleye bilirim.

BIOS update konusunda deneyimli değilsen hiç uğraşmamanı tavsiye ederim. Az da olsa riski var çünkü. Hata yaparsan anakartın kullanılamaz hale gelebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sandrain

Peki BIOS u nerden güncelleye bilirim.

Dostum bios un ne ise sitesine girip update edebilirsin ama arkadaşında dediği gibi eğer hiç bir bilgin yoksa yanlış bi hareketle anakarta zarar verebilirsin dikkatli olman lazim ama öğrenmen içinde denemen şart
  • denicez mecburen bakalım nolcak :p
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardım laptop !!!!!
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dene bakem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.